"κλικ για μεγέθυνση"
ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ

Pop
Γράφει ο Παύλος Ζέρβας

"Call me"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η πορεία του τραγουδιού «CALL ME» της Άννας Βίσση είναι πραγματικά εντυπωσιακή. To «CALL ME» που είναι το αγγλόφωνο «ΕΙΣΑΙ» της Άννας δημιουργήθηκε μετά από επιθυμία Αμερικανών παραγωγών που την άκουσαν να το ερμηνεύει με το δικό της μοναδικό τρόπο στην επίσημη τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων ΑΘΗΝΑ 2004. Η Άννα κέρδισε αρχικά το αμερικάνικο κοινό με το «CALL ME» και τα remixes του έπαιξαν στα decks τους σημαντικοί αμερικανοί DJ's.
To Call Me έφθασε στο νούμερο 1 των Billboard Dance Club Charts της Αμερικής πριν ακόμα κυκλοφορήσει επίσημα και η επιτυχία του συνεχίζεται δυναμικά...
Στην Ελλάδα μόλις κυκλοφόρησε το cd single που περιλαμβάνει εκτός από το "Call me" (μουσική-στίχοι: Νίκος Καρβέλας), το νέο αγγλόφωνο τραγούδι της "Lie" (μουσική: Κυριάκος Παπαδόπουλος, στίχοι: Νίκος Καρβέλας) και δύο από τα πιο δημοφιλή remixes του Call me από τον Chris Cox και τον Lee Cabrera.


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ MUSIC CORNER

Η Άννα Βίσση κυκλοφορεί στην Ελλάδα το "call me" το τραγούδι με το οποίο κατάφερε να κάνει σημαντική επιτυχία στο εξωτερικό εισχωρώντας σε αρκετά διεθνή - και ορισμένα πολύ σημαντικά - charts. Ωστόσο το τραγούδι θεωρώ πως έρχεται στην ελληνική αγορά με αρκετή καθυστέρηση. Το cd signle διανθίζεται με ένα ακόμα αγγλόφωνο τραγούδι, αρκετά πιο πρόσφατο. Το "Lie". Τραγούδι του Κυριάκου Παπαδόπουλου και του Νίκου Καρβέλα που όμως εμένα με άφησε παγερά αδιάφορο.

Το cd single το προτείνω περισσότερο για το γνωστό αλλά πολύ καλό "call me", το οποίο υπάρχει και σε δύο πολύ χορευτικά ρεμίξ.


HIGHLIGHTS:

... Το "call me" ...


ΕΝΘΕΤΟ CD:
Τίποτα! Ούτε στίχοι, ούτε infos... Οικονομία πάνω απ' όλα!

ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ:
"Call me" ...

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ:

"Call me
I 'm feeling so lonely
I 'm lost without you
Call me
all I 'm asking
is to hold me
just one more time please"...

(στίχοι: Νίκος Καρβέλας - "Call me")


Music Corner

ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ

Τίτλος CD
"CALL ΜΕ"
Εταιρεία: SONY - BMG
Είδος: CD Single

Φωτογραφίες
Κατερίνα Τσατσάνη
Artwork
Πάνος Πιτσιλιδής
1 CD 4 Tracks
Διάρκεια CD: 19:54
6/2005 ©


Εκτυπώστε το!
Εκτυπώστε τη σελίδα!

 

 


Τα τραγούδια του cd

01. Call me
02. Lie
03. Call me (Chris Cox mix)
04. Call me (Lee Cabrera mix)