ΜΑΡΙΟΣ
Τελευταία ενημέρωση: Ιούνιος 2004
Music Corner

 

Ο ΜΑΡΙΟΣ, είναι 23 χρονών γεννημένος στην Αθήνα και κάτοικος Αγ. Παρασκευής. Ξεκίνησε να παίζει μουσική από πολύ μικρή ηλικία παίρνοντας μαθήματα από τους μεγάλους δάσκαλους Γ. Νταλάρα - Γ. Πάριο - Χ. Αλεξίου - Α. Πρωτοψάλτη - Γ. Πουλόπουλο κλπ.
Η Αγάπη του για το τραγούδι του έδωσε την δύναμη να ξεκινήσει μαθήματα solfege - Κα Κουλάκου, πιάνου [Μουσικό Γυμνάσιο Παλλήνης], ορθοφωνίας [Κα Απέργη-μητέρα της Μαντώ] τα οποία και κατάφερε με μεγάλη επιτυχία.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να εμφανίζεται κάθε σεζόν σε νυχτερινά μαγαζιά αλλά και σε διάφορα clubs τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη. Και γενικότερα επαρχία. Έχει συνεργαστεί με Μαίρη Λίντα, Βαγγέλη Κονιτόπουλο, Στελίνα Κονιτοπούλου, Βόρεια Κυκλώματα, Ζαφείρη Μελά, Μ. Ρακιντζή, Γ. Μαργαρίτη.
Οι εμφανίσεις του στέφονται εδώ και χρόνια από απόλυτη επιτυχία, κυρίως χάρη στην σκηνική του παρουσία, αλλά και στις πρωτοποριακές επιλογές των κομματιών που τραγουδάει. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο ΜΑΡΙΟΣ να αποκτήσει ένα μεγάλο πυρήνα οπαδών κυρίως στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη.

Είχε την τύχη σε μια live εμφάνιση του να παρευρεθεί ο Έκτορας, να τον ακούσει, να μιλήσουνε και να συνεργαστούνε. Από τότε και μετά ο Έκτορας πίστεψε στις δυνατότητες του Μάριου και υπογράφει το νέο του συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρία ENERGYTEAM.


Μετά από 1 χρόνο περίπου κυκλοφορεί ταυτόχρονα στην Ελλάδα και στην Κύπρο το πρώτο cd single του ΜΑΡΙΟΥ με τίτλο "ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΤΟ ΑΝ Μ' ΑΓΑΠΑΣ" το οποίο και λαμβάνει άριστες κριτικές από τον καλλιτεχνικό χώρο.

Το πρώτο του video clip από το cd single είχε τίτλο ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟ ΔΡΟΜΟ το οποίο γυρίστηκε στα Καλάβρυτα από τον σκηνοθέτη Νεοφώτη.

MC Team ID