"κλικ για μεγέθυνση"
ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ

Λαϊκά
Γράφει ο Παύλος Ζέρβας

"Ζούμε μεγάλες στιγμές"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Νέα δισκογραφική δουλειά από έναν από τους πιο δημοφιλείς λαϊκούς τραγουδιστές, το Νίκο Κουρκούλη, έρχεται να ανεβάσει στα ύψη τη διασκέδαση μας με νέες μεγάλες επιτυχίες!
Μετά τις ... 'μεγάλες στιγμές' που πέρασε ο κόσμος που διασκέδασε μαζί με το Νίκο Κουρκούλη το χειμώνα που πέρασε στο νυχτερινό κέντρο ΓΚΑΖΙ, μεγάλες στιγμές μας περιμένουν και με τα νέα του τραγούδια στο 6ο προσωπικό του album που έχει τον τίτλο «Ζούμε μεγάλες στιγμές» και κυκλοφορεί από τη Heaven.
Ο Τάσος Παναγής και ο Χρήστος Καντζέλης υπογράφουν και σε αυτήν τη δισκογραφική δουλειά τη μουσική και τους στίχους, ενώ 2 τραγούδια - ανάμεσα τους και το ομότιτλο τραγούδι - έχουν την υπογραφή του ίδιου του Νίκου Κουρκούλη.
13 λαϊκά τραγούδια στο γνωστό ιδιαίτερο και αγαπητό στυλ του Νίκου Κουρκούλη, σε ρυθμούς χορευτικούς αλλά και κάποιες υπέροχες μπαλάντες.
Το πρώτο single που έχει ήδη ξεχωρίσει ραδιοφωνικά λέγεται «Δεν μπορώ (ένα-ένα)», ένα ηπειρώτικο τραγούδι που σύντομα θα σας γίνει απαραίτητο!
Στο cd θα βρείτε επίσης και ένα τραγούδι-ντουέτο με την Κέλλυ Κελεκίδου που έχει τον τίτλο «Λένε τόσα».
ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ: «ΖΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ» και αυτή τη χρονιά!


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ MUSIC CORNER

Καθαρός λαϊκός ήχος και στο νέο album του Νίκου Κουρκούλη. Δεν ξέρω αν ο συμπαθέστατος στο χώρο του τραγουδιστής θα μπορέσει βέβαια να ζήσει ...μεγάλες στιγμές με αυτό το album και να σας πω την αλήθεια αμφιβάλλω, όμως θα πρέπει να τονίσω δύο σημαντικά στοιχεία. Πρώτα τις πλούσιες ενορχηστρώσεις του Τάσου Παναγή που έχει γράψει και τα τραγούδια. Στο cd θα ακούσουμε μεγάλη ποικιλία μουσικών οργάνων γεγονός που δίνει βάθος στο ηχητικό αποτέλεσμα. Από την άλλη θα σημειώσω ότι τα τραγούδια μπορεί στο σύνολό τους να μη με ικανοποίησαν, όμως κάποιες εξαιρέσεις, όπως το "δεν μπορώ", το "τι θα κάνω", το "όλα για μένα" ή το πολύ καλό "να μπορούσα" δίνουν λόγους να αποκτήσετε αυτό το cd. Οι λαϊκές ερμηνείες του Κουρκούλη ενισχύουν τη τελική εικόνα του album που μπορεί να μην αποτελεί μια εξαιρετική δουλειά, έχει όμως στιγμές που θα σας φτιάξουν το κέφι!


HIGHLIGHTS:

... Η πλούσια υποστήριξη της δουλειάς με ποικιλία φυσικών οργάνων ...


ΕΝΘΕΤΟ CD:
"Γάτος" ο Νίκος Κουρκούλης, φωτογραφίζεται στην οροφή μιας οικοδομής! Όσο για το εξώφυλλο διακρίνεται να περπατά πάνω στα σύννεφα! Ε, είπαμε, ζει μεγάλες στιγμές ο τραγουδιστής! Κατά τ' άλλα το ..."συννεφιασμένο" ένθετο έχει τους στίχους των τραγουδιών και ένα σημείωμα του καλλιτέχνη.

ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ:
"Δεν μπορώ", "Τι θα κάνω", "Όλα για μένα", "Να μπορούσα", "Χαλάλι"...

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ:

"Να μπορούσα ένα τρόπο να βρω
να ταιριάξω καρδιά και μυαλό
και να γίνουμε ένα
να μπορούσα να βρω αφορμή
και να ζήσω την κάθε στιγμή
μόνο με σένα"...

(στίχοι: Χρήστος Καντζέλης - "Να μπορούσα")


Music Corner

ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ

Τίτλος CD
"ΖΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ"
Εταιρεία: HEAVEN
Είδος: CD

Επιμ. Παραγωγής
Τάσος Παναγής
Ενορχήστρωση
Τάσος Παναγής
Φωτογραφίες
Νίκος Χρυσικάκης
Artwork
Αντώνης Γλυκός
1 CD 13 Tracks
Διάρκεια CD: 45:59
4/2006 ©


Εκτυπώστε το!
Εκτυπώστε τη σελίδα!

 


Τα τραγούδια του cd

01. Δεν μπορώ (ένα-ένα)
02. Η μπαλάντα της αγαπημένης
03. Νικοτίνη
04. Τι θα κάνω
05. Τι άλλο θέλεις
06. Παράπονο
07. Λένε τόσα (ντουέτο με τη Κέλλυ Κελεκίδου)
08. Χαλάλι
09. Όλα για μένα
10. Ό,τι αισθάνομαι
11. Τρελό καλοκαίρι
12. Να μπορούσα
13. Ζούμε μεγάλες στιγμές