"κλικ για μεγέθυνση"
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΑΚΡΗΣ

Music Corner

"Απόλαυση"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ήρθε η ώρα να γίνει η ζωή σας ...απόλαυση!
Ο Διονύσης Μακρής κάνει το πρώτο του, αλλά δυναμικό, δισκογραφικό βήμα με το ντεμπούτο άλμπουμ του που έχει τίτλο "ΑΠΟΛΑΥΣΗ".
Πρόκεται για 12 κομμάτια που μουσικά υπογράφει ο Βαγγέλης Τούντας, ένα ο Μάριος Ψιμόπουλος, ενώ όλους τους στίχους υπογράφει η Εύη Δρούτσα.
Πρώτο single είναι το ομώνυμο κομμάτι του άλμπουμ, το οποίο είναι ήδη hit σε όλα τα ραδιόφωνα και με το οποίο ο Διονύσης Μακρής δημιουργεί τον απόλυτο πανικό κάθε βράδυ στο κέντρο που εμφανίζεται.
Απολαύστε τον Διονύση Μάκρη στο ντεμπούτο άλμπουμ του που αναμένεται να γίνει η μεγάλη επιτυχία της χρονιάς!


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ MUSIC CORNER

Ένα από τα πιο φωτογενή πρωτοεμφανιζόμενα πρόσωπα στο χώρο της μουσικής είναι σίγουρα, ο εκ Dream Show προερχόμενος, Διονύσης Μακρής, που παρουσιάζει το πρώτο του δισκογραφικό εγχείρημα με τον πετυχημένο τίτλο "Απόλαυση". Διαθέτοντας αξιόλογη λαϊκή φωνή και εξαιρετικά catchy πρόσωπο, που τραβάει με μεγάλη ευκολία το βλέμμα, ο νεαρός καλλιτέχνης θα αποτελέσει ένα από τα πλέον δημοφιλή πρόσωπα του νεαρόκοσμου.

Στο album, τώρα, που φέρει την συνθετική υπογραφή του Βαγγέλη Τούντα και τη στιχουργική της Εύης Δρούτσα, θα ακούσετε 13 καθαρόαιμα λαϊκά τραγούδια, με τα περισσότερα να έχουν κυρίως χορευτικό ύφος. Πέρα από την "Απόλαυση" που ξεχωρίζει μακράν από τα υπόλοιπα τραγούδια και αποτελεί ιδιαίτερα έξυπνη επινόηση της στιχουργού του, δύσκολα θα ξεχωρίσετε κάποιο άλλο κομμάτι. Κύριος λόγος είναι η επιλογή ενός και μόνο συνθέτη στο ντεμπούτο album του Μακρή, με εξαίρεση το Μάριο Ψιμόπουλο που συνέθεσε το αδιάφορο κατά τα άλλα "Να 'σαι ευτυχισμένη".


HIGHLIGHTS:

... Η "Απόλαυση" της στιγμής! ...


ΕΝΘΕΤΟ CD:
Χωρίς να αποτελεί κάτι πρωτότυπο, το εξώφυλλο του album καταφέρνει με ευκολία να τραβάει το βλέμμα. Λίγο το άσπρο φόντο, λίγο τα μάτια του καλλιτέχνη ίσως και να σας κερδίσουν στη μάχη του δισκοπωλείου. Για το ένθετο του cd (ποιο;) ότι και να πούμε λίγο θα είναι. Ούτως ή άλλως το δισέλιδο booklet, που περιέχει απλά τους συντελεστές, δείχνει εξαιρετικά φτωχό για μια τόσο φερέλπιδα προσπάθεια...

ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ:
"Απόλαυση", "Μετά από μένα ποιόν θα καταστρέψεις", "Φοβάμαι"...

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ:

"Ήταν η ζωή μου κόλαση
και την έκανες απόλαυση
είσαι αυτή που ονειρευόμουνα
τότε που περιπλανιόμουνα...
Ήταν η ζωή μου κόλαση
και την έκανες απόλαυση
δίπλα μου δεν καταστρέφεσαι
με φροντίζεις και με σκέφτεσαι"...

(στίχοι: Εύη Δρούτσα - "Απόλαυση")


Music Corner

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΑΚΡΗΣ

Τίτλος CD
"ΑΠΟΛΑΥΣΗ"
Εταιρεία: SONY BMG
Είδος: CD

Φωτογραφίες
Γιώργος Καλφαμανώλης
Artwork
Γιώργος Τούμπαλης
1 CD 13 Tracks
Διάρκεια CD: 49:41
11/2006 ©


Εκτυπώστε το!
Εκτυπώστε τη σελίδα!

 


Τα τραγούδια του cd

01. Απόλαυση
02. Μετά από μένα ποιον θα καταστρέψεις
03. Πες κι ένα ευχαριστώ
04. Τελευταία φορά
05. Χάθηκες
06. Παρασύρεσαι
07. Δευτέρα βράδυ
08. Καλή διασκέδαση
09. Φοβάμαι
10. Να 'σαι ευτυχισμένη
11. Άνοιξε σε μένα τη καρδιά σου
12. Έχω δικαίωμα
13. Έχω ευθύνη