"κλικ για μεγέθυνση"
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

Pop
Γράφει ο Λάμπρος Κωνσταντάρας

"Τέλος καλό"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης είναι από τις πιο ιδιαίτερες παρουσίες που πέρασαν από το Fame Story (3). Η οικογενειακή του σχέση με τη μουσική, η διαμονή του για μεγάλο διάστημα στη Μεγάλη Βρετανία, οι φωνητικές του δυνατότητες, η νεανική διάθεση και φρέσκια ματιά στα μουσικά πράγματα, το ξεχωριστό του στυλ πάνω στη σκηνή και η δημοτικότητα του στις νεαρές ηλικίες έδειξαν από την αρχή ότι διαθέτει τον ιδανικό συνδυασμό ώστε να εξελιχθεί σε ένα νέο είδωλο της ποπ σκηνής.
Η ανάδειξη του σε έναν από τους νικητές του talent show ήταν η αφετηρία και το τέλος... καλό, αφού έχει ήδη ολοκληρώσει την ηχογράφηση της πρώτης του δισκογραφικής δουλειάς που κυκλοφορεί από τη Heaven.
«Τέλος καλό» ο τίτλος του album αλλά και του πρώτου single που θα ακούσετε από τα ραδιόφωνα σε μουσική Σόλωνα Αποστολάκη και στίχους Τάσου Βουγιατζή. Μια ποπ μπαλάντα που ο Ανδρέας ερμηνεύει με συναίσθημα!
Τη μουσική στα 10 ακόμα τραγούδια του cd, που κινείται σε ποπ ρυθμούς, υπογράφουν ο Δημήτρης Κοντόπουλος, ο Στράτος Διαμαντής και ο Βάνιας Απέργης ενώ στίχους για τον Ανδρέα έγραψαν ο Γιάννης Ρεντούμης, ο Γιώργος Νικολάου, η Χριστίνα Αλογογιάννη, ενώ στο τραγούδι «Εγωίστρια» σε μουσική Alessia Aquilani, τους ελληνικούς στίχους έγραψε ο Λεονάρντο Ορφανίδης.
Άλλο ένα single που ξεχωρίζει από το album είναι το ντουέτο με την Τζούλια Αλεξανδράτου «Μόνο για σένα», ενώ μια μεγάλη έκπληξη περιμένει τους fans του Ανδρέα! Ένα photogallery με προσωπικές του ανέκδοτες φωτογραφίες! Bonus στην πρώτη του προσωπική δισκογραφική δουλειά.
Ανδρέας Κωνσταντινίδης - «Τέλος Καλό» : Το νέο ποπ είδωλο ξεκινάει το ταξίδι του για την κορυφή.


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ MUSIC CORNER

Μία πολύ καλή δουλειά από έναν ταλαντούχο νέο καλλιτέχνη. Ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης, γιός του Βασίλη Κωνσταντινίδη των "Idols", βγάζει μια ενδιαφέρουσα ροκ μουσική προσωπικότητα και είναι οπωσδήποτε μια από τις καλύτερες φωνές που βγήκαν ποτέ από κάποιο μουσικό τηλεριάλιτι.

To άλμπουμ ξεκινάει με ένα πολύ δυναμικό τραγούδι των Δημήτρη Κοντόπουλου - Γιάννη Ρεντούμη, πολύ χαρακτηριστικό του ύφους που έχει το άλμπουμ του Ανδρέα. Πολύ πιο χαρακτηριστικό από το "έξυπνο" raggaeton "Μόνο για σένα", που ακούμε στα ραδιόφωνα. Το επέλεξε ως first radio release η "Heaven" λόγω της συμμετοχής σε αυτό της Τζούλιας Αλεξανδράτου; Ας προσέξει ο Ανδρέας μην τον κολλήσει την ...ξινίλα της!

Πολύ ενδιαφέρον και το "Στο όνειρό μου" των Στράτου Διαμαντή και Γιώργου Νικολάου, ενώ ακούγοντας τον δίσκο, όλα τα τραγούδια κυλάνε πολύ ομαλά. Και οι μπαλάντες και τα pop κομμάτια που συγκέντρωσε ο Ανδρέας από καταξιωμένους αλλά και νεότερους δημιουργούς.


HIGHLIGHTS:

... Μια πολύ καλή δουλειά που την ακούς στο σύνολό της ευχάριστα, πράγμα όχι συνηθισμένο για πρωτοεμφανιζόμενο καλλιτέχνη ...


ΕΝΘΕΤΟ CD:
Από τα πιο ωραία ένθετα σε άλμπουμ που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό. Πολύχρωμο, ευχάριστο, με τους στίχους των τραγουδιών, σημείωμα του καλλιτέχνη ενώ για τους χρήστες PC στο cd υπάρχουν φωτογραφίες του Ανδρέα.

ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ:
"Πες το", "Στο όνειρό μου", "Μόνο για σένα", "Εξήγησέ μου"...

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ:

"Πάλι κοιτάζω φωτογραφίες σου
Που χαμογελούσες
Δεν κάνω λάθος, θυμάμαι καθαρά
Ότι μ' αγαπούσες

Στο όνειρό μου πάλι θα τα πούμε
Στο όνειρό μου θα ξαναβρεθούμε
Αγκαλιά μου ως το πρωί
Μόνος ήχος στη σιωπή μου εσύ"...

(στίχοι: Γιώργος Νικολάου, "Στο όνειρό μου")Music Corner

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

Τίτλος CD
"ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ"
Εταιρεία: HEAVEN
Είδος: CD

Διεύθ. Παραγωγής
Κώστας Καλημέρης
Βάνιας Απέργης
Επιμ. Παραγωγής
Στράτος Διαμαντής
Δημήτρης Κοντόπουλος
Φωτογραφίες
Γιώργος Καλφαμανώλης
Artwork
Μάνος Δασκαλάκης
1 CD 11 Tracks
Διάρκεια CD: 40:39
6/2006 ©


Εκτυπώστε το!
Εκτυπώστε τη σελίδα!

 


Τα τραγούδια του cd

01. Πες το
02. Στ' όνειρο μου
03. Τέλος καλό
04. Θέλω να σου πω
05. Μόνο για σένα (ντουέτο με τη Τζούλια Αλεξανδράτου)
06. Εγωίστρια
07. Τώρα πια
08. Εξήγησέ μου
09. Μια φορά
10. Ένα λεπτό σιωπή
11. Ψηλά