ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΑΖΗΣ
Τελευταία ενημέρωση: Απρίλιος 2003
Music Corner

Οι τραγουδοποιοί είναι αυτοί που ανανέωσαν το ελληνικό τραγούδι τα τελευταία χρόνια με την φρεσκάδα και την καινούργια ματιά τους στο τραγούδι. Ο Χρήστος Ραζής είναι ένας από αυτούς και κυκλοφορεί την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Κρυφό Μυστικό».
Πρόκειται για τραγούδια που ακροβατούν ανάμεσα στον pop/rock ήχο. Η ηλεκτρική κιθάρα να χρωματίζει την μελωδία, και παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο, αφού ο Χρήστος Ραζής είναι επαγγελματίας του είδους... Σε όλα τα τραγούδια η μουσική είναι δική του και οι στίχοι του Βασίλη Αυγερινού, ενώ σε δύο από αυτά έχει γράψει ο ίδιος τους στίχους. Το βέβαιο είναι ότι το σύνολο της δουλειάς αναδεικνύει μια φρέσκια ματιά στα μουσικά πράγματα.

Ο Χρήστος Ραζής μπορεί να ξεκινά τώρα την δική του τραγουδιστική πορεία, βρίσκεται όμως στο χώρο της μουσικής εδώ και πολλά χρόνια, μιας και από τις αρχές της δεκαετίας του 90 συμμετείχε σε διάφορα rock συγκροτήματα. Αργότερα ασχολήθηκε ως session μουσικός παίζοντας κιθάρα σε ηχογραφήσεις και συναυλίες πολλών επώνυμων καλλιτεχνών. Η συνεχής μουσική αναζήτηση τον οδήγησε να ασχοληθεί με την παραγωγή, την ηχοληψία αλλά και τη σύνθεση.

MC Team ID