"κλικ για μεγέθυνση"
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΗΛΙΑΔΗ

Music Corner

Λαϊκά
Γράφει ο Δημήτρης Τσάγκας
"Απόφαση καρδιάς"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η VIRUS MUSIC έχει τη χαρά να παρουσιάζει τη νέα δισκογραφική δουλειά της Αγγελικής Ηλιάδη με τίτλο «Απόφαση καρδιάς».
Ανανεωμένη και πιο ώριμη ερμηνευτικά, η Αγγελική Ηλιάδη καταθέτει στο νέο δισκογραφικό της βήμα τραγούδια που δεν θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο.
Με μια ...απόφαση καρδιάς, μας παρουσιάζει μια ολοκληρωμένη δισκογραφική πρόταση που φέρει τη σφραγίδα του πολυγραφότατου και απόλυτα καταξιωμένου στιχουργού Ηλία Φιλίππου και του ταλαντούχου συνθέτη Κώστα Μηλιωτάκη.
Παραμένοντας πιστή στο είδος που ξέρει να υπηρετεί όσο λίγες σύγχρονες τραγουδίστριες, η Αγγελική Ηλιάδη ερμηνεύει και αυτή τη φορά λαϊκά ερωτικά τραγούδια με τον μοναδικό της τρόπο. «Δεν ακούω κανένα» είναι ο τίτλος του πρώτου single που αμέσως αγκάλιασαν τα ραδιόφωνα, ενώ ιδιαίτερη αίσθηση έχει προκαλέσει το «Φταις εσύ», ένα δυνατό κομμάτι που σίγουρα θα αποτελέσει μια από τις πιο φωτεινές στιγμές του ρεπερτορίου της. Από το νέο album της Αγγελικής Ηλιάδη που καλύπτει όλα τα είδη του σύγχρονου λαϊκού (μπαλάντες, ζεϊμπέκικα, χασάπικα, τσιφτετέλια), ξεχωρίζουν ακόμη τα τραγούδια «Απόφαση καρδιάς», «Σ' αγαπώ πανάθεμά σε» και «έκανες το θαύμα σου» (σε στίχους Δημήτρη Τσάφα).
Καλή ακρόαση!


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ MUSIC CORNER

Μετά το περσινό "τώρα τι θες;" που δεν κατάφερε να κάνει τη πορεία που θα ήλπιζαν οι συντελεστές του, η Αγγελική Ηλιάδη αλλάζει δισκογραφική εταιρεία και επιστρέφει με το cd "απόφαση καρδιάς". 12 νέα τραγούδια σε μουσική Κώστα Μηλιωτάκη και στίχους Ηλία Φιλίππου που έχουν συνεργαστεί με τη τραγουδίστρια πολλές φορές στο παρελθόν (μάλιστα ο Κώστας Μηλιωτάκης μόνο στο δεύτερο album της Ηλιάδη δεν είχε δικά του τραγούδια). Μόνο το "έκανες το θαύμα σου" είναι σε στίχους Δημήτρη Τσάφα. Η "απόφαση καρδιάς" είναι το 4ο album της Αγγελικής Ηλιάδη και συνεχίζει κι αυτό στα "βήματα" των προηγούμενων, με τραγούδια λαϊκά - ερωτικά.

Το cd ξεκινάει με το πιασσάρικο "φταις εσύ", τραγούδι "προγραμματισμένο" να κάνει επιτυχία! Καλό είναι και το δεύτερο κομμάτι του cd, το "πως μπορείς", σε παρόμοιο στυλ με το πρώτο. Από όλα όμως ξεχωρίζω το τσιφτετέλι "σ' αγαπώ, πανάθεμά σε" για τον έξυπνο στίχο του και τη σκερτσόζα ερμηνεία της Ηλιάδη που συνθέτουν ένα ευχάριστο άκουσμα. Καλό και το χασάπικο "ούτε για αστείο" αλλά και το "θα μου πεις"...


HIGHLIGHTS:

... --- ...


ΕΝΘΕΤΟ CD:
Καλό το εξώφυλλο για λαϊκό cd, ενώ το 8σέλιδο ένθετο έχει τους στίχους των τραγουδιών...

ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ:
"Σ' αγαπώ, πανάθεμά σε", "Φταις εσύ ", "Πως μπορείς", "Ούτε για αστείο", "Θα μου πεις"...

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ:

"Πονεμένη ιστορία
ψυχική ταλαιπωρία
η δική σου η αγάπη
μία γέλιο, δέκα δάκρυ...

Σ' άλλη αγκαλιά κοιμάσαι
και μου λες πως με θυμάσαι
μια ζωή ο ίδιος θα 'σαι
σ' αγαπώ, πανάθεμά σε"...

(στίχοι: Ηλίας Φιλίππου - "Σ' αγαπώ, πανάθεμά σε")


Music Corner

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΗΛΙΑΔΗ

Τίτλος CD
"ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΡΔΙΑΣ"
Εταιρεία: VIRUS MUSIC
Είδος: CD

Διεύθ. Παραγωγής
Ηλίας Φιλίππου
Φωτογραφίες
Τάσος Βρεττός
Styling
Σωτήρης Τσαγδής
1 CD 12 Tracks
Διάρκεια CD: 44:22
12/2006 ©


Εκτυπώστε το!
Εκτυπώστε τη σελίδα!

 


Τα τραγούδια του cd

01. Φταις εσύ
02. Πως μπορείς
03. Φεύγω... δε με σταματάς
04. Απόφαση καρδιάς
05. Σ' αγαπώ, πανάθεμά σε
06. Δεν ακούω κανένα
07. Τα είδα όλα
08. Ούτε για αστείο
09. Μου 'κανες ζημιά
10. Θα μου πεις
11. Έκανες το θαύμα σου
12. Κοίτα ποιος μιλάει