ΣΑΜΠΡΙΝΑ
Τελευταία ενημέρωση: Ιανουάριος 2002
Music Corner

Η Σαμπρίνα γεννήθηκε και μεγάλωσε στη εξωτική Ζιμπάμπουε, στην Νότιο Αφρική.
Στις αρχές της εφηβείας της, έρχεται με την οικογένειά της στην Ελλάδα. Η αγάπη της για τη μουσική και το τραγούδι αρχίζει σε μικρή ηλικία, αλλά επειδή είναι ντροπαλή , δεν μοιράζεται την κρυφή επιθυμία της με κανέναν. Ο κύριος στόχος είναι να κάνει την μεγάλη της αγάπη, το τραγούδι, επάγγελμα.
Αρχίζει μαθήματα φωνητικής και μαθήματα πιάνου. Με την παρότρυνση ενός φίλου μουσικού, αρχίζει τις εμφανίσεις της σε νυχτερινό κέντρο, όπου δεν αργεί να την ανακαλύψει ο παραγωγός Νίκος Καραγιάννης.

Η αρχή στη δισκογραφία γίνεται με τον δίσκο "Στην Αγκαλιά Μου Έλα", και κερδίζει τις καλύτερες εντυπώσεις. Η παρουσία της κάνει αίσθηση στο Αθηναϊκό κοινό και οι προτάσεις για συνεργασία διαδέχονται η μια την άλλη.
Στην Αθηναϊκή νύχτα, η Σαμπρίνα έχει τραγουδήσει δίπλα στα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου της, και κάθε φορά καταφέρνει να κερδίσει τις εντυπώσεις με την εκρηκτική της εμφάνιση.

Ο δεύτερος προσωπικός δίσκος, "Ελεύθερη" την καθιερώνει στην δισκογραφία και ο δρόμος προς την κορυφή ξεκινάει.
"Εγώ θα είμαι εδώ", ο τίτλος του τρίτου δίσκου, όπου η Σαμπρίνα αρχίζει να γράφει την μουσική για τραγούδια του δίσκου της, ακόμα ένα κρυφό ταλέντο της. Ακολουθούν οι δίσκοι "Γειτονιές του Φεγγαριού" και "Επικίνδυνο Παιχνίδι", όπου η Σαμπρίνα γίνεται ένα από τα πιο καυτά ονόματα την δισκογραφία.
H "Barbie της πίστας", όπως την αποκαλούν χαϊδευτικά τα ΜΜΕ,
αποκαλύπτει συνέχεια κρυφά ταλέντα, και στον δίσκο της "Υποψίες" μας εκπλήσσει ακόμα μια φορά, αυτή τη φορά γράφοντας στίχους σε πολλά τραγούδια.
Ανήσυχο πνεύμα, τον χειμώνα του '98, με την παρότρυνση του Γιώργου Λεβέντη, του τότε διευθυντή της BMG, της δισκογραφικής της εταιρίας, η Σαμπρίνα αρχίζει να κάνει τα πρώτα δειλά βήματα για διεθνή καριέρα. Κυκλοφορεί στο εξωτερικό το CD single "DO YA DO ΥΑ" , σε μουσική και στίχους των Joe Balyn και Peter Bauwens, το οποίο κυκλοφορεί και στην Ελλάδα στον δίσκο της "Υποψίες".

Ο χειμώνας του 2000, βρίσκει την Σαμπρίνα να προετοιμάζεται για τον έβδομο προσωπικό της δίσκο. Μετά από δύο χρόνια απουσίας από την ενεργό δισκογραφία, αποφασίζει να κάνει ριζικές αλλαγές στην ζωή και την καριέρα της.
Αλλάζει δισκογραφική εταιρία, υπογράφει συμβόλαιο με την Alpha Records, και αρχίζει την ηχογράφηση του νέου της CD. Αποφασίζει να ακολουθήσει ένα πιο pop ύφος, με πολύ beat και ρυθμό.

Ο νέος της δίσκος "BOOM BOOM" με το ομώνυμο τραγούδι γίνεται σε χρόνο ρεκόρ το hit του χειμώνα. Στον δίσκο της υπάρχουν και πολλές μπαλάντες, καθώς και δύο τραγούδια στα αγγλικά. Το ομώνυμο τραγούδι "BOOM BOOM" και το "AHA".
Όταν η Σαμπρίνα δεν τραγουδάει, θα την βρείτε να παίζει παιχνίδια στο κομπιούτερ ή να τα δίνει όλα σ' ένα παιχνίδι τάβλι. Για να την κερδίσετε, μην της υποσχεθείτε ταξίδι στο φεγγάρι, γιατί δεν μπαίνει ποτέ σε αεροπλάνο!

Δισκογραφία:
1. Στην αγκαλιά μου έλα
2. Ελεύθερη
3. Εγώ θα είμαι εδώ
4. Γειτονιές του φεγγαριού
5. Επικίνδυνο παιχνίδι
6. Υποψίες
7. Boom boom

MC Team ID