"κλικ για μεγέθυνση"
ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΛΙΑΓΑΣ

Ethnic
Music Corner

"Στον ορίζοντα του χρόνου"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

''Στον ορίζοντα του χρόνου'' είναι ο τίτλος της δεύτερης δισκογραφικής δουλειάς του Μιχάλη Αλιάγα. Ένα CD με ethnic ηχοχρώματα.

Στην ενορχήστρωση συναντώνται ελληνικά μεσογειακά ακούσματα (ούτι, κανονάκι, κρουστά) με τα παραδοσιακά όργανα τον Άνδεων της Λατινικής Αμερικής. Την ενορχήστρωση έκανε ο Nilton Gonzales Uribe (από τo συγκρότημα INTI) σε συνεργασία με τον Jorje Luis Carrera Zapata (από το συγκρότημα Apurimac).

Το αποτέλεσμα φανερώνει ότι ο συνδυασμός των δύο μουσικών πολιτισμών είναι πηγή για τη δημιουργία τραγουδιών που ταξιδεύουν τη φαντασία και τις αισθήσεις, αποδεικνύοντας ότι η μουσική δεν έχει σύνορα.

Στη δουλειά αυτή εκτός από τα τραγούδια του Μιχάλη Αλιάγα, γράφουν και συμμετέχουν μουσικά οι Nilton Gonzales Uribe, Γιώργος Αξαμπανόπουλος, Jorje Luis Carrera Zapata. Επίσης έχει γίνει διασκευή σε ένα παλαιότερο τραγούδι του Κώστα Μπίγαλη, το "Έλα να σου τραγουδήσω" καθώς και το παραδοσιακό τραγούδι του Περού "Ojos azules" (Μάτια γαλανά)

Στο κανονάκι ο διδάσκαλος της ελληνικής μουσικής Βασίλειος Νόνης. Περισσότερες πληροφορίες για τον Μιχάλη Αλιάγα μπορείτε να δείτε στην προσωπική του ιστοσελίδα: www.mihalisaliagas.gr
Music Corner

ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΛΙΑΓΑΣ

Τίτλος CD
"ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ"
Εταιρεία: ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ
Είδος: CD

Διεύθ. Παραγωγής
Μιχάλης Αλιάγας
Ενορχήστρωση
Nilton Gonzales Uribe
Jorje Luis Carrera Zapata
Επιμ. εξωφύλλου
Μαρία Νώτη
1 CD 11 Tracks
Διάρκεια CD: 39:22
5/2006 ©


Εκτυπώστε το!
Εκτυπώστε τη σελίδα!

 


Τα τραγούδια του cd

01. Έλα να σου τραγουδήσω
02. Μάτια γαλανά (ojos azules)
03. Βρέχει πάλι
04. Τώρα ξέρω γιατί
05. Καινούργια μέρα (intrumental) (ρυθμός San Juanito Ecuador)
06. Κύματα (Αυτοσχεδιασμός)
07. Ταξίδι καλοκαιρινό
08. Χαραυγή (Αυτοσχεδιασμός)
09. Στον ορίζοντα του χρόνου
10. Όλα θα 'ναι εντάξει
11. Πέρασμα (αυτοσχεδιασμός)