ΜΙΧΑΛΗΣ ΔΕΛΤΑ

Ο Μιχάλης Δέλτα είναι ένας από τους βασικότερους εκπροσώπους μιας μουσικής σκηνής που στην Ελλάδα άρχισε να καθιερώνεται τα τελευταία χρόνια. Οι δουλειές του από τους Stereo Nova μέχρι σήμερα, έχουν αγαπηθεί και καθιερωθεί, με πολύ καλές παραγωγές αλλά και συνεργασίες. Τελευταία ήταν αυτή με την Τάνια Τσανακλίδου, μια συνεύρεση που ξάφνιασε ευχάριστα και αγκαλιάστηκε από το κοινό.

Σήμερα, ο Μιχάλης Δέλτα επενδύει μουσικά τη νέα κινηματογραφική ταινία "Ροζ Ολοταχώς" σε σκηνοθεσία Δημήτρη Γιατζουζάκη και πρωταγωνιστές τον Χάρη Ρώμα, το Φίλιππο Σοφιανό , τη Ναταλία Δραγούμη, τον Κώστα Κόκλα και πολλούς άλλους ηθοποιούς.

Ένα soundtrack κατά βάση ορχηστρικό, που έρχεται και υποστηρίζει τέλεια τους γρήγορους ρυθμούς αλλά και τους έντονους προβληματισμούς της ταινίας. Περιέχει ένα καταπληκτικό τραγούδι το οποίο ερμηνεύει η Ηρώ, με τον τίτλο "Της Μέρας Το Γαλάζιο", ένα τραγούδι που θα αγαπήσουν όλοι από την πρώτη φορά που θα το ακούσουν.

Ο Μιχάλης Δέλτα προσεγγίζει τις αλλεπάλληλες αλλαγές στις ζωές των πρωταγωνιστών, με ύφος jazz και καμπαρέ που σαν γραμμές θυμίζουν μουσικές των 50's, ενώ με τις ηλεκτρονικές ενορχηστρώσεις του πρωτοπόρου άλλωστε του είδους, τα τραγούδια έρχονται να ταρακουνήσουν τους ήχους της εποχής μας.