Πάνος Δουκουμόπουλος
"Η Ορχήστρα Του Πέμπτου Γαλαξία"

Ο Πάνος Δουκουμόπουλος είναι ο "εμπνευστής" της "Ορχήστρας Του Πέμπτου Γαλαξία".
Γεννήθηκε στην Αθήνα και από τα δέκα του χρόνια ξεκίνησε τις σπουδές του στη μουσική, αρχικά με κλασσική κιθάρα και στη συνέχεια με μαθήματα αρμονίου.
Η εισαγωγή του στο Μαθηματικό Τμήμα του Πανεπιστημίου των Ιωαννίνων, αποτελεί και την αφορμή για την πρώτη του επαφή με μουσικές εκπομπές σε τοπικά ραδιόφωνα. Παράλληλα με τις σπουδές ξεκινά και η ενασχόληση με ερασιτεχνικά συγκροτήματα.
Παρακολουθώντας σεμινάρια και μουσικά εργαστήρια στο Κέντρο Σύγχρονης Μουσικής Έρευνας (ΚΣΥΜΕ) συμμετέχει με μουσικά του έργα σε συναυλίες και εκδηλώσεις του ΚΣΥΜΕ καθώς και σε Multimedia παραστάσεις σε χώρους όπως ο Φούρνος, οι Ροές, το Ηρώδειο κ.α.
Πέρασε από διάφορα μουσικά σχήματα και έκανε live εμφανίσεις με φοιτητικά συγκροτήματα. Κυκλοφόρησαν demos από την εποχή που ήταν στους Αρωμα τα οποία απέσπασαν πολύ καλές κριτικές από τον ανεξάρτητο κυρίως τύπο. Λίγο αργότερα κυκλοφόρησε ένα project με ρεμιξαρισμένα κομμάτια των Αρωμα, από το ανανεωμένο σχήμα Οι Πράκτορες Του Χάους, με τον τίτλο "Τρανσατλάντικα".

Το φθινόπωρο του 2000 υπογράφει συμβόλαιο με την ΒΜG και παρουσιάζει την "Ορχήστρα Του Πέμπτου Γαλαξία".