ΓΙΟΥΛΗ ΜΠΕΒΕΡΑΤΟΥ
POP / ΛΑΪΚΑ
Γράφει ο Γιώργος Μαστοράκης
"Τώρα είμαι αλλού"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πρώτο cd single για μια νέα παρουσία στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού. Η Γιούλη Μπεβεράτου με την πρώτη της δισκογραφική δουλειά έρχεται για να μας πάει «αλλού» με τα τραγούδια της. Πρόκειται για ένα cd single που κυκλοφορεί από την Victory Music και περιέχει δύο pop dance κομμάτια κι ένα ελαφρολαϊκό. Σε μουσική του Βασίλη Μαβίλη και του Νίκου Γεραλή και σε στίχους του Πάνου Ξένου και την Λίνα Βαρούχ, η Γιούλη Μπεβεράτου σας πηγαίνει «αλλού», σας «ανεβάζει στα τραπέζια» χωρίς να χρειάζεται «να ρωτήσετε» απολύτως τίποτα!
Έπειτα από τον αθλητισμό και συγκεκριμένα τον πρωταθλητισμό στο άλμα εις ύψος και μια πολύ καλή πορεία στο χώρο του μόντελινγκ, η Γιούλη Μπεβεράτου δοκιμάζει τις δυνάμεις της στο χώρο του τραγουδιού καθώς αυτό ήταν πάντα η μεγάλη της αγάπη. Τελειόφοιτη δημοσιογραφικής σχόλης και καθηγήτρια αεροβικής γυμναστικής, η Γιούλη γνωρίζει καλά το χώρο των media αφού σαν μοντέλο πήρε μέρος τόσο σε μεγάλους διαγωνισμούς ομορφιάς όσο και σε τηλεοπτικές εκπομπές και τηλεπαιχνίδια. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια που τραγουδάει επαγγελματικά έχει συνεργαστεί με αξιόλογα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού όπως τον Γιάννη Πουλόπουλο, την Μαντώ, τον Γιώργος Τσαλίκη, τον Βασίλη Καρρά, τον Θέμη Αδαμαντίδη, την Έλλη Κόκκινου, τον Ζαφείρη Μελά, τον Αντρέα Στάμο και τον Χρήστο Πάζη.
Καλή Ακρόαση!


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ MUSIC CORNER

Αθλήτρια στο άλμα εις ύψος που στη συνέχεια παρακολούθησε σχολή δημοσιογραφίας, έγινε καθηγήτρια αεροβικής γυμναστικής, μετά μοντέλο και τελικά ύστερα από αυτή τη ...τρελή κούρσα (!) έγινε ...τραγουδίστρια! Τουλάχιστον αυτά μαθαίνουμε από το δελτίο τύπου που συνοδεύει το πρώτο cd single που κυκλοφορεί η Γιούλη Μπεβεράτου. Μια όμορφη νεαρά που θέλει πλέον να δοκιμαστεί και φωνητικά.

Το cd έχει δύο pop τραγούδια με έντονους μάλιστα ήχους και ένα καθαρά λαϊκό. Τώρα γιατί δεν ακολουθήθηκε μια συγκεκριμένη μουσική γραμμή, αλλά δύο τόσο αντίθετες μη με ρωτάτε. Συνηθίζεται άλλωστε στις μέρες μας, αλλά μπερδεύει. Τα τραγούδια δεν έχουν κάτι ιδιαίτερο, ενώ για τη Γιούλη δεν θα βιαστούμε να την κρίνουμε, καθώς είναι αρχή του περιοδικού να μη προβαίνει σε έντονες κρίσεις για νέους καλλιτέχνες, στηριζόμενο μόνο σε ένα cd single. Πάντως η φωνή της νομίζω πως είναι αρκετά πιο πάνω από αυτή άλλων τραγουδιστριών με μεγαλύτερο δισκογραφικό ιστορικό!


ΕΝΘΕΤΟ CD:
Δεν υπάρχει κάτι άξιο αναφοράς, ένα απλό ένθετο με μια φωτογραφία της τραγουδίστριας, τους τίτλους των τραγουδιών και τους συντελεστές του cd.

ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ:
"Μη με ρωτάς"...

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ:

"Με κοιτάς στα μάτια και ρωτάς ξανά
αν μπορώ να νιώσω ότι σε πονά
τι να πω δεν ξέρω νιώθω σαν παιδί
που του είπαν τόσα μα δεν τα 'χει δει

Μη με ρωτάς γιατί
δεν έχω κάτι να σου πω
στη δύσκολη στιγμή
δεν φτάνει ένα σ' αγαπώ"...


(στίχοι: Πάνος Ξένος - "Μη με ρωτάς")


Music Corner

ΓΙΟΥΛΗ ΜΠΕΒΕΡΑΤΟΥ

Τίτλος CD
"ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΟΥ"
Εταιρεία: VICTORY MUSIC
Είδος: CD Single

Διεύθ. Παραγωγής
Πάνος Ξένος
Φωτογραφίες
Β. Ζαχαριάδης
Artwork
Μ. Αγαπάκης
1 CD 3 Tracks
Διάρκεια CD: 9:59
2/2004 ©


Εκτυπώστε το!
Εκτυπώστε τη σελίδα!

 

 

 


Τα τραγούδια του cd

01. Τώρα είμαι αλλού
02. Ανεβαίνω στα τραπέζια
03. Μη με ρωτάς