"Ναταλί Ρασούλη"
ΝΑΤΑΛΙ ΡΑΣΟΥΛΗ

Η Ναταλί Ρασούλη γεννήθηκε στο Λονδίνο. Στα δυο της χρόνια, έρχεται με την οικογένειά της στην Αθήνα και ύστερα από λίγο καιρό μετακομίζουν στη Κρήτη, όπου και θα μείνει μέχρι τα επτά της χρόνια.

Η γνωριμία της με τη μουσική έγινε πολύ νωρίς και δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά! Κόρη του γνωστού τραγουδοποιού Μανώλη Ρασούλη, μεγάλωσε μέσα στο κόσμο της μουσικής και από τα οκτώ της χρόνια παρακολουθεί μαθήματα στο Εθνικό Ωδείο. Μαθαίνει βιολί και κλασική κιθάρα και ξεκινάει τη πορεία της στο κόσμο της μουσικής. Ανακαλύπτει τη κλασική μουσική την οποία και θα αγαπήσει με πάθος, αν και μεγαλώνοντας, τα ακούσματα της όπως είναι φυσικό "εμπλουτίζονται". Απο ροκ και heavy metal μέχρι Beatles και δημοτική! Δεν ήταν περίεργη λοιπόν η συμμετοχή της στα τρία άλμπουμ του μέταλ γκρουπ Septic Flesh, που κυκλοφορούν με μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό. Παράλληλα η σχέση της με τη κλασική μουσική δυναμώνει και παρακολουθεί μαθήματα κλασικού τραγουδιού.

Στα δεκατέσσερα της παίρνει μέρος σε συναυλία του πατέρα της και τότε είναι που ο Μανώλης Ρασούλης, θα καταλάβει τις δυνατότητες της φωνής της. Σιγά-σιγά το νερό μπήκε στο αυλάκι και η νεαρή καλλιτέχνης κάνει το ντεμπούτο της στη Virgin Rec. με το δίσκο Αγάπα Μας Και Μη Μας Χαιρετάς. Ο Μανώλης Ρασούλης της εμπιστεύτηκε τα λόγια του και οι Σωκράτης Μάλαμας, Γιώργος Γαβαλάς, Νίκος Ξυδάκης, Πέτρος Βαγιόπουλος και Χάρης Παπαδόπουλος τα "έντυσαν" με τη μουσική τους και τα έκαναν τραγούδια!


©2000 www.musiccorner.gr
All rights reserved