"κλικ για μεγέθυνση"
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΗΛΙΑΔΗ

Λαϊκά
Γράφει ο
Παύλος Ζέρβας

"Τώρα τι θες;"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

"Τώρα τι θες;"
Τι άλλο......
Το νέο album της Αγγελικής Ηλιάδη που κυκλοφορεί από την Universal Music.
Η Αγγελική μας ρώτησε "τι θέλετε;" και πήρε ως απάντηση, δεκατρία καινούργια τραγούδια. Τα αναζήτησε λοιπόν, τα τραγούδησε και μας τα χαρίζει. Δεκατρία μοναδικά τραγούδια σε μουσική του Κώστα Μηλιωτάκη, του Γιώργου Καφετζόπουλου, του Harry Κ. και του Σταμάτη Γονίδη και σε στίχους του Ηλία Φιλίππου, του Σταμάτη Γονίδη, του Δημήτρη Τσιάφα, της Βίκυ Γεροθόδωρου και του Πάνου Φαλάρα.
Το πρώτο τραγούδι του δίσκου που γνωρίσατε ήταν το "Άγγελε μου και αλήτη" ένα πολύ δυναμυχό τσιφτετέλι, γραμμένο και ερμηνευμένο για να ξεσηκώνει τον κόσμο. Η Αγγελική για μια ακόμη φόρα ξεπερνάει τις απαιτήσεις μας και μας ανεβάζει στα ύψη. Το δεύτερο τραγούδι "Τώρα τι θες;" μας έδωσε μια μικρή αλλά πλούσια γεύση αυτής της εξαιρετικής δισκογραφικής δουλειάς.
Η Αγγελική Ηλιάδη μια εξαιρετική τραγουδίστρια που γρήγορα μας φανέρωσε τις αξιοθαύμαστες ερμηνευτικές της ικανότητες, και πάλι εδώ, κάνει το θαύμα της.


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ MUSIC CORNER

Η Αγγελική Ηλιάδη έχει καταφέρει να παγιώσει ένα προσωπικό στυλ στο χώρο της και συνεχίζει τη καριέρα της χωρίς να "λοξοδρομεί". Το "τώρα τι θες;" είναι ένα ακόμα καθαρόαιμο λαϊκό cd με πολλά ερωτικά κομμάτια, όπως συνέβαινε και στις προηγούμενες δουλειές της. Πρόκειται για το τρίτο της cd, το οποίο συγκριτικά είναι καλύτερο από το πρώτο, όχι όμως και από το δεύτερο το οποίο είχε περισσότερα καλά κομμάτια.

Το "τώρα τι θες;" σωστά επιλέχθηκε ως το βασικό τραγούδι του album - που έδωσε και τον τίτλο του στο cd - καθώς είναι το πιο "πιασάρικο". Επιτυχία όμως δικαιούται και το "άγγελέ μου και αλήτη", όπως και το "μιλάς για μένα". Αυτά τα τρία τραγούδια υπερέχουν κατά τη γνώμη μου στο νέο album της Αγγελικής Ηλιάδη. Γεγονός πάντως είναι ότι περίμενα να ακούσω περισσότερα τραγούδια με τη δυνατότητα να με κερδίσουν, ειδικά μετά το αρκετά καλό δεύτερο cd της. Δεν θα παραβλέψω όμως και τη ξεχωριστή ικανότητα που έχει δείξει στο παρελθόν η τραγουδίστρια να κάνει επιτυχίες ακόμα και μέτρια κομμάτια, οπότε ίσως τελικά αυτό το cd βγάλει περισσότερες επιτυχίες από όσες είδα σε πρώτη φάση...


HIGHLIGHTS:

... Δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο προς αναφορά ...


ΕΝΘΕΤΟ CD:
Όμορφη η σχεδίαση του αλλά πολύ συνηθισμένο το εξώφυλλο. Στο ένθετο υπάρχουν στίχοι και φωτογραφίες της τραγουδίστριας...

ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ:
"Τώρα τι θες;", "Άγγελέ μου και αλήτη", "Μιλάς για μένα", "Άργησες", "Μου φτάνει"...

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ:

"Τώρα τι θες;
γιατί με καις;
τι να τη κάνω τη συγνώμη που μου λες
τώρα τι θες;
γιατί με καις;
σ' αυτά που γκρέμισες γυρνάς
χαμένα όνειρα ξυπνάς
πάρτο απόφαση
όλα τέλειωσαν για μας"...

(στίχοι: Ηλίας Φιλίππου - "Τώρα τι θες;")


Music Corner

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΗΛΙΑΔΗ

Τίτλος CD
"ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΕΣ"
Εταιρεία: POLYDOR
UNIVERSAL
Είδος: CD

Διεύθ. Παραγωγής
Μπάμπης Λαζαρίδης
Επιμ. Παραγωγής
Κώστας Μηλιωτάκης
Ηλίας Φιλίππου
Φωτογραφίες
Ντίνος Διαμαντόπουλος
Artwork
Θάνος Σπυρόπουλος
1 CD 13 Tracks
Διάρκεια CD: 50:59
12/2005 ©


Εκτυπώστε το!
Εκτυπώστε τη σελίδα!

 


Τα τραγούδια του cd

01. Τώρα τι θες;
02. Ο άλλος εαυτός μου
03. Μιλάς για μένα
04. Το τελευταίο φεγγάρι
05. Άγγελέ μου και αλήτη
06. Αν γυρνούσες
07. Λες πολλά
08. Φεύγεις
09. Άργησες
10. Κρίμα
11. Μου φτάνει
12. Για σένα υποφέρω
13. Άκου την καρδιά μου