ΝΙΚΟΛΑΣ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα. Έδειξε από μικρός το ταλέντο του στη ζωγραφική ενώ όμως ξεκίνησε από το αρχιτεκτονικό σχέδιο τελικά τον κέρδισε το τραγούδι. Τα πρώτα του ακούσματα ήταν λαϊκά και ρεμπέτικα με αποτέλεσμα να μάθει μπουζούκι όταν πήγαινε στο γυμνάσιο.
Γράφει στιχάκια από την εφηβεία του ενώ παράλληλα με το σχολείο άρχισε ήδη να ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι κάνοντας εμφανίσεις σε γνωστά μαγαζιά της πόλης του.
Ήρθε στην Αθήνα σε ηλικία 18 χρονών για να συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα στο χώρο της νυχτερινής διασκέδασης. Η γνωριμία του με την γνωστή στιχουργό Εύη Δρούτσα, στάθηκε η αφορμή για την είσοδο του στη δισκογραφία.
O Νικόλας, μια νέα φωνή κάνει την εμφάνιση της στην δισκογραφία. Ένας νέος πολύ καλός τραγουδιστής αλλά και ένας ταλαντούχος δημιουργός που γράφει στίχους και μουσική. Ο πρώτος προσωπικός του δίσκος, την παραγωγή του οποίου έχει αναλάβει η Εύη Δρούτσα, περιέχει μεγάλες επιτυχίες, τραγούδια που θα αγαπηθούν και θα κερδίσουν σίγουρα την καρδιά του νεανικού κοινού. "Λάθος", "Στο στρατό", "Ένα δάκρυ", είναι μερικά μόνο από αυτά, ενώ το τραγούδι "Τυφώνες" έχει ήδη μπει στα top-ten των ραδιοφωνικών σταθμών της Αθήνας και της υπόλοιπης Ελλάδας.