"κλικ για μεγέθυνση"
ΝΙΚΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Λαϊκά
Γράφει ο Δημήτρης Τσάγκας

"Για μένα ζω"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με εφόδια την εμπειρία της στον χώρο του τραγουδιού και τις πολύ σημαντικές συνεργασίες, η Νίκη Παπαδοπούλου μπαίνει δυναμικά και στο χώρο της δισκογραφίας.
Με ένα single και 5 τραγούδια που υπογράφουν μεταξύ άλλων οι Α. Αράπης, Β. Γαβριηλίδης, Γ. Καφετζόπουλος, Κοσμάς, Α. Σέρκος, η Νίκη Παπαδοπούλου φιλοδοξεί να κατακτήσει το κοινό και να αγγίξει και τους πιο απαιτητικούς ακροατές.
Η ιδιαίτερη φωνή, η εξαιρετική σκηνική παρουσία, η πολύ καλή επικοινωνιακή σχέση με το κοινό έχουν κάνει ήδη τη Νίκη Παπαδοπούλου να ξεχωρίζει και να κερδίζει συνεχώς την εκτίμηση τόσο του κοινού όσο και των συναδέλφων της.
Δεν είναι τυχαίο που οι σημαντικότεροι επιχειρηματίες αλλά και πολλοί από τους καταξιωμένους καλλιτέχνες προτείνουν συνεργασία στην πολύ αγαπητή καλλιτέχνιδα. Γ. Πάριος, Α. Βαρδής, Γ. Πλούταρχος, Α. Ρέμος, είναι μερικοί μόνο από τους καλλιτέχνες που της εμπιστεύτηκαν μέρος του προγράμματος τους στα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης όπου εμφανίζονταν.
To single της Νίκης Παπαδοπούλου «Για μένα ζω» περιλαμβάνει 5 τραγούδια και κυκλοφορεί από την POLYMUSIC.
«Για μένα ζω»...
Καλή σας ακρόαση!


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ MUSIC CORNER

Μια ακόμα νέα τραγουδίστρια η Νίκη Παπαδοπούλου μας συστήνεται με το πρώτο της cd single "Για μένα ζω". Για μας είναι πάντα ευχάριστο να βλέπουμε νέα πρόσωπα να κάνουν δισκογραφία χωρίς να έχουν βγει από reality, χωρίς όλα τα φώτα στραμένα πάνω τους και φυσικά με πολύ μεγαλύτερη σεμνότητα.

Η Νίκη Παπαδοπούλου τραγουδάει λαϊκά κομμάτια, επιλογή σωστή αφού η φωνή της παραπέμπει σ' αυτού του είδους τη μουσική. Το πρώτο κομμάτι, "για μένα ζω" είναι γρήγορο ρυθμικό και δεν θα έλεγα σαφώς λαϊκό τραγούδι. Είναι πάντως από τα καλύτερα του single. Το "ποιος έσβησε τα φώτα" είναι μπαλάντα, αλλά αυτοί οι στίχοι που μιλούν για σπλάχνα, καρδιές και παραλίγο και για ...συκώτια δεν μου άρεσαν, παρ' όλο που η μουσική είναι καλή. Ξεσηκωτικό το "τι έχω πάθει", ανήκει στα τραγούδια που ονομάζουμε λαϊκοπόπ, αλλά το θεωρώ το πιο "λίγο" κομμάτι του cd. Η "τελευταία φορά" είναι ένα ζεϊμπέκικο για να χορέψετε και να αφήσετε πίσω τα ντέρτια σας! Το τραγούδι που κλείνει το cd single λέγεται "το όνειρό μας τελειώνει", χαρακτήρα ερωτικού με όμορφο ρεφρέν που μας θυμίζει παλιότερα λαϊκά τραγούδια.


ΕΝΘΕΤΟ CD:
4σέλιδο που στο εσωτερικό του κρύβει μια μεγάλη φωτό της τραγουδίστριας. Τίποτα όμως κατά τ' άλλα, καθώς δεν υπάρχουν ούτε οι στίχοι των τραγουδιών...

ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ:
"Για μένα ζω", "Το όνειρό μας τελειώνει"...

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ:

"Το όνειρό μας τελειώνει απόψε
να ήταν να γινόσουνα μαχαίρι
και κόψε στο στήθος την ανάσα μου
σαν φεύγεις απόψε
μου παίρνεις και αγάπη και ζωή

Σε θέλω ακόμα με όση μου απέμεινε
ψυχή μες στο σώμα
ο κόσμος ας χάνεται
σε θέλω ακόμα
σε θέλω όπως τότε στην αρχή"...

(στίχοι: Κοσμάς - "Το όνειρό μας τελειώνει")


Music Corner

ΝΙΚΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Τίτλος CD
"ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΖΩ"
Εταιρεία: POLYMUSIC
Είδος: CD Single

Επιμ. Παραγωγής
Βίκτωρ Πολυδώρου
Ενορχήστρωση
Θανάσης Βήχος
Artwork
Αντώνης Καπίρης
1 CD 5 Tracks
Διάρκεια CD: 21:04
6/2005 ©


Εκτυπώστε το!
Εκτυπώστε τη σελίδα!

 

 


Τα τραγούδια του cd

01. Για μένα ζω
02. Ποιος έσβησε τα φώτα
03. Τι έχω πάθει
04. Τελευταία φορά
05. Το όνειρό μας τελειώνει