"κλικ για μεγέθυνση"
ΜΑΡΙΑΝΤΑ ΠΙΕΡΙΔΗ

Λαϊκά / Pop
Γράφει ο
Παύλος Ζέρβας

"Σφαίρα στην καρδιά"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Νέο album ετοίμασε η εκρηκτική Μαριάντα Πιερίδη που κυκλοφόρησε από την Universal Music. Μετά τα μάγια που έριξε με τον δίσκο "Άμπρα Κατάμπρα", με μια "Σφαίρα στην καρδιά" θα γίνει και πάλι ακαταμάχητη.
To album περιλαμβάνει δώδεκα τραγούδια, δώδεκα "σφαίρες στην καρδιά".
Τη μουσική έχουν γράψει ο Αλέξανδρος Βουραζέλης, ο Κώστας Μηλιωτάκης, ο Κώστας Πλατάκης και ο Βαγγέλης Βασιλείου και τους στίχους ο Αντώνης Παππας, ο Νίκος Σαρρής, ο Δημήτρης Τσάφας, ο Γιώργος Δέσκος-Μαράλιας, ο Βαγγέλης Βασιλείου και ο Κωνσταντίνος Κυρίτσης.
Πρόκειται για ένα δίσκο πληθωρικό που τα έχει όλα, λαϊκά και pop στοιχεία, σε ένα συνδυασμό που μόνο η Μαριάντα Πιερίδη μπορεί να ερμηνεύσει με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο.
To album συστήθηκε με το δυναμικό τραγούδι "Αυτή η αγάπη", έντονο, ανυψωτικό, ένα τραγούδι γραμμένο ειδικά για σας!! Ο κόσμος το άκουσε και συνεχίζει να χορεύει στον ρυθμό του...


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ MUSIC CORNER

Πρόκειται για το πιο ολοκληρωμένο album της Μαριάντας Πιερίδη, κυρίως λόγω του ότι πετυχαίνει απόλυτα το στόχο του να διασκεδάσει τον ακροατή του, αλλά και γιατί διαθέτει πάρα πολλά τραγούδια που θα τα χαρακτήριζα "πιασσάρικα" κατά τη γνώριμη λαϊκή έκφραση! Κινούμενη από dance μέχρι ζεϊμπέκικα, η Μαριάντα δείχνει για μια ακόμα φορά ότι τα καταφέρει περίφημα ερμηνεύοντας σε ένα ευρύ μουσικό φάσμα. Αν το προηγούμενο album της με είχε απογοητεύσει λίγο, η "σφαίρα στη καρδιά" μου δίνει μια εντελώς διαφορετική εικόνα. Πραγματικά το cd δεν κάνει "κοιλιά" σε κανένα σημείο και θα κρατήσει το ενδιαφέρον σας αμείωτο ως το τέλος του. Οι στίχοι είναι ανάλαφροι ερωτικοί, χωρίς βέβαια να βουτάνε σε βαθειά νοήματα και σκέψεις, άλλωστε δεν είναι αυτός ο στόχος.

Το μπουζούκι αλλά και το μπαγλαμαδάκι έχουν σημαντική θέση στο cd που μπορεί να ξεκινάει με ένα dance κομμάτι, τελικά όμως πατάει περισσότερο σε λαϊκά ακούσματα. Υπάρχουν φυσικά και κάποιες ερωτικές μπαλάντες που ολοκληρώνουν τη ποικιλία ήχων του album.

Το τέταρτο προσωπικό album της Μαριάντας Πιερίδη θα βγάλει πολλές επιτυχίες και να το θυμηθείτε...


HIGHLIGHTS:

... Πολλά τραγούδια με ρυθμούς που θα σας κάνουν να τα αγαπήσετε ...


ΕΝΘΕΤΟ CD:
Ίσως κάποιοι βρουν "too much" το σχέδιο στο εξώφυλλο, ωστόσο είναι κάτι ιδιαίτερο και προσωπικά μου άρεσε. Στο ένθετο έχουμε τα κλασικά. Φωτογραφίες με το ανανεωμένο look της τραγουδίστριας, στίχους και σημείωμα της Μαριάντας...

ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ:
"Δεν είμαι εγώ", "Αυτή η αγάπη", "Σ' έχω ανάγκη", "Μην το πεις πουθενά", "Σφαίρα στην καρδιά", "Το μόνο που θέλω", χωρίς να υστερούν και τα υπόλοιπα τραγούδια...

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ:

"Το μόνο που θέλω
να ζω ν' ανατέλλω στα μάτια σου
και όποτε σβήσω
τον κόσμο ν' αφήσω με χάδια σου.
Το μόνο που θέλω
να νοιώθω πως είμαι κομμάτι σου
αυτό τίποτ' άλλο
τι δώρο μεγάλο η αγάπη σου"...

(στίχοι: Αντώνης Παππάς - "Το μόνο που θέλω")


Music Corner

ΜΑΡΙΑΝΤΑ ΠΙΕΡΙΔΗ

Τίτλος CD
"ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ"
Εταιρεία: POLYDOR
UNIVERSAL
Είδος: CD

Φωτογραφίες
Γιώργος Καλφαμανώλης
Artwork
Δημήτρης Μητσιάνης
1 CD 12 Tracks
Διάρκεια CD: 48:37
12/2005 ©


Εκτυπώστε το!
Εκτυπώστε τη σελίδα!

 


Τα τραγούδια του cd

01. Δεν είμαι εγώ
02. Αυτή η αγάπη
03. Σ' έχω ανάγκη
04. Με όλη μου τη δύναμη
05. Μην το πεις πουθενά
06. Ψύχωση
07. Σφαίρα στην καρδιά
08. Το μόνο που θέλω
09. Συγνώμη
10. Ήταν γραμμένο
11. Ανεξαρτησία
12. Θέλω μια αγάπη δυνατή