"κλικ για μεγέθυνση"
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ

Λαϊκά
Music Corner

"Summer in Greece"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Γιώργος Μαζωνάκης - Φοίβος «Summer in Greece»
To mega hit που θα μονοπωλήσει τα Top lists ραδιοφώνων, clubs, internet downloads, realtones, ringtones, mobile full track downloads, welcome tones, αυτό το καλοκαίρι, μόλις κυκλοφόρησε από τη Heaven στο cd single που κρατάτε!
Η χαρακτηριστική εικόνα ενός Έλληνα που γνωρίζει μια τουρίστρια σε ένα ελληνικό νησί και αναλαμβάνει να την "μυήσει" στις ελληνικές διακοπές γίνεται η βάση για να εμπνευστεί ο Φοίβος και να γράψει τους στίχους και τη μουσική του επίσημου 'εθνικού' soundtrack του ελληνικού καλοκαιριού!
Ποιος άλλος θα μπορούσε να υποδυθεί το ρόλο του Έλληνα από το Γιώργο Μαζωνάκη, ο οποίος με το ιδιαίτερο προσωπικό του στυλ ερμηνείας, μας χαρίζει τις πιο απολαυστικές ατάκες που θα υιοθετήσουμε αυτό το καλοκαίρι: «Λαϊκχίαρ, νοου γουέαρ». Στο ρόλο της τουρίστριας η Βικτώρια Χαλκίτη.
Στο cd single, εκτός από την αυθεντική εκτέλεση του τραγουδιού, θα βρείτε και 2 ακόμη remixes: Tο Clean Summer Remix και το Dirty Summer Remix.
To cd single "Summer in Greece" αποτελεί τον προπομπό της νέας δισκογραφικής δουλειάς του Γιώργου Μαζωνάκη με την υπογραφή του Φοίβου η οποία θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο από τη Heaven.Music Corner

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ

Τίτλος CD
"SUMMER IN GREECE"
Εταιρεία: HEAVEN
Είδος: CD Single

Διεύθ. Παραγωγής
Φοίβος
Οργάν. Παραγωγής
Γιώργος Σταμπόλης
Artwork
Πάνος Πιτσιλιδής
1 CD 3 Tracks
Διάρκεια CD: 12:54
6/2006 ©


Εκτυπώστε το!
Εκτυπώστε τη σελίδα!

 


Τα τραγούδια του cd

01. Summer in Greece (συμμετέχει η Βικτώρια Χαλκίτη)
02. Clean summer remix
03. Dirty summer remix