"κλικ για μεγέθυνση"
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΖΗΣ

Λαϊκά
Γράφει ο
Παύλος Ζέρβας

"Μια στιγμή..."

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μια στιγμή, γιατί δεν παλεύεται. Λιώνω να σε συναντήσω. Γιατί δεν είσαι εδώ; Και τι δεν θα 'κανα να σε έβλεπα. Σειρά σου όμως, γιατί ξέρεις πως σαν και μένα λίγοι. Δεν έχεις λοιπόν αλλού να πας. Το ξέρω, θέλεις. Το ξέρω καλά. Συγνώμη αν άργησα, αλλά τώρα είμαι εδώ. Τέρμα λοιπόν ο πόνος!

Μετά από ένα σύντομο δισκογραφικό διάλειμμα, ο Χρήστος Πάζης επιστρέφει δριμύτερος και φανερά ανανεωμένος, ενταγμένος πλέον στο δυναμικό της VIRUS MUSIC.
Το νέο του άλμπουμ με τίτλο "Μια στιγμή...", είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας του με τον δημιουργό των επιτυχιών Γιάννη Καραλή, ο οποίος, μετά από αποχή δύο χρόνων από τη δισκογραφία, καθώς τον «είχαν απαγάγει εξωγήινοι», όπως χαριτολογώντας έχει δηλώσει, επέστρεψε από το υπερπλανητικό του ταξίδι, επίσης ανανεωμένος και άκρως δημιουργικός.
Οι τροχιές τους συναντήθηκαν και το αποτέλεσμα της έκρηξης είναι η καλύτερη στιγμή του Χρήστου Πάζη. Θα το διαπιστώσετε ακούγοντας το νέο άλμπουμ «Μια στιγμή...», από το οποίο έχουν ήδη ξεχωρίσει τα τραγούδια Πόνος, Δεν παλεύεται, Συγνώμη.
Ο Χρήστος Πάζης είναι εδώ και μας εκτοξεύει στον πλανήτη του καλού λαϊκού τραγουδιού. Καλή ακρόαση!


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ MUSIC CORNER

Νέα εποχή για τον Χρήστο Πάζη! Μετά την αποχώρησή του από τη Sony BMG, πέρασε στο δυναμικό της Virus Music και κυκλοφορεί το πρώτο του album με τη νέα του εταιρεία. "Μια στιγμή" ο τίτλος του album που περιέχει 12 νέα τραγούδια, όλα σε μουσική και στίχους του Γιάννη Καραλή. Ο ίδιος ο Καραλής έχει αναλάβει και τις ενορχηστρώσεις αλλά και τη διεύθυνση παραγωγής του album.

Το στυλάκι γνωστό. Λαϊκά "άσματα", τσιφτετέλια, ζεϊμπέκικα, ερωτικά, καψούρικα... Χιτάκια βλέπω να γίνονται το τσιφτετέλι "δεν παλεύεται", το χασάπικο "καλά" (αν αποφασίσουν να το "σπρώξουν" στα airplays πιστεύω πως θα πάει καλά), το ερωτικό "συγνώμη", αλλά και το τσιφτετέλι "θέλεις θέλεις" που δεν μου άρεσε αλλά έχει τη τρέλα του οπότε μπορεί κι αυτό να κάνει επιτυχία.

Σε γενικές γραμμές πρόκειται για ένα τυπικό σύγχρονο λαϊκό cd με τραγούδια πίστας όπως τα χαρακτηρίζω συχνά! Η όποια επιτυχία θα έχει ελάχιστο βάθος χρόνου, ωστόσο το cd μπορεί να δώσει κάποιες στιγμές διασκέδασης.


HIGHLIGHTS:

... --- ...


ΕΝΘΕΤΟ CD:
Ένα απλό 4σέλιδο χωρίς στίχους ούτε κάτι ιδιαίτερο. Οικονομία...!

ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ:
"Δεν παλεύεται", "Συγνώμη", "Καλά"...

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ:

"Συγνώμη που δεν σου 'χα πει
τι ήσουνα για μένα
που τάχα όλα σίγουρα
και όλα δεδομένα.

Συγνώμη που σου χάλασα
τα πιο ωραία χρόνια
συγχώρεσε με αγάπη μου
κι ευχαριστώ για όλα"...

(στίχοι: Γιάννης Καραλής - "Συγνώμη")


Music Corner

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΖΗΣ

Τίτλος CD
"ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ..."
Εταιρεία: VIRUS MUSIC
Είδος: CD

Διεύθ. Παραγωγής
Γιάννης Καραλής
Ενορχήστρωση
Γιάννης Καραλής
Φωτογραφίες
Γιώργος Καλφαμανώλης
Artwork
Δήμητρα Ζαμπούρα
1 CD 12 Tracks
Διάρκεια CD: 39:00
11/2005 ©


Εκτυπώστε το!
Εκτυπώστε τη σελίδα!

 

 


Τα τραγούδια του cd

01. Συγνώμη
02. Δεν παλεύεται
03. Μια στιγμή
04. Λιώνω
05. Και τι δε θα 'κανα
06. Σαν και μένα λίγοι
07. Καλά
08. Σειρά σου
09. Πόνος
10. Αλλού να πας
11. Γιατί δεν είσαι 'δω;
12. Θέλεις θέλεις