ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ
ΛΑΪΚΑ
Γράφει ο Δημήτρης Τσάγκας
"Τόση αγάπη πως να χαθεί"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι εδώ, πιο δυναμική, πιο όμορφη και με τα πιο όμορφα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει ποτέ! Το νέο της πέμπτο κατά σειρά, album έχει τίτλο «Τόση αγάπη πώς να χαθεί» και περιέχει δεκαπέντε καινούρια τραγούδια που έγραψε ο Γιώργος Θεοφάνους.
Τα πρώτα τραγούδια που ακούσαμε από το album αυτό είναι το «Αχ» και το «Έλα που ...φοβάμαι» (από το single «Όλα να τα ζήσω απ' την αρχή»), ήδη μεγάλες ραδιοφωνικές επιτυχίες και το καλύτερο είναι ότι ακολουθούν και πολλές άλλες! Το μπιτάτο «Όπου και νά 'σαι» ανοίγει το δίσκο. Πιο κάτω θα ακούσουμε δυο εξαιρετικά ζεϊμπέκικα το «Φεγγάρι» και το «Σκουπιδιάρικο» και δυο δυνατές μπαλάντες: «Τις δύσκολες στιγμές» και «Ποτέ δεν ξέρεις».
Το νέο album της Νατάσας είναι το album της χρονιάς!


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ MUSIC CORNER

Σε συνεργασία με τον Γιώργο Θεοφάνους κυκλοφόρησε τη νέα της δισκογραφική δουλειά η Νατάσα Θεοδωρίδου. 15 νέα τραγούδια, όλα σε μουσική και στίχους του Θεοφάνους.

Η πρώτη εντύπωση που αποκόμισα μόλις άκουσα το cd είναι πως το album κινείται σε πιο "light" λαϊκό προφίλ, σε σχέση με τα προηγούμενα cd της τραγουδίστριας. Σ' αυτό έχει συμβάλλει η χρήση σε μεγάλο βαθμό "computerized" ήχων. Φυσικά υπάρχει και το παραδοσιακό μπουζούκι, όμως στα περισσότερα τραγούδια δεν μου έδωσε την εντύπωση ότι "πρωταγωνιστεί" στα μουσικά όργανα! Κι ας έπαιξε ένας από τους κορυφαίους σύγχρονους μπουζουκτζήδες, ο Γιάννης Μπιθικώτσης. Υπάρχουν κάποια πολύ καλά τραγούδια, από αυτά που θες να τα ακούσεις ξανά και ξανά. Επίσης υπάρχει η συνήθης ποικιλία λαϊκών ακουσμάτων που συνηθίζεται στα σημερινά albums. Τσιφτετέλια, ζεϊμπέκικα, ελαφρά, ερωτικά...

Οι ερμηνείες της Νατάσας Θεοδωρίδου είναι για μια ακόμη φορά άψογες. Το album θα το θεωρούσα το κορυφαίο της τραγουδίστριας αν δεν υπήρχε και το πολύ καλό περσινό cd (υπ' ευθύνη μου). Είναι πάντως από τις αξιόλογες φετινές λαϊκές δουλειές.


HIGHLIGHTS:

... Πολύ καλές ερμηνείες ...


ΕΝΘΕΤΟ CD:
Το σκουρόχρωμο 12σέλιδο ένθετο διαθέτει στίχους και φωτογραφίες της τραγουδίστριας. Χωρίς να είναι κάτι ιδιαίτερο, δεν είναι κι άσχημο...

ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ:
"Αχ!", "Έλα που φοβάμαι", "Φεγγάρι", "Όπου και να 'σαι", "Ψέματα", "Σκουπιδιάρικο"

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ:

Πες μου φεγγάρι μου τις νύχτες που γυρνά
αν σε κοιτάζει με μιαν άλλη αγκαλιά
πες την αλήθεια απόψε μη με λυπηθείς
πες μου φεγγάρι μου μόνο εσύ μπορείς...

(στίχοι: Γιώργος Θεοφάνους - "Φεγγάρι")


Music Corner

ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ

Τίτλος CD
"ΤΟΣΗ ΑΓΑΠΗ ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΘΕΙ"
Εταιρεία: SONY MUSIC
Είδος: CD

Διεύθ. Παραγωγής
Γιάννης Δουλάμης
Ενορχήστρωση
Γιώργος Θεοφάνους
Φωτογραφίες
Κατερίνα Τσατσάνη
Επιμ. Φωτογράφησης
Δέσποινα Τριανταφυλλίδου
Artwork
Q Creation
1 CD 15 Tracks
Διάρκεια CD: 59:28
11/2002 ©


Εκτυπώστε το!
Εκτυπώστε τη σελίδα!

 


Τα τραγούδια του cd

01. Όπου και να 'σαι
02. Αχ!
03. Έλα που φοβάμαι
04. Φεγγάρι
05. Φαρμάκι
06. Τις δύσκολες στιγμές
07. Σκουπιδιάρικο
08. Στιγμή
09. Τι έκανες για μένα
10. Φύγε από δω
11. Λόγια
12. Ευαίσθητη καρδιά
13. Ψέματα
14. Τώρα βγαίνω
15. Ποτέ δεν ξέρεις