"κλικ για μεγέθυνση"
ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΟΝΙΔΗΣ

Music Corner

"Στιγμές που μου πήρες"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το νέο cd του Σταμάτη, Γονίδη, τιτλοφορείται «Στιγμές που μου πήρες» και ήρθε να επιβεβαιώσει ότι ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστές διανύει την πιο δημιουργική φάση της πορείας του. Μετά το χρυσό «ΟΛΑ LIVE», το οποίο αγκαλιάστηκε αμέσως από το κοινό που διψούσε να ακούσει όλες τις μεγάλες επιτυχίες του αγαπημένου του καλλιτέχνη συγκεντρωμένες σε ένα live cd, μια σειρά από θριαμβευτικές εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, όπου επικράτησε κυριολεκτικά το αδιαχώρητο, αλλά και πληθώρα δημιουργιών του που έδωσε σε συναδέλφους του και έγιναν επιτυχίες, ο Σταμάτης Γονίδης είναι δισκογραφικά και πάλι παρών. Το νέο του cd «Στιγμές που μου πήρες» περιλαμβάνει 15 καινούρια τραγούδια, τα περισσότερα από τα οποία υπογράφει ο ίδιος. Στιχουργικά συμμετέχουν επίσης οι Ηλίας Φιλίππου, Βασίλης Γιαννόπουλος και Βασίλης Μαστροκώστας, ενώ μουσική έγραψαν και οι Κυριάκος Παπαδόπουλος, Κωνσταντίνος Νικολόπουλος και Χάρης Καλούδης.
Το τραγούδι «Σάββατο» είναι το πρώτο single του δίσκου που αγαπήθηκε αμέσως από τα ραδιόφωνα, ενώ σ' αυτά που ξεχωρίζουν συγκαταλέγονται τα τραγούδια «Πάει καιρός», «Μα ποτέ μην ξεχάσεις» και «Τις στιγμές που μου πήρες».
Ο νέος δίσκος του Σταμάτη Γονίδη περιλαμβάνει και μία έκπληξη: είναι η διασκευή του γνωστού τραγουδιού «Aisha» των Khaled Hadj Brahim και Jean Jacques Goldman που ο Σταμάτης Γονίδης διασκεύασε με ελληνικό τίτλο «Αλήθεια σου λέω». Απολαύστε τον νέο Σταμάτη Γονίδη και είναι σίγουρο ότι θα ξαναπετάξετε μαζί του!


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ MUSIC CORNER

Λαϊκό γλέντι και τα απαραίτητα ..."καψουροτράγουδα" συνθέτουν το νέο cd του Σταμάτη Γονίδη που δεν διαφέρει σαν περιεχόμενο από τα περισσότερα album του τραγουδιστή. Στόχος η διασκέδαση οπότε η ποιότητα περνάει αναγκαστικά σε δεύτερη μοίρα ή για να είμαι ακριβής δεν φαίνεται να απασχολεί καθόλου. Το αποτέλεσμα λοιπόν είναι τραγούδια που μπορούν να σας διασκεδάσουν σε ένα νυχτερινό κέντρο ή σε ένα party στο σπίτι, όμως όχι και για να τα ακούς στη ...καθισιά σου (εκτός αν τη βρίσκεις με τα καψούρικα!)

Όλα αυτά βέβαια είναι και θέμα γούστου. Ξέρω ότι ο Γονίδης έχει πολλούς fans οι οποίοι θα βρουν δυνατά σημεία και στο παρόν album, ωστόσο η προσωπική μου άποψη είναι πως δεν έχει κάτι ιδιαίτερο που να το κάνει να ξεχωρίζει από ανάλογες δουλειές. Καλύτερο τραγούδι το ερωτικό "τις στιγμές που μου πήρες" που έδωσε και τον τίτλο του cd.


HIGHLIGHTS:

... No highlight! ...


ΕΝΘΕΤΟ CD:
Καλοκαιρινό το εξώφυλλο και το artwork, ενώ το ένθετο δεν διαθέτει στίχους. Ουσιαστικά κυριαρχούν φωτογραφίες του Γονίδη που κοιτάει μέσα από δυο κολώνες μια δεξιά, μια αριστερά με ύφος ...βλοσυρό (αντίθετα από το εξώφυλλο όπου χαλαρά ...χύνεται σε μια καρέκλα!)...

ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ:
"Σάββατο", "Λάθος μου που σε αγάπησα", "Πάει καιρός", "Τις στιγμές που μου πήρες"...

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ:

"Τις στιγμές που μου πήρες
θα κρατήσω για μένα
να θυμάμαι πως κάποτε κάποια
μου έδωσε τόση χαρά.
Κι αν ποτέ στη ζωή μου
χρειαστεί να πετάξω
στη καρδιά μου θα βάλω
τα δικά σου φτερά.

Έτσι είναι η αγάπη μάτια μου
πληγώνεσαι πονάς
κι εκείνη που σε πλήγωσε
δεν παύεις ν' αγαπάς.
Έτσι είναι η αγάπη μάτια μου
σε κάνει και πετάς
κι όταν σου κόβουν τα φτερά
ακόμα αγαπάς"...

(στίχοι: Σταμάτης Γονίδης - "Τις στιγμές που μου πήρες")


Music Corner

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΟΝΙΔΗΣ

Τίτλος CD
"ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΗΡΕΣ"
Εταιρεία: VIRUS MUSIC
Είδος: CD

Διεύθ. Παραγωγής
Σταμάτης Γονίδης
Φωτογραφίες
Γιώργος Καλφαμανώλης
1 CD 15 Tracks
Διάρκεια CD: 57:16
9/2006 ©


Εκτυπώστε το!
Εκτυπώστε τη σελίδα!

 

 


Τα τραγούδια του cd

01. Σάββατο
02. Εξαρτημένος
03. Στον έρωτά σου λιώνω
04. Εδώ που μ' άφησες
05. Λάθος μου που σε αγάπησα
06. Γύρνα ξανά
07. Εσύ θα κλαις
08.Δεν μ' αγαπάς
09. Τρελός για σένα
10. Μα ποτέ μην ξεχάσεις
11. Πάει καιρός
12. Αλήθεια σου λέω
13. Μόνο μια στιγμή
14. Απόψε που δεν είσαι εδώ
15. Τις στιγμές που μου πήρες