"κλικ για μεγέθυνση"
ΚΕΛΛΥ ΚΕΛΕΚΙΔΟΥ

Music Corner

"Συγκεντρώσου"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συγκεντρωθείτε... Η Κέλλυ Κελεκίδου επιστρέφει! Το δεύτερο της άλμπουμ είναι γεγονός και έχει τίτλο "ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥ". Ένα πραγματικά εξαιρετικό άλμπουμ με 11 πολύ δυνατά κομμάτια που φέρουν τις υπογραφές καταξιωμένων δημιουργών.

Κυριάκος Παπαδόπουλος, Πάνος Φαλάρας, Βαγγέλης Τούντας, Άκης Δείξιμος, Ιορδάνης Παύλου, Τασούλα Θωμαΐδου και πολλοί άλλοι υπογράφουν το δεύτερο δισκογραφικό βήμα της Κέλλυς.

Το ομώνυμο κομμάτι του άλμπουμ είναι το πρώτο single και ήδη γνωρίζει πολύ μεγάλη επιτυχία!
Στο album περιλαμβάνεται και μία διασκευή στο κομμάτι "Αγάπη Θέλω Μόνο" του Νίκου Λαβράνου και της Κατερίνας Πανάγου, που πρωτοτραγούδησε η Λίτσα Διαμάντη. Τη διασκευή υπογράφει το δίδυμο Valentino-Χριστόδουλος Σιγανός, που ήταν υπεύθυνοι και για το πρώτο super hit "Γλύκα Γλύκα Γλυκιά Μου".

Μια εξαιρετική φωνή, μια εξαιρετική παρουσία και ένα καινούριο άλμπουμ που θα σας κερδίσει αμέσως!!!


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ MUSIC CORNER

Αφού μας γλύκανε πολύ και ορκίστηκε ...γονυπετής στο Θεό, η Κελ Κελ ή κατά κόσμο Κέλυ Κελεκίδου, παρουσιάζει τώρα το δεύτερο album της με τον ενδιαφέροντα τίτλο "Συγκεντρώσου"! Δέκα τραγούδια συν το γνωστό σε όλους "Μα το Θεό" ως bonus track, αποτελούν το καθαρά λαϊκό cd της γνωστής τραγουδίστριας.

Το αποτέλεσμα της δουλειάς μπορεί να χαρακτηρισθεί επιεικώς μέτριο αφού όλα σχεδόν τα τραγούδια, πέρα του γεγονότος ότι κινούνται στο ίδιο μουσικό ύφος, δύσκολα ξεχωρίζουν το ένα από το άλλο. Τι και αν ο Πάνος Φαλάρας υπέγραψε τους στίχους και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος συνέθεσε τη μουσική σε τρία από τα τραγούδια του album, το σύνολο των τραγουδιών υποδηλώνει με σαφήνεια ότι το εν λόγω cd έγινε για να ανανεώσει το πρόγραμμα της τραγουδίστριας στο κέντρο όπου εμφανίζεται.

Το "Συγκεντρώσου" διασκευή του τραγουδιού "La azon" θυμίζει ιδιαίτερα το "Μαζί δεν κάνουμε και χώρια δε μπορούμε" της Ειρήνης Μερκούρη ωστόσο είναι μια μέτρια και όχι ιδιαίτερα πετυχημένη διασκευή, που θυμίζει δυστυχώς μια από τα ίδια. Γεγονός είναι ωστόσο πως με το δεύτερο και τρίτο άκουσμα το τραγούδι καταφέρνει να μένει στη σκέψη και αυτός είναι ο λόγος που έχει γίνει ραδιοφωνική επιτυχία. Καλύτερη στιγμή αποτελεί το "Μες στην τρέλα μου" σε μουσική Άκη Δείξιμου και στίχους Ναταλί, που συνδυάζει στη μουσική του ακόμη και ροκ στοιχεία σε συνδυασμό με την προσεγμένη ερμηνεία της Κελεκίδου.


HIGHLIGHTS:

... Η καλή φωνή της Κελεκίδου και οι περιποιημένες φωτογραφίες του cd ...


ΕΝΘΕΤΟ CD:
Στο εξασέλιδο ένθετο θα βρείτε ένα χορταστικό μήνυμα της τραγουδίστριας και τους συντελεστές της δουλειάς αποτυπωμένα σε τρία καλοφτιαγμένα δισέλιδα με τη φωτογραφία της Κελεκίδου...

ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ:
"Μες στην τρέλα μου", "Μα το θεό", "Συγκεντρώσου"...

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ:

"Κι όλο σκέφτομαι τι κάνεις
Κι όλο σκέφτομαι που είσαι
Νιώθεις πως μια αγάπη χάνεις
ή με πόνο με εκδικείσαι...

Μες την τρέλα μου την τόση
Ψάχνω κάτι να με σώσει
Να με κάνει να μην σε ξανασκεφτώ...

Μα όσο οι ώρες προχωράνε
Τα δικά μου νεύρα σπάνε
Και με κάνουνε ερείπιο σωστό"...

(στίχοι: Ναταλί - "Μες στην τρέλα μου")

Music Corner

ΚΕΛΛΥ ΚΕΛΕΚΙΔΟΥ

Τίτλος CD
"ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥ"
Εταιρεία: COLUMBIA
SONY BMG
Είδος: CD

Επιμ. Παραγωγής
Νίκος Νικολαΐδης
Ενορχήστρωση
Νίκος Νικολαΐδης
Φωτογράφηση
Χρήστος Πρεντουλής
Artwork
Δημήτρης Ρεκουνιώτης
1 CD 11 Tracks
Διάρκεια CD: 38:15
11/2006 ©


Εκτυπώστε το!
Εκτυπώστε τη σελίδα!

 

 


Τα τραγούδια του cd

01. Συγκεντρώσου (La azon)
02. Μπροστά σου θα με βρίσκεις
03. Θα 'ρθει η ώρα σου
04. Δε με σκέφτεσαι
05. Αγάπη θέλω μόνο
06. Λάθος αγάπη
07. Αν σε χάσω θα χαθώ
08. Με έδεσες με τα μάγια σου
09. Γυναίκα ερωτευμένη
10. Μεσ στη τρέλα μου
11. Μα το Θεό (bonus track)