"Λάμπης Λιβιεράτος"
ΛΑΜΠΗΣ ΛΒΙΕΡΑΤΟΣ

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Aποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Γ. Θεοδοσιάδη το 1987. Η πρώτη του εμφάνιση στο θέατρο έγινε το χειμώνα του 1988 στην παράσταση 'Ξενοδοχείο ο παράδεισος' με τους: Σταμάτη Φασουλή, Γιάννη Φέρτη, Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

Το 1990 ξεκίνησε η συνεργασία του με τον Γιώργο Κωνσταντίνου στο θέατρο και την τηλεόραση.

Το χειμώνα του 1992 κάνει τα πρώτα του καλλιτεχνικά βήματα στο χώρο του τραγουδιού στο πλευρό του Γιώργου Μαρίνου στη ΜΕΔΟΥΣΑ.

Το 1993 εμφανίζεται στο ΖΟΟΜ δίπλα στην Αννα Βίσση και το καλοκαίρι του ίδιου χρόνου συμμετέχει στις συναυλίες της στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Η πρώτη δισκογραφική παρουσία του είναι η συμμετοχή του στο δίσκο του Θάνου Καλλίρη με το τραγούδι 'Ο νέος είναι ωραίος, μα ο παλιός είναι αλλιώς'. Επίσηςσυμμετέχει στο δίσκο του Αλέξη Παπαδημητρίου 'Ο κύκλος του έρωτα' με ένα τραγούδι.

Τον Οκτώβριο του '93 παίρνει μέρος στην όπερα 'Ωδή στους θεούς' του Σταύρου Σιδερά στην Κύπρο για την Κοινοπολιτεία.

Τον ίδιο χειμώνα εμφανίζεται στο ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ μαζί με τον Βασίλη Καρρά και την Καίτη Γαρμπή.

Το 1993 είναι και ο χρόνος που κυκλοφορεί ο πρώτος προσωπικός του δίσκος με τίτλο 'Ας είχα τη δύναμη'.

Το χειμώνα του 1994 εμφανίζεται στο πλευρό της Κατερίνας Κούκα στο SHOW CENTER.

Το 1995 κυκλοφορεί ο δεύτερος δίσκος του με τίτλο 'Υπόθεση προσωπική'.

Ακολούθησαν εμφανίσεις δίπλα σε σημαντικά ονόματα του λαϊκού τραγουδιού μέχρι την περίοδο 1996-1997 που μαζί με τον Αντώνη Ρέμο και τη Νατάσα Θεοδωρίδου παρουσίασαν στις ΧΑΝΤΡΕΣ στο Θησείο το πιο επιτυχημένο πρόγραμμα της Αθήνας.

Τέλος του 1996 κυκλοφόρησε ο δίσκος 'Μπαμ και κάτω' σε μουσική Νίκου Καρβέλα και δική του και στίχους της Ναταλίας Γερμανού και του ίδιου. Ο δίσκος αυτός έγινε χρυσός.

Ιανουάριος του 1998: Κυκλοφόρησε ο τέταρτος δίσκος του Λάμπη Λιβιεράτου με τίτλο 'Ποιος είναι αυτός'. Τη μουσική και τους στίχους των τραγουδιών υπογράφει ο Νίκος Καρβέλας εκτός από ένα τραγούδι που έγραψε η Ναταλία Γερμανού. Ο δίσκος έγινε χρυσός.

Το Δεκέμβρη του 1998 κυκλοφόρησε ένα cd single με τίτλο 'Ρόδα είναι''.

Τον Ιούνιο του '99 κυκλοφόρησε ο νέος του προσωπικός δίσκος που έχει τίτλο 'Το καλύτερο παιδί'. Στα περισσότερα τραγούδια μουσική έγραψε ο Λάμπης Λιβιεράτος. Στους στίχους συνεργάστηκαν η Ναταλία Γερμανού, ο Αντώνης Παππάς, ο Γιώργος Λάσκαρης (που έγραψε και τη μουσική σε τρία τραγούδια), ο Κων/νος Τσερώνης και η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Το Μάρτιο του 2000 κυκλοφορεί ένα cd γεμάτο επιτυχίες της δεκαετίας του '60 με τίτλο "Το μάθημα".Ο Λάμπης διασκευάζει τα πιο γνωστά και αγαπημένα μας τραγούδια και προσθέτει το δικό του ερμηνευτικό ύφος.Σε ένα τραγούδι συμμετέχει η Νατάσα Θεοδωρίδου.

 

 

 


©2000 www.musiccorner.gr
All rights reserved