"κλικ για μεγέθυνση"
ΦΛΩΡΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

Pop
Γράφει ο
Παύλος Ζέρβας

"Γιατρέ μου!!!"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Φλώρα Θεοδώρου είναι ένα από τα νέα πρόσωπα που συστήνει η Sony BMG. Στο πρώτο της single με τίτλο «Γιατρέ μου!» τη μουσική, ενορχήστρωση και παραγωγή υπογράφει ο συνθέτης των επιτυχιών Χρήστος Δάντης, ενώ οι στίχοι είναι του Βασίλη Γιαννόπουλου και της Ναταλίας Γερμανού.
Η Φλώρα Θεοδώρου με το τραγούδια της «Γιατρέ μου», «Ρόδα» και « Φιλί που καίει» μας προσκαλεί να τη γνωρίσουμε...
Η Φλώρα κατάγεται από την Κύπρο. Σπούδασε πιάνο για οχτώ χρόνια και κλασσικό χορό για 12 χρόνια.
Από το 1998 που πρωτοξεκίνησε να τραγουδάει επαγγελματικά, έχει συνεργαστεί με τους πιο γνωστούς τραγουδιστές στα πιο μεγάλα σχήματα Καθώς και σε συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ανάμεσα τους οι Αντώνης Ρέμος, Νότης Σφακιανάκης, Γιώργος Μαζωνάκης, Τόλης Βοσκοπούλας, Καίτη Γαρμπή, Πίτσα Παπαδοπούλου, Σοφία Βόσσου.
Επίσης συνεργάστηκε με τον Τάκη Ζαχαράτο στη Μέδουσα, με τη Μαρινέλλα στην παράσταση «Φωνή από Φως» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και πέρυσι το χειμώνα στο Φως με τη Νατάσα Θεοδωρΐδου.
Την άνοιξη του 2005 συμμετείχε στις συναυλίες του Χρήστου Δάντη και της Ελλης Κόκκινου σε Αμερική και Αυστραλία και το φετινό καλοκαίρι θα συνεχίσει τις συναυλίες στην Ελλάδα μαζί με την Ελλη Κόκκινου.


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ MUSIC CORNER

Η Φλώρα Θεοδώρου αποτελεί εδώ και λίγο καιρό σύντροφο στη ζωή του Χρήστου Δάντη. Ως ενός σημείου λοιπόν, φυσικό και επόμενο ο καλός της να της γράψει τα τραγούδια του πρώτου της cd single. 3 τραγούδια το καθένα με διαφορετικό στόχο.

Καλύτερο απ' όλα το "φιλί που κλαίει", προσωπικά το θεωρώ το μοναδικό που μπορεί ν' αντέξει λίγο στο χρόνο, περισσότερο χάρη στη διαχρονικότητα της ταγκό σύνθεσής του.

Το "γιατρέ μου!!!" είναι ένα τραγούδι που ο Δάντης του έχει δώσει αρκετή τρέλα. Ο στόχος εδώ είναι να σας κάνει να ...ευθυμήσετε με τους χιουμοριστικούς στίχους του αλλά και να κουνηθείτε με τον r'n'b ρυθμό του. Δεν νομίζω όμως πως θα ζητάτε να το ακούτε για πολύ...

Το δεύτερο τραγούδι "ρόδα" είναι ένα καλό pop όμως εμένα μου θυμίζει έντονα τη "ταινία φαντασίας" των Φίλων για Πάντα. Αυτό πάντως μοιάζει να είναι το πιο γερό εμπορικό hit του cd single.

Η Φλώρα Θεοδώρου; Καλή φωνή για το είδος που έχει επιλέξει, όμορφη παρουσία, το αν θα έχει μέλλον θα φανεί περισσότερο από τις επιλογές της από 'δω και στο εξής, αφού το πρώτο βήμα το έκανε ήδη...


HIGHLIGHTS:

... --- ...


ΕΝΘΕΤΟ CD:
Γενικώς η Φλώρα Θεοδώρου παρουσιάζεται στις φωτογραφίες ως ...ινδιάνα! Προφανώς έχει να κάνει με τους στίχους του "γιατρέ μου" που κάποια στιγμή μιλάει για ...μάγους και φίλτρα! Σ' αυτή την "ινδιάνικη φωτογραφία" στηρίζεται και το artwork του τετρασέλιδου ένθετου, που κατά τ' άλλα δεν έχει να παρουσιάσει τίποτα απολύτως, ούτε καν τους στίχους των τραγουδιών.

ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ:
"Φιλί που κλαίει"...

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ:

"Φιλί που κλαίει
αλήθεια λέει
κορμί που λιώνει
ζητάει συγνώμη
και μετανιώνει

Φιλί που κλαίει
για όλα φταίει
καρδιά που σπάει
τύψεις μετράει
και σ' αγαπάει
πόσο σ' αγαπάει"...

(στίχοι: Ναταλία Γερμανού - "Φιλί που κλαίει")


Music Corner

ΦΛΩΡΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

Τίτλος CD
"ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ!!!"
Εταιρεία: COLUMBIA
SONY MUSIC
Είδος: CD Signle

Διεύθ. Παραγωγής
Χρήστος Δάντης
Άρης Μπίνης
Φωτογραφίες
Ιάκωβος Καλαϊτζάκης
Artwork
Δημήτρης Ρεκουνιώτης
1 CD 3 Tracks
Διάρκεια CD: 12:12
7/2005 ©


Εκτυπώστε το!
Εκτυπώστε τη σελίδα!

 

 

 

 


Τα τραγούδια του cd

01. Γιατρέ μου!!!
02. Ρόδα
03. Φιλί που κλαίει