ΑTRIA

ATRIA (Ναυτ.) To λαμπρότερο από τα 3 άστρα που σχηματίζουν το μικρό τρίγωνο Triangulum Australe (Νότιο Τρίγωνο) που απέχει μόλις 21° από το Ν. Πόλο. Έχει κλίση 69° Ν., ωδ * γ109ο και μέγεθος 1,9.

Οι ATRIA διαλέγουν για όνομα τους ένα αστέρι προσανατολισμού και χρησιμοποιούν ηλεκτρονικούς ήχους για να φτιάξουν τη μουσική υπόκρουση της ζωής των μεγαλουπόλεων. Αναζητάνε τους δρόμους της καρδιάς, ξέροντας ότι στην καθημερινή ζωής της πόλης το να εμποδίζεις τη λειτουργία της σκέψης, δύσκολα εφαρμόζεται.
Όπως είπε και ο Γκροτόφσκι, "το να δημιουργείς είναι ένας τρόπος να αμύνεσαι κατά της αρρώστιας".
Ο Ηρακλής δημιουργεί τους ήχους και η Δάφνη με τη φωνή της τους ταξιδεύει, αφού τους κάνει τραγούδι με τους στίχους της. Όσοι πιθανόν θυμάστε τους "ALIVE SHE DIED" εύκολα θα αναγνωρίσετε το ηχόχρωμα της φωνής της. Αυτή ήταν η αρχή. Μετά ήρθε η δημιουργία του Αγγλόφωνου σχήματος TRESPASS οπού στην πενταμελή σύνθεση του βρίσκουμε τον Ηρακλή Αναστασιάδη και τη Δάφνη Γερογιάννη.
Από Τύπο και Μουσικούς Παραγωγούς χαρακτηρίσθηκαν εκείνη την εποχή ως ένα από τα ελάχιστα συγκροτήματα που μπορούν να κινηθούν στο χώρο της ανεξάρτητης και εναλλακτικής σκηνής. Το τραγούδι τους "Strange Times" γίνεται το ΠΡΩΤΟ ελληνικό video clip που μεταδόθηκε από το MTV
Από τότε εώς σήμερα, η Δάφνη και ο Ηρακλής κυκλοφορούν, ακούν αναζητούν και εντέλει δημιουργούν ένα νέο ήχο. Τα τραγούδια των ATRIA κινούνται πάνω σε μελωδικές φόρμες παρ' ότι σαν σχήμα εντάσσονται στον χώρο της Dance ηλεκτρονικής μουσικής. Σας καλούν να ακολουθήσετε "Τα Παιδιά Της Πόλης".