"κλικ για μεγέθυνση"
ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ ΖΩΗ - 4 PLAY

Pop
Γράφει ο
Παύλος Ζέρβας

"Το καλύτερο δώρο"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ψάχνετε το καλύτερο δώρο για τα φετινά Χριστούγεννα; Μόλις το βρήκατε! Είναι το ολοκαίνουριο cd single της Αποστολίας Ζώη και των 4PLAY που μόλις κυκλοφόρησε από τη VIRUS MUSIC. Ο Νίκος Τερζής υπογράφει το πιο λαμπερό τραγούδι των φετινών Χριστουγέννων, που απογειώνουν με την παιχνιδιάρικη διάθεση τους η εκρηκτική Αποστολία Ζώη και το δημοφιλές boy band των 4PLAY. To cd single περιλαμβάνει επίσης το τραγούδι της Αποστολίας Ζώη «Δεν είσαι του γούστου μου» (σε μουσική Κωνσταντίνου Παντζή και στίχους Γιάννη Λιόντου) και το τραγούδι των 4PLAY «Ποτέ» (διασκευή του γνωστού «Michele»).
Ξυπνήστε λοιπόν το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα σας, φορέστε το πιο γιορτινό σας χαμόγελο και ακούστε την Αποστολία Ζώη και τους 4PLAY στο «Καλύτερο Δώρο» των φετινών γιορτών! Καλή ακρόαση!


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ MUSIC CORNER

Σίγουρα όλο και κάπου θα έχει πιάσει το αυτί σας το Χριστουγεννιάτικο τραγουδάκι που έγραψε ο Νίκος Τερζής και ερμηνεύουν η Αποστολία Ζώη και οι 4 Play. Το τραγούδι "το καλύτερο δώρο" είναι ένα χαρούμενο χορευτικό κομματάκι, που δεν ξεχωρίζει ιδιαίτερα για κάποιο στοιχείο του, πέρα από τον αισιόδοξο γιορτινό χαρακτήρα του.

Κομμάτι εποχής, προσφέρεται για τη γιορτινή ατμόσφαιρα των ημερών. Τα άλλα δύο τραγούδια του cd single είναι ήδη γνωστά από τα προσωπικά albums των καλλιτεχνών. Το "δεν είσαι του γούστου μου" που τραγουδάει η Αποστολία Ζώη ...δεν είναι του γούστου μου, ενώ το "ποτέ", η διασκευή του περίφημου Mishale (όπως γράφεται σωστά) του Andru Donalds, ήταν ένα από τα καλά τραγούδια που ακούσαμε στο ντεμπούτο album των 4Play.


HIGHLIGHTS:

... Τίποτα ιδιαίτερο ...


ΕΝΘΕΤΟ CD:
Κι εδώ ...τίποτα ιδιαίτερο! Δεν υπάρχουν καν στίχοι και το 4σέλιδο ένθετο στηρίζεται βασικά σε φωτογραφίες των καλλιτεχνών.

ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ:
"Το καλύτερο δώρο"...

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ:

"Πως το καλύτερο δώρο είναι που πάλι
και φέτος είμαστε μαζί
το καλύτερο δώρο είναι που πάλι
θα κοιμηθούμε το πρωί
αγκαλιά μαζί Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά
θα τραγουδάμε Κάλαντα σαν μικρά παιδιά.
Το καλύτερο δώρο είναι που πάλι
και φέτος είμαστε μαζί"...

(στίχοι: Νίκος Τερζής - "Το καλύτερο δώρο")


Music Corner

ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ ΖΩΗ - 4 PLAY

Τίτλος CD
"ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ"
Εταιρεία: VIRUS MUSIC
Είδος: CD Single

Διεύθ. Παραγωγής
Άγγελος Σφακιανάκης
Ενορχήστρωση
Νίκος Τερζής
Φωτογραφίες
Γιώργος Καλφαμανώλης
Artwork
Δήμητρα Ζαμπούρα
1 CD 3 Tracks
Διάρκεια CD: 11:57
11/2005 ©


Εκτυπώστε το!
Εκτυπώστε τη σελίδα!

 


Τα τραγούδια του cd

01. Το καλύτερο δώρο - Αποστολία Ζώη & 4 Play
02. Δεν είσαι του γούστου μου - Αποστολία Ζώη
03. Ποτέ (Mishale) - 4 Play