ΤΖΙΝΑ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ
Τελευταία ενημέρωση: Ιανουάριος 2002
Music Corner

Η Τζίνα Αλεξοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.
Η αγάπη της για τη μουσική ξεκινάει από παιδική ηλικία και ήξερε από μικρή ότι ήθελε να γίνει τραγουδίστρια.
Ξεκινάει παράλληλα με τις σπουδές της, θεωρία μουσικής και μαθήματα φωνητικής, τα οποία συνεχίζει μέχρι σήμερα με την Τζούλι Μανσίνο. Η Τζίνα, τελειομανής γαρ, παρακολουθεί και μαθήματα χορού με τον Φωκά Ευαγγελινό.

Με τον κόσμο της δισκογραφίας, η πρώτη επαφή της Τζίνα Αλεξοπούλου έγινε με τον δίσκο "Όποιος Αγαπάει Παιδεύει" σε μουσική του Αλέξη Παπαδημητρίου. Η δεύτερη δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Δευτέρα Παρουσία" σε μουσική του Ανδρέα Μπονάτσου την έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό. Την άνοιξη του 2001 κυκλοφορεί η τρίτη δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Κάθε Δάκρυ σου".

Η Τζίνα Αλεξοπούλου έχει συνεργαστεί με μερικούς από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες όπως οι Τόλης Βοσκοπούλας, Άννα Βίσση, Άντζελα Δημητρίου, Καίτη Γαρμπή, Σάκης Ρουβάς, Χρίστος Αντωνιάδης, Λάμπης Λιβιεράτος, Αντώνης Ρέμος κ.α.

Στον ελεύθερο χρόνο της θα την βρείτε να ταξιδεύει, ένα από τα αγαπημένα της χόμπι, με αγαπημένο προορισμό την εκπληκτική Σαντορίνη. θα την βρείτε επίσης να κάνει ατελείωτες βόλτες με το αυτοκίνητο, κάτι που την ξεκουράζει.

Δισκογραφία:
1. Όποιος αγαπάει παιδεύει
2. Δευτέρα Παρουσία
3. Κάθε δάκρυ σου

MC Team ID