"Γίωργος Αλουπογιάννης"
ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΟΥΠΟΓΙΑΝΝΗΣ
& 4 ΕΠΟΧΕΣ

0 Γιώργος Αλουπογιάννης ασχολήθηκε με τη μουσική από τα μαθητικά του χρόνια, σχηματίζοντας διάφορα γκρουπάκια και παίζοντας σε κλαμπ της Αθή-νας.

To 1996 εμφανίζεται για πρώτη φορά στο "Σταυρό του Νότου", το γνωστό στέκι του Ν. Κόσμου. Εκεί συναντιέται με τους υπόλοιπους μουσικούς που αρ-γότερα θα σχηματίσουν το γκρουπ "4 Εποχές". Με τις 4 Εποχές διασκευάζουν το τραγούδι του Βαγγέλη Γερμανού "Σκλάβος σου για πάντα" συμμετέχοντας στον δίσκο "Στον Βαγγέλη με αγάπη" (1998) ενώ τα Χριστούγεννα της ίδιας χρονιάς ο Γ. Αλουπογιάννης συμμετέχει στον δίσκο "Σταυρός του Νότου - LIVE".

0 πρώτος δίσκος τους κυκλοφορεί το 1999 με τίτλο "Τέσσερις Εποχές" και κάνουν αίσθηση με τα τραγούδια "Τελευταίο δέντρο, Φταίνε οι γυναίκες, Πίσω από την πόρτα, Κάπου θα με δεις".

Τον Σεπτέμβριο του 2000 κυκλοφορεί ο δεύτερος δίσκος τους με τίτλο "Τα πιο μεγάλα πράγματα τα έζησα μικρός". 0 Γιώργος Αλουπογιάννης συμμετέχει επίσης στο soundtrack της ταινίας του Γιώργου Τσεμπερόπουλου "Πίσω πόρτα", σε μουσική Μάριου Στρόφαλη και ερμηνευτή του ομότιτλου τραγουδιού τον Χρήστο θηβαίο, τραγουδώντας το πασίγνωστο τραγούδι των Zombies "She's not there".

Έχει πτυχίο στο Παιδαγωγικό.

Οι 4 Εποχές είναι:
Γιώργος Αλουπογιάννης: φωνή
Δημήτρης Κοτάκος: κρουστά
Φίλιππος Γέμελας: keyboards, πιάνο, ακορντεόν
Βασιλική Ευαγγελάτου: τσέλο
Αντώνης Λοϊζίδης: μπάσο
Κώστας Μίχαλος: ηλεκτρικές και ακουστικές κιθάρες
Γιάννης Χαραλαμπίδης: τύμπανα

 

 

 


©2000 www.musiccorner.gr
All rights reserved