"κλικ για μεγέθυνση"
VICTORIA

Pop
Γράφει ο
Παύλος Ζέρβας

"Τέλεια"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά τη μεγάλη επιτυχία της μουσικής σύνθεσης Πάραλος και του τραγουδιού Come Along Now, που αγκάλιασε τις δραστηριότητες της Coca-Cola στο πλαίσιο της Ολυμπιακής της χορηγίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, η Coca-Cola συνεργάζεται και πάλι με τον καταξιωμένο και αγαπημένο συνθέτη των νέων, Φοίβο και συνεχίζει το μουσικό της ταξίδι για ένα ακόμη συναρπαστικό καλοκαίρι.
Αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας είναι η δημιουργία ενός νέου και δυναμικού τραγουδιού, μιας μοντέρνας σύνθεσης που υπόσχεται να ξεσηκώσει τους νέους και να τους παρασύρει στους ζωντανούς ρυθμούς του. Με τίτλο «Τέλεια», η Coca-Cola μεταδίδει τον νεανικό παλμό και παρασύρει τους νέους σε μοναδικές πρωτόγνωρες εμπειρίες γεμάτες δυναμισμό και αισιοδοξία. Το νέο αυτό τραγούδι, που θα ακουστεί σε όλη τη διάρκεια του Coca-Cola Soundwave, του Πανευρωπαϊκού μουσικού κινήματος, θα εμπνεύσει τους νέους αυτό το καλοκαίρι, να μοιραστούν με τις παρέες τους τις μουσικές τους εμπειρίες, να ανακαλύψουν νέα μουσικά είδη και να ζήσουν έντονες στιγμές διασκέδασης, μέσα από τη μοναδικότητα και τη μαγεία της μουσικής.
«Ο Φοίβος όπως και η Coca-Cola μπορούν να «μιλούν» στις καρδιές των νέων. Έτσι εμπιστευθήκαμε για άλλη μια φορά στον μεγάλο Έλληνα συνθέτη, τη μουσική που «ντύνει» το Coca-Cola Soundwave, το ταξίδι με τον «απόλυτο» μουσικό προορισμό» τόνισε ο κ. Γιώργος Μαθιός, Integrated Marketing and Communications Manager της Coca-Cola και συνέχισε: «Στο πλαίσιο της στρατηγικής της Coca-Cola να υποστηρίζει νέους καλλιτέχνες, το τραγούδι «Τέλεια» ερμηνεύει η ταλαντούχα καλλιτέχνης Βικτώρια Χαλκίτη».
Η κυρία Όλγα Παυλάτου, Δ/νουσα Σύμβουλος της Heaven Music, δήλωσε: «...Το ταλέντο του Φοίβου είναι αναμφισβήτητο και χωρίς σύνορα. Το αποδεικνύει η αγάπη του κόσμου, το αποδεικνύουν οι τόσο σημαντικές συνεργασίες, το αποδεικνύουν τα νούμερα των πωλήσεων, το αποδεικνύουν οι πρώτες θέσεις που έχει κατακτήσει στην παγκόσμια μουσική αγορά. Το τραγούδι «Τέλεια» που θα συνοδεύσει το Soundwave θα είναι σίγουρα η μεγαλύτερη επιτυχία του καλοκαιριού!...»
To cd single «Phoebus featuring Victoria-Τέλεια» κυκλοφορεί από τη Heaven.


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ MUSIC CORNER

Το τραγούδι που διαδέχεται το "Come along now" με σκοπό να στηρίξει τη καμπάνια της Coca Cola, αλλάζει ερμηνεύτρια, όχι όμως και συνθέτη. Ο Φοίβος επιλέχθηκε και φέτος από την εταιρεία για να δώσει τη δική του ...νότα δροσιάς και αυτός δημιούργησε το "τέλεια". Η Βικτώρια Χαλκίτη, κάνει τη δική της δυναμική επανεμφάνιση αρκετά χρόνια μετά τον τελευταίο της δίσκο και φυσικά μέσα από μια τέτοια δουλειά το όνομά της θα ακουστεί ξανά πολύ.

Το τραγούδι έπαιξε όλο το καλοκαίρι στα ραδιόφωνα όλης της χώρας, ακούστηκε πολύ, ωστόσο νομίζω πως είχε μικρότερο "έρισμα" στο κοινό από το "come along now". Είναι όμως κι αυτό ένα κομμάτι που αγαπήθηκε και το cd single αναμένεται να συνεχίσει να έχει ζήτηση. Περιέχει το τραγούδι σε δύο εκτελέσεις, μία με τίτλο "τέλεια" και μία με τίτλο "don't keep me waiting".

Ένα ανάλαφρο καλοκαιρινό τραγούδι και τίποτα παραπάνω. Η επιλογή δική σας...


ΕΝΘΕΤΟ CD:
Πολύ φτωχό, χωρίς στίχο, χωρίς ιδιαίτερη επεξεργασία. Μόλις τετρασέλιδο με το "στυλάτο κορμί" της Βικτώριας να ξεχωρίζει στις εσωτερικές σελίδες του!

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ:

"Τέλεια τέλεια τέλεια
I have this feeling
τέλεια τέλεια τέλεια
I love this feeling
τέλεια τέλεια τέλεια
I know the reason
τέλεια τέλεια τέλεια
I can't believe it
τέλεια τέλεια τέλεια
my heart is beating
τέλεια, τέλεια, τέλεια
just keep on sing it"...

(στίχοι: Βικτόρια Χαλκίτη & Φοίβος - "Τέλεια")


Music Corner

ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΧΑΛΚΙΤΗ

Τίτλος CD
"ΤΕΛΕΙΑ"
Εταιρεία: HEAVEN
Είδος: CD Single

Διεύθ. Παραγωγής
Φοίβος
Φωτογραφίες
Ντίνος Διαμαντόπουλος
Artwork
Βασίλης Παναγιωτόπουλος
1 CD 2 Tracks
Διάρκεια CD: 7:26
7/2005 ©


Εκτυπώστε το!
Εκτυπώστε τη σελίδα!

 

 


Τα τραγούδια του cd

01. Τέλεια
02. Don't keep me waiting