"κλικ για μεγέθυνση"
C:REAL

Music Corner

"Κάθε μου σκέψη"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κάτι παραπάνω από ένα χρόνο μετά το τελευταίο studio album τους "Χίλια Χρόνια", οι C:real επιστρέφουν δυναμικά με τη νέα τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Κάθε μου σκέψη". Το άλμπουμ περιλαμβάνει 11 υπέροχα τραγούδια που φέρουν την υπογραφή των Τάκη Δαμάσχη, Ειρήνης Δούκα, Μάκη Τσαγκαλίδη, Απόστολου Κοσκινά και Φίλιππου Κοντάκου.
Το πρώτο single "Επικίνδυνα σε θέλω", το οποίο ήδη ακούγεται παντού, θα είναι το τραγούδι των τίτλων της ταινίας της Έφης Μουρίκη και του Βλαδίμηρου Κυριακίδη με τίτλο STRAIGHT STORY, η οποία θα προβληθεί το Δεκέμβριο στις κινηματογραφικές αίθουσες από την Προοπτική Audiovisual.
Η ηχητική απόλαυση όμως των C:real, δεν τελειώνει εδώ. To album περιλαμβάνει και bonus DVD με video clips, στιγμιότυπα από live εμφανίσεις τους, αλλά και trailer της ταινίας Straight Story.


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ MUSIC CORNER

Χρυσές και πλατινένιες πωλήσεις δεν συνηθίζουν να κάνουν σε τακτική βάση. Περισσότερα από ένα, το πολύ δυο τραγούδια δεν συνηθίζουν επίσης να κάνουν επιτυχία από κάθε τους προσωπικό album. Κι όμως το συγκρότημα των C:Real καταφέρνει σε κάθε νέα του δουλειά να βγάζει πάντα μια μεγάλη επιτυχία, που τις περισσότερες φορές μάλιστα γίνεται και το απόλυτο ραδιοφωνικό hit! Έτσι και στο "Κάθε μου σκέψη" όπως είναι και ο τίτλος του νέου τους album, το "Επικίνδυνα σε θέλω" σαφώς επηρεασμένο από την πολυαναμενόμενη ταινία "Straight story" έχει ήδη προκαλέσει αίσθηση.

Το cd που χαρακτηρίζεται από τις πολύ καλές ερμηνείες της Ειρήνης Δούκα, την εξαιρετική παραγωγή του Τάκη Δαμάσχη και τις πολύ καλές συνθέσεις, περιλαμβάνει συνολικά έντεκα τραγούδια από τα οποία ξεχωρίζει μακράν, η μεγάλη επιτυχία "Επικίνδυνα σε θέλω", ένα ρυθμικότατο κομμάτι με ωραία μουσική και πολύ ιδιαίτερο στίχο. Ιδιαίτερα ξεχωριστό όμως είναι και το "Σήμερα βράδυ" που θυμίζει έντονα μελωδίες από πρώτα χρόνια των 90's. Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ενορχήστρωση έχει το ρυθμικό "Μόνη της" ενώ και το γνωστό τραγούδι "Μείνε δίπλα μου" αποτελεί μια από τις πολύ καλές στιγμές του album. Δυσάρεστο είναι το γεγονός ότι όλα τα υπόλοιπα τραγούδια κινούνται λίγο έως πολύ στο ίδιο ύφος, χωρίς καμία ιδιαίτερη έκπληξη, με μοναδική ίσως εξαίρεση το μέτριο "Κάθε μου σκέψη".

Και αφού ακούσετε το cd, είναι καιρός να ανοίξετε τη θήκη και να βγάλετε το δεύτερο cd που είναι ουσιαστικά dvd αλλά λόγω πωλήσεων, καταλαβαίνετε...! Το dvd λοιπόν, περιλαμβάνει το ενδιαφέρον video clip "Επικίνδυνα σε θέλω", αλλά και το εξαιρετικό "Μείνε δίπλα μου" όπως και το live mix video του τραγουδιού "A slice of heaven". Επιπλέον για τους ανυπόμονους του "Straight story", είναι ευκαιρία να δείτε το επίσημο trailer της ταινίας που περιέχεται στο dvd.


HIGHLIGHTS:

... To πολύ καλό "Επικίνδυνα σε θέλω" καθώς και τα video clip ...


ΕΝΘΕΤΟ CD:
Πολύ καλοδουλεμένο το όλο ένθετο του cd, που δείχνει ότι ακολουθήθηκε συγκεκριμένο concept στις φωτογραφήσεις και στο γενικό artwork. Εντυπωσιακό και το εξώφυλλο όπως και αρκετές από τις φωτογραφίες μέσα στο booklet, στο οποίο θα βρείτε επίσης τους στίχους όλων των τραγουδιών.

ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ:
"Επικίνδυνα σε θέλω", "Σήμερα βράδυ", "Μόνη της", "Μείνε δίπλα μου", "Κάθε μου σκέψη"...

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ:

"Αν μπλέξουμε οι δυο μας
Δεν θα 'χει γυρισμό
το πρώτο μας ταξίδι.

Κι αν κάνεις πως μ' αγγίζεις
Δεν θα 'χει τελειωμό
Η νύχτα αυτή που αρχίζει.

Επικίνδυνα σε θέλω
μέσα μου κυλάς
Επικίνδυνα σε θέλω
και όπου θες με πας
Επικίνδυνα σε θέλω
θέλω να σε δω
Επικίνδυνα σε θέλω
έστω κι αν καώ"...

(στίχοι: Τάκης Δαμάσχης / Ειρήνη Δούκα - "Επικίνδυνα σε θέλω")


Music Corner

C:REAL

Τίτλος CD
"ΚΑΘΕ ΜΟΥ ΣΚΕΨΗ"
Εταιρεία: EPIC
SONY BMG
Είδος: CD + DVD

Διεύθ. Παραγωγής
Τάκης Δαμάσχης
Φωτογραφίες
Γιάννης Οικονομόπουλος
Artwork
Γιώργος Τούμπαλης
1 CD 11 Tracks
Διάρκεια CD: 41:52
10/2006 ©


Εκτυπώστε το!
Εκτυπώστε τη σελίδα!

 

 

 


Τα τραγούδια του cd

CD
01. Επικίνδυνα σε θέλω
02. Σήμερα βράδυ
03. Μόνη της
04. Κάθε μου σκέψη
05. Σόναρ
06. Κυκλώνας
07. Θα 'μαι πάντα εδώ
08. Το μυστήριο
09. Μείνε δίπλα μου
10. Μόνο εσύ
11. A slice of heaven

DVD
01. Επικίνδυνα σε θέλω (video clip)
02. Μείνε δίπλα μου (video clip)
03. A slice of heaven (live mix video)
04. Straight story (trailer της ταινίας)