"κλικ για μεγέθυνση"
ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ

Pop
Γράφει ο
Παύλος Ζέρβας

"Έλα κοντά μου"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Universal Music με ιδιαίτερη χαρά παρουσιάζει την Μαριάννα Αντωνοπούλου, μια νεαρή τραγουδίστρια, δυναμική, ταλαντούχα που σίγουρα σύντομα η φωνή της θα ακούγεται παντού!
To CD Single έχει τίτλο "Έλα κοντά μου" και περιλαμβάνει τέσσερα τραγούδια σε μουσική και στίχους του Νίκου Τερζή και του Μιχάλη Ρακιντζή.
Η Μαριάννα Αντωνοπούλου ασχολείται εδώ και επτά χρόνια με την μουσική κάνοντας μαθήματα φωνητικής και πιάνου. Στον χώρο που ονομάζουμε ελληνικό τραγούδι είναι μόλις πέντε χρόνια και ήδη έχει συνεργαστεί με πολύ μεγάλα ονόματα όπως τον Γιάννη Πλούταρχο, την Πέγκυ Ζήνα, την Άντζελα Δημητρίου, τον Πάνο Κιάμο, τον Θάνο Πετρέλη, την Αποστολία Ζώη, τον Νίνο,τον Χρήστο Αντωνιάδη, την Μαριάντα Πιερίδη, τον Γιώργο Δασκουλίδη και φέτος εμφανιζόταν στο Έναστρον με τον Νότη Σφακιανάκη. Αυτό το καιρό συνεργάζεται με τον Νίκο Βέρτη. Επίσης συμμετέχει στο νέο album του Μπάμπη Στόκα, "Στην άκρη της γιορτής", που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Δύο ακόμα συνεργασίες είναι έτοιμες, με τους Goin' Through και τον TNS, που θα κυκλοφορήσουν μέσα στον Μάιο.
Η Μαριάννα Αντωνοπούλου είναι μια δραστήρια τραγουδίστρια που δεν στηρίζεται μόνο στον ταλέντο της γιατί ξέρει πως η επιτυχία δεν έρχεται από μόνη της, πρέπει να την κυνηγήσεις και να δουλέψεις σκληρά για αυτήν. Αυτό ούτως η άλλως φαίνεται και από τις συνεργασίες της μέσα στα λίγα χρόνια που βρίσκεται στον χώρο αυτόν.


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ MUSIC CORNER

Μετά από σημαντικές live συνεργασίες με διάφορους καλλιτέχνες η Μαριάννα Αντωνοπούλου κάνει το πρώτο της δισκογραφικό βήμα με το cd single "Έλα κοντά μου". Το cd έχει 3 dance τραγούδια, με πολύ δυνατό beat, σε ιδιαίτερα σύγχρονες φόρμες και μία μπαλάντα. Εμπορική pop με πολλά ηλεκτρονικά στοιχεία είναι το είδος που ακολουθεί η νεαρή τραγουδίστρια και τα τραγούδια της έχουν γράψει ο Νίκος Τερζής (τα τρία πρώτα) και ο Μιχάλης Ρακιντζής (το τελευταίο).

Στιχουργικά τα πράγματα είναι μέτρια, αλλά αυτό συμβαίνει σε όλες σχεδόν τις ανάλογες δουλειές. Συνθετικά όμως υπάρχει ένταση και ρυθμός που θα ενθουσιάσει όσους αρέσκονται να φτάνουν τα ηχεία τους στα άκρα! Το τραγούδι που ξεχωρίζει είναι αναμφίβολα το πρώτο, το "έλα κοντά μου", που θυμίζει pop παραγωγή εξωτερικού.

Αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί το δισκάκι δεν έχει ετικέτα και θυμίζει άγραφο noname cd! Καλά καλά δεν ξεχωρίζεις ούτε ποια είναι η σωστή πλευρά του cd! Δεν ξέρω αν αυτό συνέβη μόνο στο δείγμα που έφτασε στο Music Corner ή αν έτσι κυκλοφορεί και στο εμπόριο. Αν συμβαίνει το δεύτερο, τι να πω... Πολύ φτώχεια έχει πέσει στη δισκογραφία...!


HIGHLIGHTS:

... Η μουσική του "έλα κοντά μου" ...


ΕΝΘΕΤΟ CD:
Εδώ δεν έχει το δισκάκι ετικέτα, ένθετο περιμένατε να υπάρχει;;;

ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ:
"Έλα κοντά μου", "Αγάπη με ουσία"...

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ:

"Μη χάνεις χρόνο, μη χάνεις μια στιγμή
ποτέ απ' τη ζωή, γιατί θα μετανιώσεις
να κάνεις πράξεις, να ζεις αληθινά
για πράγματα φτηνά, ποτέ μη με προδώσεις.

Να με σκέφτεσαι πολύ
η ζωή είναι μικρή
να μου δίνεις σημασία
θέλω αγάπη με ουσία
να μου λες πως μ' αγαπάς
τίποτα να μη ξεχνάς
να μου δίνεις σημασία
θέλω αγάπη με ουσία"...

(στίχοι: Νίκος Τερζής - "Αγάπη με ουσία")


Music Corner

ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ

Τίτλος CD
"ΕΛΑ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ"
Εταιρεία: POLYDOR
UNIVERSAL
Είδος: CD Single

Artwork
Δημήτρης Καράμπελας
1 CD 4 Tracks
Διάρκεια CD: 15:27
4/2006 ©


Εκτυπώστε το!
Εκτυπώστε τη σελίδα!

 

 

 


Τα τραγούδια του cd

01. Έλα κοντά μου
02. Για πάντα μαζί
03. Αγάπη με ουσία
04. Γεύση από σένα