ΕΥΔΟΚΙΑ
Τελευταία ενημέρωση: Ιανουάριος 2001
Music Corner

Η Ευδοκία γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κόρινθο.
Μεγαλωμένη σε μουσική οικογένεια από μικρή άρχισε να ασχολείται με το τραγούδι. Σε ηλικία 7 ετών διακρίνεται στο Ωδείο ως η καλύτερη φωνή. Σε ηλικία 12 ετών, εκπροσωπεί την Ελλάδα στον διαγωνισμό της EUROVISION, με τον Γιάννη Δημητρά. Ερμήνευσαν ένα ντουέτο, που είχε σαν θέμα την συνομιλία ανάμεσα σε έναν πατέρα και την κόρη του.
Η Ευδοκία από μικρή ήξερε πως θα γινόταν τραγουδίστρια, και η δισκογραφία ήταν θέμα χρόνου.
Την ανακαλύπτει ο Φάνης Παπαδάς και ηχογραφεί τον πρώτο της δίσκο "ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ". Η επιτυχία είναι σίγουρη και η Ευδοκία καθιερώνεται σαν μια από τις καλύτερες φωνές του λαϊκού τραγουδιού.
Εμφανίζεται για πρώτη φορά στον REX, δίπλα στον Νότη Σφακιανάκη και την Δέσποινα Βανδή. Την επόμενη σεζόν εμφανίζεται με τους Αντώνη Ρέμο, Στέλιο Διονυσίου και Λάμπη Λιβιεράτο, στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ και όλοι μιλούν για το νέο αστέρι στον κόσμο του τραγουδιού.

Τον χειμώνα του 1999, κυκλοφορεί ο δεύτερος προσωπικός της δίσκος , "ΤΑ ΚΑΘΩΣ ΠΡΕΠΕΙ" - παλιά λαϊκά τραγούδια που έχουν ερμηνεύσει οι μεγαλύτερες φωνές της Ελλάδας. Η Ευδοκία δείχνει ακόμα μια διάσταση του ταλέντου της.
Τον χειμώνα 1999-2000, εμφανίζεται στο CAN CAN δίπλα στον Μάκη Χριστοδουλόπουλο και τον Δημήτρη Κοντολάζο.
Το καλοκαίρι του 2000, κυκλοφορεί το CD single "ΕΤΣΙ ΚΑΝΩ ΕΓΩ", με τέσσερις επιτυχίες, ως προπομπός του δίσκου που θα κυκλοφορήσει τον χειμώνα του 2001. Η Ευδοκία εμφανίστηκε με τον Γιάννη Πλούταρχο και τον Ανέστη Μαντά στο ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ, το καλοκαίρι του 2000, όπου απέσπασε τις καλύτερες κριτικές.
Η Ευδοκία με την εκπληκτική φωνή και την επιβλητική σκηνική παρουσία, την χειμερινή περίοδο 2000-2001 εμφανίστηκε στα ΑΣΤΡΑ στην Κηφισιά, με τον Δημήτρη Κοντολάζο, τον Κώστα Μπίγαλη και την Ελίνα Κωνσταντοπούλου.
Και είναι μόνο η αρχή μιας πολύ λαμπρής καριέρας...
Η Ευδοκία ήρθε για να μείνει.

Δισκογραφία:
1. Μια ματιά σου
2. Τα καθώς πρέπει
3. Έτσι κάνω εγώ (cd single)

MC Team ID