ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
Τελευταία ενημέρωση: Ιανουάριος 2002
Music Corner

Η νεαρή τραγουδοποιός γεννήθηκε στην Αθήνα στις 1/5/1974. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Ελληνικό Ωδείο. Πήρε πτυχίο πιάνου και ανώτερων θεωρητικών.
Το 1995 έδωσε δύο τραγούδια στον Μανώλη Λιδάκη στο album «Τέσσερις Κύκλοι Τραγουδιών» («Ονειρο Αγαπημένο», «Το Μπολερό της Μαρίας»)

Το πρώτο της album «Φεγγαροστόλιστα» κυκλοφόρησε από τη Warner το 1999, όπου ερμηνεύει τα τραγούδια που έγραψε η ίδια. Την ενορχήστρωση έκανε ο Σταύρος Λάντσιας και την παραγωγή ο Γιώργος Κυβέλος.

Συμμετέχει στο album «Παράξενη Γιορτή» του Μιχάλη Χατζηγιάννη (Απρίλιος 2000). Τραγουδάει μαζί του την «Πτήση 201» της Λένας Πλάτωνος, ενώ έχει γράψει στίχους και μουσική στο τραγούδι «Φωτογραφία».

Τον Οκτώβριο του 2001 κυκλοφορεί το καινούργιο της single με τίτλο «Εν Βυθώ Η Αλήθεια» και για μια ακόμη φορά το κοινό έρχεται αντιμέτωπο με τη γραφή και το λόγο μιας κοπέλας που από την αρχή της καριέρας της έδειξε ότι δεν χωράει σε κανένα μουσικό είδος και σε καμία μουσική κατηγορία, σύμφωνα με αυτές που γνωρίζουμε ως σήμερα.

Το Νοέμβριο του 2001 κυκλοφόρησε το νέο της album με τίτλο «Σ'έναν Κόσμο Μυστικό» σε μουσική, στίχους και ενορχήστρωση της ίδιας. Μαζί της στο studio στην παραγωγή, στην ηχοληψία και στο programming, ο Νίκος Μπιτζένης από τους Μίκρο.

MC Team ID