Κάτι γεννιέται... !
Ανακαλύπτοντας μουσικά ταλέντα!
Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2008

Είναι κοινό το συναίσθημα του να ακούς κάποιον να παίζει σε μια φιλική παρέα και σκέφτεσαι γλυκά πόσο λαμπρό μέλλον μπορεί να έχει... Το Music Corner κάνει την σκέψη πραγματικότητα αναζητώντας στο διαδίκτυο, σε μαγαζιά ή και σε παρέες, ανθρώπους με μουσικό ταλέντο! Παιδιά που κοπιάζουν, αγαπούν την μουσική και έχουν κάτι να μας πουν. Τους ανακαλύπτουμε για να τους φέρουμε κοντά σας και να τους αγαπήσετε κι εσείς! Θέλουμε να μοιραστούν τα όνειρα τους μαζί σας, να μιλήσουν για την μουσική αλλά και να τους δούμε να κάνουν κάποια στιγμή τα όνειρά τους πραγματικότητα! Μαζί θα ταξιδεύουμε κάθε Πέμπτη, μέσα από τις σελίδες του Music Corner σε όνειρα νέων καλλιτεχνών που γεννιούνται στην Ελληνική μουσική πραγματικότητα...!

------------------------------------------------

OK
"Είμαστε έντεχνοι αλλά με ηλεκτρονικό ήχο..."

Οι Ok, με έκαναν να τους ξεχωρίσω μέσα από την πληθώρα συγκροτημάτων που βρίσκονται στο διαδίκτυο, λόγω της ιδιαίτερης ταυτότητας τους, του πρωτότυπου στίχου και των ξεχωριστών ιδεών που έχουν να δώσουν. Δυναμικά και χορευτικά Live που σκοπό έχουν να ξεσηκώσουν τους πάντες! Οι Ok, δεν δημιουργήθηκαν με σκοπό την εύκολη δόξα και δεν "λυσάνε" για ένα δισκογραφικό συμβόλαιο. Προτιμούν να μην κάνουν μουσικές εκπτώσεις, να ανανεώνονται και επιμένουν να διατηρήσουν την φιλική τους αύρα που τους κάνει να ξεχωρίζουν... Pop διάθεση και μουσική χωρίς "συντηρητικά" που σας προτείνω να δοκιμάσετε πηγαίνοντας στις εμφανίσεις τους στο Envy στο Κεφαλάρι!

Θα ήθελα να σας γνωρίσει ο κόσμος μέσα από μια δική σας παρουσίαση...

Λεγόμαστε Ok και παίζουμε pop μουσική με ελληνικό στίχο και ηλεκτρονικό ήχο. Οι δραστηριότητες μας χωρίζονται σε δύο μέρη. Το πρώτο είναι τα live, όπου εκεί κάνουμε τα λεγόμενα live parties στα οποία παίζουμε γνωστές ελληνικές και ξένες επιτυχίες από το 80 μέχρι σήμερα συνδιάζοντας Djing και live όργανα ταυτόχρονα. Τα κομμάτια παρουσιάζονται με έναν ρεμιξαρισμένο και πιο σύγχρονο ρυθμό. Παράλληλα δουλεύουμε και τις δικές μας συνθέσεις.

Στην Ελλάδα το είδος της μουσικής σας έχει σχετικά μικρό target group και κύριοι εκπρόσωποι του, είναι οι Μίκρο... Το κοινό μπορεί να δεχθεί κάτι παραπάνω;

Αρχικά να σου πούμε, πως ό,τι κάνουμε δεν το κάνουμε σκεπτόμενοι το πόσο και σε ποιον θα πουλήσει η δουλειά μας Δεν υπάρχει κάποιο marketing plan. Κάνουμε αυτό που μας εκφράζει. Στόχος δεν είναι να μας ακούσει ένα κοινό που ακούει αποκλειστικά ηλεκτρονική μουσική, καθώς προσέχουμε πολύ και τον στίχο έτσι ώστε να μπορεί να μας ακούει ένα μεγαλύτερο εύρος ακροατών. Από την άλλη, σε ό,τι αφορά στους Μίκρο, μπορεί να μοιάζουμε ηχητικά, αλλά κατά βάθος νομίζουμε ότι έχουμε και πολλές διαφορές. Θα λέγαμε ότι είμαστε έντεχνοι αλλά με ηλεκτρονικό ήχο!!!

Ποιο νέο "συστατικό" προτείνετε στην Ελληνική μουσική;

Pop διάθεση αλλά rock νοοτροπία! Πέρα από τον φρέσκο ήχο, νομίζουμε ότι ένα σημείο που δίνουμε ιδιαίτερη σημασία είναι και οι στίχοι μας, οι οποίοι από την μια είναι απλοί, αλλά από την άλλη, προσπαθούν να δουν τα πράγματα, από μια διαφορετική οπτική γωνία. Προσπαθούμε να είναι προσεγμένοι και να μην υπάρχουν απλά για να συμπληρώνουν την μουσική. Στα live μας επίσης, παρουσιάζουμε κάτι νέο αφού δεν είμαστε η κλασική ροκ μπάντα με μπάσο τύμπανα και ενισχυτές, αλλά συνδυάζουμε το Djing με live όργανα και φωνητικά.

Παρατηρώ πολλές αλλαγές στην σύνθεσή σας... Τι ρόλο παίζει η χημεία και πόσο δύσκολο τελικά είναι να κατασταλάξεις σε κάτι;

Η χημεία μεταξύ των μελών είναι ό,τι πιο σημαντικό για μία μπάντα. Επιδιώκουμε να λειτουργούμε στα πλαίσια της παρέας. Η σύνθεσή άλλαξε μέσα στο χρόνο, γιατί δεν είναι πάντα εύκολο να βρεις αυτό που ψάχνεις από την αρχή. Για παράδειγμα την πρώτη μέρα στο δημοτικό σχολείο κάνεις παρέα με το παιδάκι που έτυχε να κάθεται μόνο του στο θρανίο κι έγινες ο διπλανός του. Όσο περνάει ο καιρός, ανακαλύπτεις τους πραγματικούς σου φίλους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν υπήρχαν τσακωμοί και άλλα τέτοια μεταξύ μας. Στο πρώτο live, μας συνόδευσε η Τζωρτζίνα Νικάκη, με την οποία στην συνέχεια δεν ταιριάζαμε μουσικά και έτσι άλλαξαν οι δρόμοι μας. Από εκεί και πέρα, η επόμενη φωνή μας ήταν για 2 περίπου χρόνια η Νάντια Μπουλέ η οποία όμως από ένα σημείο και μετά δεν είχε αρκετό χρόνο για τις ανάγκες της μπάντας. Θέση παίρνει η Εβίτα μας η οποία έχει απίστευτο μεράκι και ταλέντο, και νομίζουμε ότι πλέον δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει κάτι στην σύνθεση μας.

Γιατί δεν έχετε επιλέξει να συμμετάσχετε σε κάποιο τηλεοπτικό show για να έρθει μια γρήγορη επιτυχία;

Σαν ιδεολογία, δεν διαφωνούμε απόλυτα με τα talent show. Σίγουρα είναι ένα καλό βήμα για κάποιον που αξίζει να πάει παραπέρα και να καταφέρει τον στόχο του. Σημασία δίνουμε περισσότερο στον τρόπο με τον οποίο θα γίνει κάτι τέτοιο. Το πρόβλημα είναι το στίγμα που σου αφήνουν τέτοια προγράμματα και αν τελικά η διαδικασία να απαλλαγείς από αυτό μπορεί να φέρει αποτελέσματα. Πάντως, δεν είναι κακή η ιδέα να δίνονται παραπάνω ευκαιρίες για να προωθηθεί κάτι. Άλλωστε και εμείς, όταν βρήκαμε κάτι που να μας εκφράζει, δηλώσαμε συμμετοχή σε μουσικούς διαγωνισμούς για μπάντες. Αν πάντως υπάρξει κάτι το οποίο να μας εκφράζει δε θα πούμε όχι. Εκείνο που δεν μας αρέσει, είναι η εκμετάλλευση της προσωπικής ζωής.

Ποια ποιοτική έκπτωση έχετε κάνει για την μουσική σας;

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι η πιο μεγάλη και ουσιαστική έκπτωση που έχουμε κάνει, είναι χρόνος μας. Αυτό συμβαίνει γιατί όλοι μας δουλεύουμε το πρωί καθώς δεν ζούμε από την μουσική. Συνεπώς κάθε απόγευμα ασχολούμαστε με τις μουσικές μας, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες...

Αν από την άλλη σας αναγκάζανε να κάνετε κάτι για ένα cd;

Αυτό εξαρτάται από το τι θα μας ζητούσαν. Δεν θα δεχόμασταν να αλλάξουμε τις βασικές αρχές μας για το δισκογραφικό συμβόλαιο. Από την άλλη όμως είμαστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες. Αν υπάρχει κάτι καινούργιο να προταθεί, φυσικά και θέλουμε να το ακούσουμε, να μάθουμε και να συνεργαστούμε. Πάντως να σου πούμε ότι για εμάς, ένα δισκογραφικό συμβόλαιο, δεν είναι ο αυτοσκοπός μας. Μας ενδιαφέρει η δισκογραφία, αρκεί να υπάρχει η βασική υποδομή. Δεν υπάρχει λόγος να βγάλεις δίσκο απλά για να τον δείχνεις στους φίλους σου, αν σκοπός μας ήταν κάτι τέτοιο, θα το είχαμε ήδη κάνει από μόνοι μας.

Τι έχει να ζηλέψει η ελληνική μουσική σκηνή από την ξένη;

Σίγουρα έχει να ζηλέψει καλύτερες παραγωγές και μεγαλύτερη προώθηση. Τα πράγματα στην Ελλάδα δεν είναι πολύ καλά τα τελευταία χρόνια αλλά ακόμα και αυτά που είναι καλά, κινούνται σε πιο underground δρόμους. Επίσης τη δεκαετία του '90, είχε ανθίσει το λεγόμενο έντεχνο. Πλέον έχει μένει στάσιμο. Από την άλλη, ακόμη και το ελληνικό ροκ εκείνης της εποχής που είχε πολλά να πει, τώρα αντί να εξελίσσεται, απλά αναπαράγεται. Εκείνους που έχουμε ξεχωρίσει πάντως, είναι ο Παύλος Παυλίδης, οι Cyanna με ένα καταπληκτικό album αλλά και ο Ζακ Στεφάνου με τον Φοίβο Δεληβοριά που έχουν να δείξουν κάτι εναλλακτικό. Δυστυχώς όμως σπάνια προωθούνται αυτά τα κομμάτια και παρατηρούνται σημάδια μαζικοποίησης.

Ποια είναι η γνώμη σας για τη διαδικτυακή δύναμη; Είστε ένα συγκρότημα το οποίο προωθεί την μουσική του μέσω internet και διαθέτει κάποιο πιστό διαδικτυακό κοινό... Είναι η μουσική του μέλλοντος;

Το Internet είναι ένα μέσο που βοηθάει πάρα πολύ γενικότερα. Πιο συγκεκριμένα, εμάς μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ, καθώς από την μια είναι ένας τρόπος να ακούσει περισσότερος κόσμος τα τραγούδια μας, αλλά από την άλλη μας βοηθάει στο να κλείσουμε τις εμφανίσεις μας. Βασικό θετικό αυτού του χώρου αποτελεί το γεγονός ότι μπορείς να βρεις ένα πολύ καλό κοινό με όρεξη καθώς γίνεται κάτι πολύ φρέσκο μέσω Internet. Το αρνητικό που θα μπορούσαμε να πούμε είναι ότι ναι μεν σου προσφέρεται η ευκαιρία να δείξεις την δουλειά σου, αλλά χάνεσαι μέσα στην υπερπροσφορά που υπάρχει. Καλό παράδειγμα στη δική μας περίπτωση είναι ένας γαλλικός ραδιοφωνικός σταθμός που βρήκε το προφίλ μας στο MySpace και άκουσε το μοναδικό ορχηστρικό κομμάτι που έχουμε. Επικοινώνησε μαζί μας και σύντομα το τραγούδι θα κυκλοφορήσει σε μια συλλογή με electro κομμάτια στη Γαλλία! Κάτι απρόσμενο για εμάς που έγινε λόγω του Internet!

Πιστεύετε ότι η διανομή μουσικής θα γίνεται πλέον μέσω internet;

Έχουμε την εντύπωση πως αυτό θα συμβεί. Άλλωστε ήδη, ακόμη και τα ψώνια του supermarket, τα κάνεις από το internet. Αυτό συμβαίνει γιατί πλέον οι άνθρωποι δεν έχουν αρκετό ελεύθερο χρόνο να διαθέσουν οπότε το να παραγγείλουν ή να αγοράσουν ένα cd μέσω Internet, είναι πολύ πιο βολικό. Αυτό μάλιστα που διαβάζαμε πρόσφατα, είναι ότι οι δισκογραφικές στρέφονται πλέον προς τις πωλήσεις ringtones παρά στις πωλήσεις δίσκων. Αλλά από την άλλη, παρατηρούμε και μια νέα τάση επιστροφής στις κλασικές αξίες. Η αλήθεια είναι πως όποια μόδα και να έρθει, πάντα θα υπάρχει νοσταλγία για τα παλιά. Έτσι λοιπόν, ξανάρχεται η "μόδα" του βινυλίου και του δίσκου. Όπως και να το κάνουμε είναι διαφορετικό να έχεις "φακελλάκια" με τραγούδια στον υπολογιστή σου και διαφορετικό να έχεις στα χέρια σου το cd ή το βινύλιο μαζί με το artwork. Αυτό δηλώνει διαφορετική σχέση με τον καλλιτέχνη.

Τι μουσικές επιρροές έχετε;

Ακούμε τα πάντα, αλλά μεγαλώσαμε με ροκ μουσική. Σίγουρα πάντως η μουσική που ακούει ο καθένας καθορίζεται από την χρονική στιγμή και από τα συναισθήματα. Ο Θοδωρής έχει ιδιαίτερη αδυναμία στους U2. Από την άλλη τελευταία ακούει πολύ hip - hop αλλά και πολλά electro συγκροτήματα. Ο Βαγγέλης, ακούει διάφορες μουσικές κυρίως από Έλληνες καλλιτέχνες. Για παράδειγμα θα αγοράσει όλους τους δίσκους των Μίκρο και του Δεληβοριά. Τα τελευταία cd που πήρε ήταν των Pop Eye αλλά και του Nikkon, μέλους των Μίκρο. Του αρέσει ιδιαιτέρως και η lounge μουσική αλλά και τα "έντεχνα" ακούσματα. Η Εβίτα, λατρεύει την κλασική ροκ αλλά ακούει από Anastacia και Shakira ως Αλεξίου και Τσαλιγουπούλου! Όλα πάντα ανάλογα με την στιγμή.
Η αλήθεια είναι πως από τα πάντα μπορείς να λάβεις κάτι. Πολλά διαφορετικά πράγματα μπορούν να μας επηρεάσουν είτε σαν ήχο είτε σαν στίχο. Πάντως αν αγαπάς την μουσική είναι αδύνατον να περιοριστείς σε ένα είδος γιατί τότε αρχίζεις να επαναλαμβάνεσαι και δεν πρόκειται να εξελιχθείς ως μουσικός.

Από που εμπνέεστε για τον πολύ ιδιαίτερο σας στίχο; Όπως για παράδειγμα στο ξεχωριστό Τ9. Τι αξία έχουν οι στίχοι έναντι της μουσικής;

Σε κάνουν να προσέξεις πιο εύκολα το κομμάτι. Εννοείται πως η μουσική είναι κάτι βασικότατο γιατί αλλιώς θα ήταν απλά ένα ποίημα και όχι τραγούδι. Ένας καλός στίχος θα σε προβληματίσει περισσότερο ή θα σε κάνει να ταυτιστείς και να συνδέσεις καταστάσεις και πρόσωπα με ένα κομμάτι. Όλα τα κομμάτια είναι βιωματικά.Το Τ9 συγκεκριμένα, γράφτηκε μετά από ένα πραγματικό φλερτ μέσω sms! Είναι πολύ εύκολο να γράψεις ένα στίχο που να λέει: Ταξιδεύοντας στα σύννεφα, είδα τον ουρανό σου και αργότερα γύρισα στη γη και έπεσα στο βυθό των ματιών σου. Βάζεις μια κιθαρούλα και ένα βιολί και έχεις γίνει αμέσως πολύ ποιοτικός. Δεν το θέλουμε αυτό. Θέλουμε κομμάτια που εμάς κατ' αρχήν όταν τα ακούμε να μας αγγίζουν, να μας θυμίζουν κάτι που έχουμε ζήσει. Επίσης πιστεύουμε ότι αυτοί που μας ακούν και μας στηρίζουν δεν είναι εξαιτίας του δυνατού beat, αλλά γιατί έχουν δεθεί και με τους στίχους ή το νόημα κάποιου τραγουδιού. Προσπαθούμε να γράφουμε απλά, αλλά ουσιαστικά πράγματα.

Ξεκινάτε εμφανίσεις στο envy. Θέλω να μου μιλήσετε λίγο γι' αυτές. Τι θα δει ο κόσμος;

Ξεκινάμε στο Envy στο Κεφαλάρι την Τρίτη 14 Οκτωβρίου. Ο σκοπός είναι αυτό το πρόγραμμα να γίνεται κάθε Τρίτη. Είναι ένα πείραμα το οποίο δεν το έχουμε ξανακάνει ούτε εμείς αλλά ούτε αυτός ο χώρος! Αυτό που θα δει ο κόσμος ουσιαστικά είναι το πάντρεμα dj και Live μουσικής. Δυνατά beat σε χορευτικά κομμάτια από το '80 έως και σήμερα και ανάμεσα κάποια δικά μας! θα θέλαμε να έρθετε και να το δείτε.

Το "οk", πως προέκυψε σαν όνομα του group;

Όλα τα συγκροτήματα όταν ξεκινάνε προσπαθούν να δουν αν μπορούν να βρουν κάποια ονομασία μέσα από τα ονόματα τους. Βάζοντας το Ορφανίδης και το Καλούσος μαζί, προέκυψε το "Ok"! Έτσι έγινε, τόσο απλά. Από εκεί και έπειτα το Ok μας έδωσε και άλλα βαθύτερα νοήματα.

Βλέπω συνεργάζεστε με standard μαγαζιά συνέχεια. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει και κάποια επιτυχία και καλή συνεργασία;

Υπάρχουν κάποια μαγαζιά που τα πήγαμε όντως καλά. Θα θέλαμε να αναφέρουμε και το envy στην Πανόρμου, που το αγαπάμε πάρα πολύ και είχαμε μια τρομερή συνεργασία με αυτό το μαγαζί. Θα παίζουμε και εκεί μια Παρασκευή το μήνα, αρχίζοντας από τις 24. Ας πούμε ότι με το 99% των επιχειρηματιών έχουμε πολύ καλή σχέση. Από τη στιγμή που έχουμε περάσει ωραία τότε γιατί να μην το επαναλάβουμε; Όταν έχουμε μείνει ευχαριστημένοι κοινό, μαγαζάτορας και εμείς, είναι λογικό να ξαναπαίζουμε

Πως έρχεστε σε επαφή και κανονίζετε τις συμμετοχές σας στα φεστιβάλ;

Μας έχουν προσεγγίσει μέσω internet. Αυτό έχει συμβεί με το Music Wave και το Earth Dance Festival ενώ στην Ευρωπαϊκή γιορτή της μουσικής συμπληρώσαμε την απαραίτητη αίτηση και στην συνέχεια επιλεχθήκαμε.
Τα φεστιβάλ για εμάς είναι τα πιο ωραία live. Αυτό αρχικά συμβαίνει γιατί έχει φανταστικό ήχο αλλά και γιατί πολλά φεστιβάλ γίνονται για κάποιο σκοπό. Δηλαδή πρόσφατα παίξαμε στην Παλλήνη σε ένα συνέδριο που έγινε για την ανακύκλωση και για το περιβάλλον. Δεν πληρώνεσαι σε αυτά, παίζεις γιατί υπάρχει ένας σκοπός. Επίσης στα φεστιβάλ σου δίνεται η δυνατότητα να παρουσιάσεις καλύτερα τη δικιά σου δουλειά. Και ειδικά στο music wave και στην γιορτή της μουσικής, ο λόγος που μας καλέσανε ήταν η δική μας μουσική και αυτό παρουσιάσαμε.

Στα μαγαζιά είναι αλλιώς...

Στα μαγαζιά, βασίζεσαι στις διασκευές. Υποτίθεται ο άλλος έρχεται να περάσει καλά εκείνη την ώρα με κομμάτια που γνωρίζει. Φυσικά και με τα δικά μας θα περάσει καλά! Στην ουσία όμως ο κόσμος νομίζουμε ότι έρχεται κυρίως για το πακέτο του dj σε συνδυασμό με το live.

Έχει έρθει κάποια στιγμή που έχετε πει "τα παρατάμε";

Όχι, ακόμα είναι πολύ νωρίς για να το λέμε αυτό και δε νομίζουμε να το πούμε ποτέ, γιατί όπως σου είπαμε το κάνουμε γιατί μας αρέσει και μας εκφράζει. Δεν έχουμε βάλει έναν στόχο να βγάλουμε δίσκο, αλλιώς τέλος. Δεν μας νοιάζει. Αν εμείς περνάμε καλά με αυτό που κάνουμε τότε αυτό αποτελεί και ένα είδος ψυχοθεραπείας. Μαζευόμαστε και παίζουμε την μουσική μας και ούτως ή άλλως θα προκύπτουν κομμάτια πάντα. Δεν τα γράφουμε επειδή θέλουμε να τα δείξουμε σε κάποιον. Τα γράφουμε γιατί βγαίνουν από μόνα τους.

Και αυτό είναι καλύτερο καθώς δεν γίνονται κατά παραγγελία...

Ακριβώς οπότε θα συνεχίσουν να βγαίνουν. Πιστεύουμε ότι και 70 χρονών να είμαστε θα συνεχίζουμε να παίζουμε!

Αν σας ζητούσαν να άλλαξει η σύνθεση και να μένανε μερικοί από εσάς... Φιλία ή δόξα;

Κοίταξε, δεν πρόκειται να προκύψει κάτι τέτοιο. Δεν είμαστε ένα συγκρότημα Boy band που κρίνεις και βάση ομορφιάς και μπορείς να πεις να φύγει ο λιγότερο όμορφος. Δε νομίζουμε πως θα γίνει με εμάς λόγω του profile που βγάζουμε προς τα έξω. Κατά συνέπεια άμα μια εταιρεία πιστέψει σε εμάς θα πιστέψει γι' αυτό που είμαστε και δεν νομίζουμε να παίζουν ρόλο οι μονάδες ξεχωριστά. Σημασία έχει το σχήμα. Αν συμβεί όμως δεν πρόκειται να το δεχτούμε. Εμείς είμαστε οι Ok, αν βγει κάποιος δεν θα είμαστε οι Ok, θα είμαστε κάτι άλλο.

Τι ρόλο παίζουν οι γνωριμίες σε αυτό και επίσης θα ήσασταν διατεθειμένοι να συμβουλευθείτε κάποιον image maker για να δημιουργήσετε κάτι extreme για να προκαλέσετε τα βλέμματα; Για ένα σουξέ ή δίσκο;

Καταρχήν, σου είπαμε ότι ο δίσκος δεν είναι αυτοσκοπός μας καθώς δεν σου εξασφαλίζει τίποτα. Δεν νομίζουμε ότι κάποιος θα προσέξει τα κομμάτια μας λόγω ακραίων καταστάσεων. Δεν το θέλουμε κι' όλας. Δηλαδή αν έχουμε κουραστεί να φτιάξουμε κομμάτια και τελικά κάποιος μας εκτιμήσει επειδή το μαλλί μας είναι μπροστά στο πρόσωπο μας θα είναι άσχημο. Σαφώς παίζει ρόλο η εμφάνιση του γκρουπ και το γενικότερο στήσιμο, σε αυτό δεν διαφωνούμε. Γενικότερα πάντως προτιμούμε επειδή είμαστε ...φυσιολογικοί κάτι το φυσιολογικό! Διαφορετικά θα αφήσουμε και ένα στίγμα το οποίο κυρίως δεν θα μας αντιπροσωπεύει. Γενικά δεν έχουμε μάθει να προκαλούμε, γιατί πολύ απλά δεν είναι στο στυλ μας. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν προσέχεις το στήσιμό σου γενικότερα. Κάτι extreme το οποίο να μας πηγαίνει και να είναι κάτι ωραίο οπτικά δεν το απορρίπτουμε εντελώς. Άλλωστε θα ήταν και ένας καλός τρόπος να μας προσέξουν και κατ' επέκταση να ακούσουν την μουσική μας. Σίγουρα θα θέλαμε όμως να μας ακολουθούν βασικά γι' αυτήν. Το όμορφο και το προσεγμένο σίγουρα αποτελούν στόχο μας. Για παράδειγμα τώρα φοράμε συγκεκριμένες μπλούζες που αποτελούν μέρος ενός concept. Σκοπός είναι να αποφεύγεις τις "καραγκιοζιές". Άλλωστε δεν μας ενδιαφέρει να απευθυνθούμε σε ένα τέτοιο κοινό.

Σας ευχαριστώ πολύ, σας εύχομαι τα καλύτερα!

Εμείς σε ευχαριστούμε...

------------------------------------------------

Δείτε περισσότερα για το group:
www.okband.gr
www.myspace.com/okexperience

-------------------

***Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση υλικού γραπτού ή φωτογραφιών, χωρίς την άδεια του Music Corner...MC Team ID
  "Κλικ" για περισσότερα...