"κλικ για μεγέθυνση"
ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Music Corner

"Κι άλλο"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά την επιτυχία της δισκογραφικής δουλειάς 'SEX', που ξεπέρασε τις 40,000 πωλήσεις στις αρχές φθινοπώρου, χτυπώντας ...πλατίνα, η Έλλη Κόκκινου και ο Φοίβος επανέρχονται δισκογραφικά με μια νέα εμπλουτισμένη έκδοση, με τον τίτλο 'Κι άλλο...'.
Η νέα έκδοση περιέχει, εκτός από τα τραγούδια του 'Sex', τρία νέα λαϊκά τραγούδια σε στίχους και μουσική Φοίβου και τη γαλλική version του 'Sex' που κέρδισε τις εντυπώσεις σε live εκτέλεση.
Ανάμεσα τους, ένα τραγούδι - ντουέτο της Έλλης Κόκκινου με το Θάνο Πετρέλη, οι οποίοι μοιράζονται φέτος τη σκηνή του ΑΠΟΛΛΩΝ', σε ένα από τα πιο επιτυχημένα και πολυσυζητημένα σχήματα της σεζόν. Ένα ντουέτο-έκπληξη που θα συζητηθεί!
Η ειδική έκδοση θα περιλαμβάνει και dvd με στιγμιότυπα από τις φωτογραφήσεις, τα πιο πρόσφατα video clips, live εμφάνιση της Έλλης Κόκκινου και συνέντευξη της στο Μάκη Πουνέντη, όπου η δημοφιλής σταρ απαντάει στις ερωτήσεις μας.
Κι άλλες ...νέες επιτυχίες από την Έλλη Κόκκινου και το Φοίβο!!!!


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ MUSIC CORNER

Έλεγα κι εγώ... Πως και δεν έχει κάνει καμιά νέα επανακυκλοφορία η "must" πλέον της νυχτερινής Αθήνας Έλλη Κοκκίνου; Το "κι άλλο" ήρθε να απαντήσει στον ...προβληματισμό μου! Πάμε λοιπόν απ' την αρχή, μετά το "platinum edition" / "κόκκινο" έρχεται το "κι άλλο" / "sex"! Τρία νέα τραγούδια και μια διασκευή καθώς και ένα συνοδευτικό dvd "μεγαλώνουν" την υπάρχουσα δουλειά της Έλλης Κοκκίνου "sex" και οι θαυμαστές της τώρα θα της δείξουν έμπρακτα την αγάπη τους και την ...υποταγή τους, αγοράζοντας για δεύτερη φορά τα υπόλοιπα κομμάτια. Σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδή!

Κι ενώ για το "sex" είχα γράψει θετικά , δεν μπορώ να κάνω το ίδιο και για το "κι άλλο". Κατ' αρχήν τα νέα τραγούδια είναι πάνω στη γνωστή φόρμα του Φοίβου, εντελώς προβλέψιμα πλέον, μοιάζουν απλά ξαναζεσταμένο φαγητό. Ειδικά το "μαγικό φίλτρο" μοιάζει να το έχω ακούσει σχεδόν σε κάθε δουλειά του Φοίβου. Το "κι άλλο" δεν μου άρεσε, ενώ το ντουέτο με τον ..."από το πουθενά star" Πετρέλη "αδιάφορος" με άφησε ...παγερά αδιάφορο (μπρρρρ)! Η γαλλική εκδοχή του sex είναι το μόνο κομμάτι που άκουσα με ενδιαφέρον, περισσότερο για την πολύ καλή παιχνιδιάρικη ερμηνεία της Κοκκίνου και μάλιστα αλα γαλλικά!

Για τα υπόλοιπα τραγούδια τα έχουμε ήδη πει. Τι μένει λοιπόν; Μα το dvd φυσικά! Για να μη πω και για τις sexy φωτογραφίες της Έλλης στο ένθετο! Αν λοιπόν θέλετε να έχετε τα video clips των "sex", "τι της έχεις βρει" και "ήταν ψέμα", αν θέλετε μίνι συνέντευξη της τραγουδίστριας στον Μάκη Πουνέντη, αν θέλετε στιγμιότυπα από τη χρυσή απονομή για το "sex" και κάποια άλλα "καλούδια" που υπάρχουν στο dvd, τότε πληρώστε το "sex" εις διπλούν!

'Οσο για την Έλλη έχω να σημειώσω το εξής... Ναι, μου αρέσει ο τρόπος που κάνει κέφι, ο τρόπος που τραγουδάει, αλλά νομίζω πως είναι πια η ώρα να απογαλακτιστεί από τον Φοίβο και να δείξει πλέον τις ικανότητές της με άλλους δημιουργούς. Άλλωστε ο Φοίβος τον τελευταίο καιρό δείχνει να επαναλαμβάνεται και ίσως πρέπει κι ο ίδιος να ρίξει λίγο τους ρυθμούς του.


HIGHLIGHTS:

... "French sex"! ...


ΕΝΘΕΤΟ CD:
Γεμάτο φωτογραφίες της Έλλης, αλλά και στίχους όλων των τραγουδιών. Υπάρχει και σημείωμα της τραγουδίστριας. Τίποτα ιδιαίτερο όμως σαν σχεδίαση ενώ και το εξώφυλλο δεν ξεφεύγει από τα γνωστά...

ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ:
Από τα καινούργια είπα ήδη, τη γαλλική έκδοση του "sex". Από τα παλιά, κάντε μια βόλτα εδώ! ...

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ:

"Σ' αγάπησα και ήπια από
το φίλτρο σου το μαγικό
και τώρα πια νομίζω πως
για μένα εσύ είσαι ο Θεός
το άλφα και το ωμέγα μου
κι η λογική στη τρέλα μου
το φίλτρο σου το μαγικό
θα φταίει γι' αυτό"...

(στίχοι: Φοίβος - "Κι άλλο")


Music Corner

ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Τίτλος CD
"ΚΙ ΑΛΛΟ"
Εταιρεία: HEAVEN
Είδος: CD + DVD

Διεύθ. Παραγωγής
Φοίβος
Ενορχήστρωση
Luminel Neconoscutul
Φωτογραφίες
Ρούλα Ρέβη
Μανώλης Χιώτης
Artwork
Πάνος Πιτσιλίδης
1 CD 15 Tracks
Διάρκεια CD: 68:11
10/2006 ©


Εκτυπώστε το!
Εκτυπώστε τη σελίδα!

 

 


Τα τραγούδια του cd

01. Μαγικό φίλτρο
02. Κι άλλο
03. Αδιάφορος (ντουέτο με τον Θάνο Πετρέλη)
04. Sex (french version)
05. Καλημέρα
06. Ταλέντο
07. Να με προσέχεις
08. Sex
09. Μωρό μου σσσ
10. Πάρε με
11. Τι της έχεις βρει
12. Γεια σου
13. Ερωτευμένη πολύ
14. Ήταν ψέμα
15. Έρωτας είναι