"Τριαντάφυλλος"
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ

Ο Τριαντάφυλλος άρχισε τη μουσική του διαδρομή από τη Ρόδο, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε. Η μεγάλη του αγάπη είναι το πιάνο κι εκδηλώθηκε από πολύ νωρίς στη ζωή του, όταν σε ηλικία 7 μόλις χρονών ξεκίνησε τις σπουδές πάνω στ' όργανο αυτό, που ήταν και η βασική αφορμή για την ενασχόληση του με το τραγούδι.Στη Ρόδο εμφανιζόταν - από τα 18 του χρόνια - στη μουσική σκηνή της πόλης, όπου και ξεχώρισε.

Σε ηλικία 19 χρονών βρίσκεται στην Αθήνα και "Βλέπει τα όνειρα του" να γίνονται πραγματικότητα και μάλιστα χρυσά ! Το πρώτο του άλμπουμ, "Βλέπω κάτι όνειρα", 3 μόλις μήνες μετά από τη κυκλοφορία του, ξεπέρασε τα 25.000 αντίτυπα πωλήσεων.

Το 1997 ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ κυκλοφόρησε το δεύτερο προσωπικό του άλμπουμ, με τίτλο "Γράμματα και αφιερώσεις", που αμέσως ξεχώρισε κι έγινε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα πλατινένιο.

Το 1999 κυκλοφορεί το τρίτο του άλμπουμ, "Η αγάπη δεν περνάει", που έγινε κι αυτό χρυσό.
Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ - εκτός από τη προσωπική του δισκογραφία - έχει στο ενεργητικό του ακόμη μια σημαντική συνεργασία, έχοντας "υπογράψει" αρκετά τραγούδια των δυο πρώτων άλμπουμ της Νατάσας θεοδωρίδου, που έχουν ήδη ξεπεράσει κατά πολύ τα 60.000 αντίτυπα.

 


©2000 www.musiccorner.gr
All rights reserved