"κλικ για μεγέθυνση"
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΛΕΤΣΑ

Music Corner

"Ο κώδικας μου"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χωρίς αμφιβολία, η Χριστίνα Κολέτσα υπήρξε μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες του Fame Story 4. Με τη σέξι εμφάνιση και το μπρίο της, θεωρήθηκε από τα πιο δημοφιλή τηλεοπτικά πρόσωπα της χρονιάς!
Φέτος, η Χριστίνα Κολέτσα διανύει νέα περίοδο τηλεοπτικής πορείας ερμηνεύοντας ένα επιτυχημένο ρόλο στη σειρά του ΑΝΤ1 "Όι βαρβάτοι", ενώ η πρώτη της δισκογραφική δουλειά μόλις κυκλοφόρησε από τη Heaven.
Ένα cd single με πέντε νέα τραγούδια, που καλύπτουν μια ευρεία γκάμα ρεπερτορίου - από r'n'b και λαϊκά μέχρι μπαλάντες - και υπογράφουν ο Μάριος Τσικνής, Κωνσταντίνος Παντζής, Γιάννης Λιόντος, Βαγγέλης Τούντας, Βίκυ Γεροθόδωρου, Κοσμάς.
Η διεύθυνση παραγωγής είναι του Κώστα Καλημέρη.
To cd single κυκλοφορεί μαζί με dvd με τις καλύτερες στιγμές της από το Fame Story 4 αλλά και πλάνα από τη φωτογράφηση του εξωφύλλου της.
Η Χριστίνα Κολέτσα μας αποκαλύπτει τον κώδικα της. Συντονιστείτε!


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ MUSIC CORNER

Δημιούργημα του star system που ξέρει καλά να δημιουργεί αστέρια από το πουθενά ή ένα ταλέντο στο πρώτο του βήμα στο χώρο; Αν και το ένα δεν αποκλείει το άλλο, η Χριστίνα Κολέτσα μοιάζει να ακροβατεί σε τεντωμένο σκοινί, αφού το σύστημα τη γουστάρει πολύ, αλλά αυτό το άτιμο το σύστημα όσο πιο πολύ "γουστάρει" κάποιον, τόσο πιο εύκολα τον εγκαταλείπει πριν τη "κρίσιμη στροφή"!

Η Χριστίνα Κολέτσα διαθέτει τα "συστατικά" για να την "αγαπήσει" το star system και φαίνεται πως και η ίδια το εκμεταλεύεται και παίζει με τους όρους του. Το ζήτημα είναι αν θα έχει τις βάσεις να σταθεί όταν όλοι αυτοί που την εμφανίζουν σαν το super αστέρι αναζητήσουν κάποια στιγμή την επόμενη Κολέτσα. Το story είναι άλλωστε γνωστό... Και το τέλος δεν είναι πάντα "happy"...

Το πρώτο cd single της Χριστίνας Κολέτσα έχει 5 τραγούδια. Μπαλάντες, λαϊκά και pop ακούσματα υπάρχουν στα περίπου 18 λεπτά που διαρκεί το cd. Τα τραγούδια πάντως δεν είναι απ' αυτά που μένουν και ο στόχος τους είναι μάλλον η επιτυχία της μιας σεζόν. Το "κλάψε" μπορεί να σταθεί άνετα σαν ραδιοφωνικό hit, ενώ από κοντά ακολουθούν και τα υπόλοιπα κομμάτια. Η ίδια είναι ικανή τραγουδίστρια και κινείται με άνεση τόσο στα pop όσο και στα λαϊκά. Καλά στοιχεία είχε δείξει και στο Fame Story. Όμως πρέπει να επιλέξει τι θέλει να κάνει στη show biz και να συγκεντρωθεί σε αυτό. Γιατί από τη μια sexy φωτογραφήσεις σε αντρικά περιοδικά, από την άλλη τραγούδι, μετά ηθοποιία κι όλα αυτά με εμπειρία "μηδέν", δείχνουν πως κάποιοι θέλουν απλά να την ..."ξεζουμίσουν"! (με τη καλή έννοια, έτσι;). Η ίδια πρέπει να διαλέξει αν θέλει να είναι πρώτο όνομα στα γνωστά δελτία ειδήσεων ή να δημιουργήσει βάσεις για να κάνει καριέρα στο τραγούδι... Γιατί φωνή το ξαναλέω... Διαθέτει...


HIGHLIGHTS:

... --- ...


ΕΝΘΕΤΟ CD:
Sexy φωτογραφίες και στίχοι...

ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ:
"Κλάψε", "Θα 'ρθουν στιγμές"...

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ:

"Θα 'ρθουν στιγμές
που στη σκέψη μου θα 'σαι
και θ' αναρωτιέμαι που να 'σαι
θα 'ρθουν στιγμές
που θα σ' αναζητήσω
θα κλαίω, θα πονώ, θα λυγίσω
ίσως για λίγο υποφέρω
στο τέλος θα τα καταφέρω
κι όμως να δεις θ' αντέξω
πίσω σου εγώ δεν θα τρέξω"...

(στίχοι: Γιάννης Λιόντος - "Θα 'ρθουν στιγμές")


Music Corner

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΛΕΤΣΑ

Τίτλος CD
"Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΟΥ"
Εταιρεία: HEAVEN
Είδος: CD Single + DVD

Διεύθ. Παραγωγής
Κώστας Καλημέρης
Φωτογραφίες
Freddie F
Artwork
Outloud
1 CD 5 Tracks
Διάρκεια CD: 17:46
10/2006 ©


Εκτυπώστε το!
Εκτυπώστε τη σελίδα!

 

 


Τα τραγούδια του cd

01. Κλάψε
02. Ο κώδικας μου
03. Θα 'ρθουν στιγμές
04. Πες μου που ήσουνα
05. Να 'μενες