"κλικ για μεγέθυνση"
ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΚΤΟΡΑΣ

Pop
Γράφει ο
Παύλος Ζέρβας

"Για σένα ζω"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ένα χρόνο σχεδόν μετά το album «Δώρο» μέσα από το οποίο ξεχώρισαν κομμάτια όπως το «Ξημερώματα» και το «Σαν τη βροχή», ο Ανδρέας Έκτορας ετοίμασε ένα ολοκαίνουργιο CD single με σκοπό να... χορεύουμε όλο το καλοκαίρι!
To CD single περιλαμβάνει δύο τραγούδια σε μουσική των NETRINA και
στίχους του ΑΙΟΛΟΥ.
Το ομότιτλο ρυθμικό τραγούδι «Για σένα ζω...» θα το ακούσετε σε τέσσερις διαφορετικές versions ενώ ο «Έβδομος Ουρανός» είναι μια υπέροχη μπαλάντα για το καλοκαίρι!
Επίσης στο CD single περιλαμβάνεται και το video clip του τραγουδιού «Για σένα ζω...» το οποίο έχει σκηνοθετήσει η Pavlina.
Την Οργάνωση παραγωγής υπογράφει ο Κώστας Σκαλτσάς ενώ την παραγωγή υπογράφουν ο Ανδρέας Έκτορας και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ MUSIC CORNER

Στο επόμενο δισκογραφικό του βήμα προχωρά ο Ανδρέας Έκτορας και μια πρώτη γεύση μας δίνει με το παρόν cd single που περιέχει 6 τραγούδια... Τα εξής ...δύο (!) "Για σένα ζω" και "έβδομος ουρανός". Το πρώτο που δίνει και τον τίτλο του στο cd single υπάρχει σε ...4 διαφορετικές εκτελέσεις και σε video clip (!) κι αν δεν σας φτάνει συγνώμη αλλά είστε αχόρταγοι!

Το πρώτο πράγμα λοιπόν που τραβάει τη προσοχή σας είναι το play list με τις ασυνήθιστα πολλές φορές που υπάρχει το "για σένα ζω". Τραγούδι των Νετρίνα σε στίχους του Αίολου (της μόδας αυτά τα ονόματα σε τραγουδοποιούς το τελευταίο καιρό!). Υπάρχει σε r'n'b ρυθμική version, σε δύο διαφορετικές dance εκδοχές, και με αγγλικό στίχο. Μιας και είναι καλό το τραγούδι, δεν μπορεί, σε κάποια απ' όλες τις εκδοχές του θα σας αρέσει!

Ο "έβδομος ουρανός" είναι ένα slow κομμάτι με πολύ πιάνο, αλλά και σαξόφωνο! Γενικά οι ενορχηστρώσεις των δύο κομματιών είναι πλούσιες με διάφορα μουσικά όργανα κι αυτό δίνει πολλά bonus.

Bonus βέβαια δίνει και το video clip του τραγουδιού που μπορείτε να το δείτε στο pc σας, αφού είναι σε μορφή "wmv", με πολύ καλή ποιότητα εικόνας και ήχου.


HIGHLIGHTS:

... Το video clip ...


ΕΝΘΕΤΟ CD:
Τίποτα, δεν αξίζει αναφοράς...

ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ:
"Για σένα ζω"...

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ:

"Μη μου λες πως είναι αργά
και άκουσε με μια φορά
θα 'μαι για σένα πάντα εδώ
μακριά από σένα δεν μπορώ.

Για σένα ζω, για σένα ζω
μακριά από σένα δεν μπορώ"...

(στίχοι: Αίολος - "Για σένα ζω")


Music Corner

ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΚΤΟΡΑΣ

Τίτλος CD
"ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΖΩ"
Εταιρεία: MERCURY
UNIVERSAL
Είδος: CD Single

Οργάν. Παραγωγής
Κώστας Σκαλτσάς
Ενορχήστρωση
Κωστής Γιαννικόπουλος
Φωτογραφίες
Ιάκωβος Καλαϊτζάκης
Artwork
Δημήτρης Παναγιωτακόπουλος
1 CD 5 Tracks (+video clip)
Διάρκεια CD: 21:03
7/2005 ©


Εκτυπώστε το!
Εκτυπώστε τη σελίδα!

 


Τα τραγούδια του cd

01. Για σένα ζω (r'n'b version)
02. Έβδομος ουρανός
03. Για σένα ζω (Dance radio version)
04. Για σένα ζω (Dance club long mix)
05. Για σένα ζω (Dream vs nightmare - English version)
06. Για σένα ζω (Video clip)