ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Τελευταία ενημέρωση: Ιούνιος 2004
Music Corner

Ο Σταύρος Κωνσταντίνου είναι μόλις δεκαεννιά χρόνων κι έχει γεννηθεί στη Λευκωσία της Κύπρου. Από μικρός έδειξε την έφεση του προς το τραγούδι και πολύ πρόσφατα, κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας, ήταν ο σόλο τραγουδιστής στη ΣΜΕΦ (Στρατιωτική Μπάντα της Εθνικής φρουράς).

Με πατέρα καλλιτέχνη, ονειρευόταν πάντα μια μεγάλη καριέρα στο ελληνικό τραγούδι. To Super Idol πραγματοποίησε τα όνειρα του χωρίς καθυστέρηση. Πριν λίγες μέρες ο Αντώνης Ρέμος και ο Γιώργος Θεοφάνους του ζήτησαν να πάρει μέρος στη μεγάλη συναυλία τους στην Κύπρο. Εκεί ο Σταύρος βρέθηκε για πρώτη φορά μπροστά σε 15.000 κόσμου, που τον αποθέωσε επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο αυτό που είδε και ο κόσμος που τον ψήφισε για Super Idol: Ο Σταύρος Κωνσταντίνου είναι η φωνή της επόμενης δεκαετίας, ο νέος μεγάλος λαικός τραγουδιστής.

Τον Ιούνιο του 2004 κυκλοφόρησε την πρώτη του δισκογραφική δουλειά, το CD-SINGLE με τίτλο το όνομα του. Στο πρώτο δισκογραφικό βήμα του εξαιρετικά ταλαντούχου Σταύρου συνδράμουν καταξιωμένοι συντελεστές όπως είναι ο Νίκος Τερζής που έγραψε το «Δεν το αντέχω» που είναι το πρώτο τραγούδι που έχει ξεχωρίσει απ' αυτό το CD-SINGLE και επίσης η Εύη Δρούτσα και ο Μάριος Ψιμόπουλος, ο Τόνυ Κονταξάκης και ο Βαγγέλης Κωνσταντινίδης.

MC Team ID