"κλικ για μεγέθυνση"
ΤΑΣΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

Ποπ / Ροκ
Music Corner

"Χαμένο νησί"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ληστής διέφυγε πεζός...

Ο φερόμενος ως ληστής - τραγουδοποιός, Τάσος Γεωργόπουλος, κατάφερε μπροστά στα μάτια των ανυποψίαστων περαστικών να μεταφέρει ένα ολόκληρο νησί σε χρόνο και τόπο μυστικό.

Το «Χαμένο Νησί» μεταφέρθηκε μέσα σε διάστημα ενός περίπου χρόνου, με τη βοήθεια και καθοδήγηση των γνωστών κακοποιών -στους μουσικούς κύκλους- RED (Δημήτρης Κοτάκος και Παναγιώτης Σαρδέλλης).

To σατανικό σχέδιο των δραστών, μελετημένο ως και την τελευταία του λεπτομέρεια, περιελάμβανε την κατασκευή 10 + 1 υπογείων τραγουδιών, μέσω των οποίων μεταφέρθηκε το «Χαμένο Νησί».

Ο εγκέφαλος της οργάνωσης, Τάσος Γεωργόπουλος, γεννημένος στην Κεφαλονιά όπου και διέμενε τα τελευταία χρόνια, εργαζόταν ως μηχανικός, προφανώς ως κάλυψη, στα μουσικά του σχέδια.

Η μανία του για τη μουσική και το τραγούδι έκανε την εμφάνισή της νωρίς, ενώ (όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές) πέρασε αρκετά χρόνια παίζοντας και τραγουδώντας σε διάφορα στέκια όπου και διαμόρφωσε το μουσικό του χαρακτήρα.

Στα γραφεία της οργάνωσης των κακοποιών βρέθηκε πλήθος μουσικών οργάνων και μετά την ταυτοποίηση των δακτυλικών αποτυπωμάτων αναζητούνται οι: Γιώργος Μίχας και Ευαγγελία Σκιαδαρέση για συνέργια και συμμετοχή σε κάποια από τα τραγούδια.

Σε ηχογραφημένο μήνυμα που έστειλε ο ληστής- τραγουδοποιός σε τοπικό ραδιοσταθμό δήλωσε μεταξύ των άλλων : «Το "Χαμένο Νησί" θα είναι πάντα στη διάθεση αυτών που θέλουν να το επισκεφθούν. Πραγματοποίησα ένα όνειρό μου και το προσφέρω σ? όσους ονειρεύονται. Θα ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες ενέργειες».

Παρακαλούνται όσοι μπορούν να δώσουν πληροφορίες που θα βοηθήσουν στη σύλληψη των δραστών και στην ανεύρεση του «Χαμένου Νησιού» να απευθυνθούν στα τοπικά δισκοπωλεία.


 

Music Corner

ΤΑΣΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

Τίτλος CD
"ΧΑΜΕΝΟ ΝΗΣΙ"
Εταιρεία: LIQUID
LYRA
Είδος: CD

Διεύθ. Παραγωγής
Red
Εικαστικά
Ντόρα Ρίζου
Artwork
Αργυρώ Σύριγγα
1 CD 11 Tracks
Διάρκεια CD: 35:58
11/2005 ©


Εκτυπώστε το!
Εκτυπώστε τη σελίδα!

 


Τα τραγούδια του cd

1. Έχω μια θάλασσα μες στο κεφάλι μου
2. Παραστράτησα για σένα (remix)
3. Σ' αυτή τη πόλη (συμμετέχει ο Γιώργος Μίχας)
4. Πέρασε το καλοκαίρι
5. Δρόμοι
6. Αγάπη
7. Θα 'ρθω να σε βρω (συμμετέχει η Ευαγγελία Σκιαδαρέση)
8. Μακρινή
9. Κοπάνα
10. Νανούρισμα
11. Σ' αυτή τη πόλη (ορχηστρικό)