ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΑΝΑΣ
Τελευταία ενημέρωση: Μάιος 2003
Music Corner

Γεννήθηκε στη Αθήνα. Σε ηλικία 6 ετών ξεκίνησε ενόργανη γυμναστική και σε ηλικία 9 ετών άρχισε σπουδές χορού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ξεκίνησε με το σύστημα "Royal Academy of Dancing" παίρνοντας τα διπλώματα Elementary, Intermediate και Advanced με διάκριση και ακολούθησαν σπουδές στις σχολές χορού του Φώτη Μεταξόπουλου και της Κρατικής Σχολής Ορχηστρικής Τέχνης.

Γρήγορα μπαίνει στις ομάδες με πρώτη ομάδα ΑΙΡΕΣΗ όπου είναι σολίστ για 2 χρόνια, ενώ παράλληλα παρακολουθεί σεμινάρια σε κλακέτες. Σε ηλικία 11 ετών προτάθηκε από τον ίδιο τον Maurice Bejart να συμμετάσχει στην ομάδα του.

Παράλληλα με τις σπουδές χορού δίνει εξετάσεις υποκριτικής στο Υπουργείο Πολιτισμού και ολοκληρώνει τις 2ετείς σπουδές του στην Ανώτερη Σχολή Υποκριτικής της Μαίρης Βογιατζή Τράγκα με άριστα. Έχει κάνει ιδιαίτερα μαθήματα φωνητικής με την Karen Solomon και τη Julie Massino και στο Ωδείο Αττικής με την Μαίρη Νίκα Κωνσταντάρα.

Έχει λάβει μέρος σε πολλές θεατρικές παραστάσεις μεταξύ των οποίων οι:
Cabaret Story Θέατρο ΕΛΥΖΕ (Σκηνοθεσία Βαγγέλης Σειληνός)
SWEET CHARITY Θέατρο ΒΕΜΠΟ και ΠΑΡΚ (Σκηνοθεσία John Sharp)
SOME LIKE IT HOT Θέατρο ΒΕΜΠΟ (Σκηνοθεσία Κώστας Αρζόγλου)
WEST SIDE STORY Θέατρο ΑΘΗΝΑΙΟΝ (Σκηνοθεσία Σταμάτης Φασουλής) στον ρόλο του Baby John.
ΚΑΡΑΓΚΙΟΖ DREAM Θέατρο ΔΕΛΦΙΝΑΡΙΟ (Σκηνοθεσία Θύμιος Καρακατσάνης -Μουσική Σταμάτης Κραουνάκης)
Και σε πρώτο ρόλο στην οπερέτα του Νίκου Χατζηαποστόλου ΟΙ ΑΠΑΧΗΔΕΣ TON ΑΘΗΝΩΝ, μία παραγωγή της Λυρικής Σκηνής, σε συνεργασία με το θέατρο REX.

Τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι τα κάνει δίπλα στη Μαρινέλλα, όπου συνεργάστηκαν μαζί στο θέατρο REX και στην ΠΥΛΗ ΑΞΙΟΥ στη Θεσσαλονίκη. Στην συνέχεια ακολουθεί μία μεγάλη συνεργασία με την Άννα Βίσση, όπου εμφανίζονταν μαζί στο ΧΑΟΣ, στο RIBA'S, στην ΠΥΛΗ ΑΞΙΟΥ, στο ΓΚΑΖΙ, στα ΑΣΤΕΡΙΑ και στις συναυλίες της που πραγματοποιήθηκαν το 1999 σε όλο τον κόσμο, σαν showman. To καλοκαίρι του 99 συνεργάστηκε με τον Τόλη Βοσκόπουλο στο RIBA'S, και τον επόμενο χειμώνα με τον Πασχάλη Τερζή και τον Στέλιο Ρόκκο στο REX.

Τον Μάιο του 2000 πρωταγωνίστησε στο musical των Andrew Lloyd Webber και Tim Rice "Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat" στο θέατρο ΚΑΤΙΑ ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗ (σκηνοθεσία Sillian Gregory).

Στα τέλη του 2002 κυκλοφορεί το album "Αν με ακούς", σε μουσική και στίχους των: Νίκου Βώνη, Κώστα Τριγώνη, Νίκου Ορφανού, Έλενας Πάλαγκα, Αργύρη Αράπη και Βασίλη Γαβριηλίδη.

MC Team ID