"Καίτη Κουλλιά"
ΚΑΙΤΗ ΚΟΥΛΛΙΑ

Η Καίτη Κουλλιά γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κάλυμνο. Σπούδασε νηπιαγωγός στο Παιδαγωγικό τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών. Από τα πρώτα χρόνια διαμονής της στην Αθήνα, εντάχθηκε στο μουσικό τμήμα του Πανεπιστημίου και μ' αυτό συμμετείχε σε αρκετές μουσικές παραστάσεις όπου διακρίθηκε και τιμήθηκε με υποτροφία. Την ίδια περίοδο για τρία περίπου χρόνια παρακολούθησε μαθήματα βυζαντινής μουσικής στη σχολή του Σίμωνος Καρρά και ταυτόχρονα θεωρία της Ευρωπαϊκής μουσικής στο πρότυπο μουσικό ωδείο Πειραιά.

Σε ηλικία 21 ετών συνεργάζεται με τη Μαρίζα Κωχ και εμφανίζεται μαζί της σε συναυλίες και μουσικές παιδικές παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα. Ακολουθούν συνεργασίες με τους Γιάννη Βόγλη σε μουσικο-θεατρικές παραστάσεις, Χρήστο Τσιαμούλη, Πέτρο Γαϊτάνο, Αναστασία Μουτσάτσου, Δημήτρη Ζερβουδάκη, Ορφέα Περίδη και τη Δήμητρα Γαλάνη σε εμφανίσεις και συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό. Επίσης συμμετείχε σε παραστάσεις στο θέατρο Ηρώδου του Αττικού με το Λύκειο Ελληνίδων Αθήνας, καθώς και μεμονωμένες εμφανίσεις μαζί με τη Σαββίνα Γιαννάτου, Νένα Βενετσάνου, Κώστα θωμαϊδη, Μαρία Δημητριάδη κ.α.

Στη δισκογραφία εμφανίζεται με συμμετοχές σε δουλειές των : Μαρίζα Κωχ, Χρήστου Τσιαμούλη, Μιχάλη Κουμπιού, Αναστασίας Μουτσάτσου, Κώστα Μακεδόνα, Ορφέα Περίδη. Το 1996 κυκλοφορεί η πρώτη της δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Αύρα θαλασσινή" της οποίας την επιμέλεια και παραγωγή έ-χει ο Χρήστος Τσιαμούλης. Το 1999 ακολουθεί η δεύτερη δισκογραφική δουλειά της με τίτλο "Εδώ Ξυπνούν Τα Όνειρα".


©2000 www.musiccorner.gr
All rights reserved