ΕΛΕΝΑ
Τελευταία ενημέρωση: Οκτώβριος 2003
Music Corner

Η Έλενα γεννήθηκε στην Βέροια. Από το 1996 σπουδάζει οικονομικά στο τμήμα Νομικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και μένει μόνιμα εκεί. Παράλληλα τραγουδάει με την κιθάρα της σε μικρές μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης εδώ και αρκετά χρόνια. Η μεγάλη της αγάπη είναι η μουσική, παίζει από μικρή κιθάρα.

Της αρέσει πολύ η rock μουσική, αλλά όπως και άλλα παιδιά της ηλικίας της έχει αγαπήσει πολλά ελληνικά τραγούδια, κυρίως από τη σκηνή του '90 και μετά.

Τον Φεβρουάριο του 2002 σε ένα από τα καθημερινά της live στην Θεσσαλονίκη παρευρίσκονται ο Γιώργος Παπαποστόλου και ο Γιώργος Παρώδης από τους ΜΠΛΕ. Εντυπωσιάζονται και της προτείνουν συνεργασία...

Μάιος 2003: Κυκλοφορεί η πρώτη της δισκογραφική δουλειά «Αλλάζει το Φως» από τη Virgin Records Greece. Σε αυτό το album υπάρχουν κυρίως κομμάτια των Μπλε αλλά όχι μόνο. Η ίδια έχει γράψει ένα τραγούδι, άλλο ένα ο Γιώργος Δημητριάδης, ενώ ο Ασκληπιός Ζαμπέτας (Τρύπες) της χαρίζει ένα τραγούδι σε στίχους της Τζώρτζιας (Μπλε). To album περιέχει κομμάτια σε έντονο beat ρυθμό αλλά και μπαλάντες.

MC Team ID