"κλικ για μεγέθυνση"
ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ

Λαϊκά
Γράφει ο
Παύλος Ζέρβας

"Πως περνώ τα βράδυα μόνος"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κυκλοφορεί από τη UNIVERSAL MUSIC ο τρίτος προσωπικός δίσκος του Νίκου Βέρτη με τίτλο "Πως Περνώ τα Βράδυα Μόνος". Ένας δίσκος λαϊκός στα χνάρια των προηγούμενων. Μετά την τεράστια επιτυχία του CD Single "Πες το μου Ξανά", που κυκλοφόρησε τον Αύγουστο και έγινε πολύ γρήγορα πλατινένιο, ο Νίκος κάνει το επόμενο δισκογραφικό του βήμα.
Μέσα σε τρία μονό χρόνια, με δύο δίσκους και ένα CD Single, ο Νίκος εδραιώθηκε ως λαϊκός τραγουδιστής. Ο κόσμος περιμένει τα τραγούδια του, που γίνονται αμέσως μεγάλες ραδιοφωνικές επιτυχίες ενώ ο ίδιος κάνει "πρωταθλητισμό" στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας. Στο Posidonio που εμφανίζεται γίνεται κάθε βράδυ το αδιαχώρητο. Με την ιδιαίτερη φωνή του, το ακαταμάχητο χαμόγελο και τη γλυκύτητα του χαρακτήρα του μας κέρδισε και αποτελεί πια σταθερή αξία στο λαϊκό τραγούδι.
Το νέο του CD περιλαμβάνει δεκατέσσερα υπέροχα τραγούδια. Δεκατρία καινούργια και το "Πες το μου ξανά" από το τελευταίο του CD Single. H μουσική σε όλα τα τραγούδια είναι του Κυριάκου Παπαδόπουλου. Οι στίχοι στα έντεκα είναι του Ηλία Φιλίππου, σε δύο του Βασίλη Γιαννόπουλου και ένα της Βίκυς Γεροθόδωρου.
Η έκδοση περιλαμβάνει και δώρο DVD με 7 video clips του Νίκου Βέρτη.


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ MUSIC CORNER

Πολλοί αναφέρονται στον Νίκο Βέρτη χαρακτηρίζοντάς τον ως "νέο Πλούταρχο" (προσομοιάζοντάς τον φυσικά όχι με τον ...αρχαίο!). Κυριότερη αφορμή αποτέλεσε η άξια διαδοχή στο Ποσειδώνιο, αλλά και το γεγονός ότι ο Βέρτης έχει πάρει φόρα και θεωρείται ένα από τα σπουδαιότερα ανερχόμενα αστέρια της νυχτερινής Αθήνας.

Η αλήθεια είναι ότι ο Νίκος Βέρτης έχει καταφέρει να βρει τη συνταγή της επιτυχίας. Χωρίς τα πολύ σπουδαία τραγούδια μέχρι σήμερα κάνει σπουδαία καριέρα και οι μετοχές του στο μουσικό χρηματιστήριο έχουν ανέβει πολύ. Αυτό οφείλεται περισσότερο στον ίδιο, ο οποίος έχει πείσει το κοινό, πρώτ' απ' όλα με τις ξεσηκωτικές live εμφανίσεις του, με τον πολύ καλό του χαρακτήρα, αλλά και - το σημαντικότερο - με τον γενικότερο τρόπο ερμηνείας του. Πολύ καλός στις μπαλάντες και αναλόγα δυναμικός όπου χρειάζεται, ξέρει να κάνει το κοινό του να διασκεδάζει και να περνάει καλά.

Το νέο cd "πως περνώ τα βράδυα μόνος" ακολουθεί τη μουσική άποψη των προηγούμενων cd του τραγουδιστή, με στόχο κυρίως να ανανεώσει το ρεπερτόριό του, χωρίς να τον βάλει σε νέα μονοπάτια. Για άλλη μια φορά δεν βρήκα κάποιο πολύ σπουδαίο τραγούδι (εννοώ απ' αυτά που μένουν στο χρόνο...), βρήκα όμως κάποια κομμάτια που υπόσχονται να μας κρατήσουν δυνατή παρέα γι' αυτή τη σεζόν. Άλλωστε είμαι σίγουρος πως ο Βέρτης έχει το ταλέντο και την ικανότητα να τα κάνει super επιτυχίες! Το ζεϊμπέκικο "πάλι τα κατάφερες" βλέπω να κάνει πολύ κόσμο να κολλάει μ' αυτό, ενώ από κοντά θα ακολουθήσει το "σ' ερωτεύτηκα"! Αυτά είναι κατά τη γνώμη μου τα δύο καλύτερα κομμάτια του album.

Το dvd που συνοδεύει το cd, αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο για να αποκτήσετε τη δουλειά αυτή. Περιέχει τα video clips των τραγουδιών "Πες το μου ξανά", "πάμε ψυχή μου", "αστέρι μου", "σαν τρελός σε αγαπάω", "πως τολμάς", "αν φύγεις" και "σε μένα"...


HIGHLIGHTS:

... Το dvd με τα 7 video clips ...


ΕΝΘΕΤΟ CD:
Συνηθισμένο το εξώφυλλο. Το ένθετο έχει τους στίχους των τραγουδιών με φωτογραφίες του Βέρτη στο background.

ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ:
"Πάλι τα κατάφερες", "Σ' ερωτεύτηκα", "Δε χωρίσαμε ποτέ", "Ποια εσύ;", "Πες το μου ξανά", "Ένα τραγούδι ν' αγαπάς"...

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ:

"Σ' ερωτεύτηκα
κι ακόμα πληρώνω με πόνο τα λάθη της καρδιάς
μα χαλάλι σου
κι ας ήσουν στο πλάι μου μόνο αγάπη μιας βραδιάς.

Σ' ερωτεύτηκα
κι ακόμα πονάω που λείπεις και ζω στην ερημιά
μα χαλάλι σου
γιατί σαν εσένα στο κόσμο δεν λάτρεψα καμιά"...

(στίχοι: Βασίλης Γιαννόπουλος - "Σ' ερωτεύτηκα")


Music Corner

ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ

Τίτλος CD
"ΠΩΣ ΠΕΡΝΩ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ ΜΟΝΟΣ"
Εταιρεία: MERCURY
UNIVERSAL
Είδος: CD + DVD

Οργάν. Παραγωγής
Γιώργος Κυβέλος
Φωτογραφίες
Τάσος Βρεττός
Artwork
Δημήτρης Καράμπελας
1 CD 14 Tracks
Διάρκεια CD: 49:49
12/2005 ©


Εκτυπώστε το!
Εκτυπώστε τη σελίδα!

 

 

 


Τα τραγούδια του cd

01. Ποια εσύ;
02. Πως να το εξηγήσω
03. Κάποτε θα δεις
04. Πες το μου ξανά
05. Πάλι τα κατάφερες
06. Σ' ερωτεύτηκα
07. Δε σε νοιάζει
08. Δε χωρίσαμε ποτέ
09. Πως περνώ τα βράδυα μόνος
10. Αποκλείεται
11. Κάνε με να σε μισώ
12. Μια στιγμή
13. Ένα τραγούδι ν' αγαπάς
14. Δε φταις εσύ