"κλικ για μεγέθυνση"
ΝΙΚΟΣ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ

Ποπ / Ροκ
Music Corner

"Φύρα"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από την ελληνική ροκ σκηνή της Θεσσαλονίκης και το συγκρότημα "Μάσκες" μας έρχεται ο Νίκος Ιωακειμίδης. Κυκλοφορεί από τη Universal Music τον πρώτο προσωπικό του δίσκο με τίτλο "Φύρα".
Περιλαμβάνει 11 νέα τραγούδια σε στίχους και μουσική του Νίκου Ιωακειμίδη, του Παναγιώτη Πέρτσινου, του Χρύσανθου Χριστοδούλου, του Γιάννη Κετσελίδη και της Τζένης Πατίκα. Ο δίσκος ηχογραφήθηκε το καλοκαίρι και το φθινόπωρο του 2005 στη Θεσσαλονίκη. Τις ενορχηστρώσεις υπογράφει ο ίδιος και η Τζένη Πατίκα.
Ο Νίκος Ιωακειμίδης δημιούργησε στη Θεσσαλονίκη το 1993 το συγκρότημα "Μάσκες". Σαν συνθέτης και στιχουργός του συγκροτήματος κυκλοφόρησε μαζί τους τους δίσκους: "Μάσκες", "Ζήλιον", "Κάθε Δεύτερο Λεπτό", "Γέφυρες Στις Ταράτσες" με την συμμετοχή του Φίλιππου Πλιάτσικα και της Θεοδοσίας Τσάτσου ενώ συνεργάστηκε και με την Ελένη Τσαλιγοπούλου στον δίσκο "Χρώμα". Ενδιαμέσως κυκλοφορούν και τα cd single με τίτλο "Όλα περνούν..." και "Σχέδιο με βροχή".
Μέσα από την εμπειρία του με το συγκρότημα και τις εμφανίσεις τους ανά την Ελλάδα ο Νίκος Ιωακειμίδης βρήκε το δικό του δρόμο έκφρασης και σαν αποτέλεσμα έχουμε το δίσκο "Φύρα".


Music Corner

ΝΙΚΟΣ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ

Τίτλος CD
"ΦΥΡΑ"
Εταιρεία: MERCURY
UNIVERSAL
Είδος: CD

Επιμ. Παραγωγής
Νίκος Ιωακειμίδης
Φωτογραφία εξωφύλλου
Celso Junior
Φωτογραφίες
Μιχάλης Κώνστας
Artwork
Δημήτρης Καράμπελας
1 CD 11 Tracks
Διάρκεια CD: 36:16
2/2006 ©


Εκτυπώστε το!
Εκτυπώστε τη σελίδα!

 


Τα τραγούδια του cd

1. Το μόνο που κατάλαβα
2. Χρόνια πολλά
3. Κοχύλια στο βυθό
4. Προτάσεις και αποφάσεις
5. Είναι ο καιρός
6. Sleeping
7. Κόντρα στον ήλιο
8. Αν θα σε ξαναδώ
9. Δε νιώθω το ίδιο πια
10. Πάλι σε βροχή
11. ΦΥΡΑ