"κλικ για μεγέθυνση"
ΕΛΙΝΑ ΜΕΛΙΤΗ

Music Corner

Λαϊκά
"Ελίνα Μελίτη"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Virus Music έχει τη χαρά να παρουσιάζει το δισκογραφικό ντεμπούτο της Ελίνας Μελίτη. Παρά το νεαρό της ηλικίας της, η Ελίνα Μελίτη τραγουδά ήδη τέσσερα χρόνια και μετρά σημαντικές συνεργασίες με κορυφαία ονόματα του λαϊκού τραγουδιού.
Ο πρώτος της δίσκος, που τιτλοφορείται με το όνομα της και μόλις κυκλοφόρησε από τη Virus Music, αποτελεί μια ολοκληρωμένη μουσική πρόταση, καθώς υπογράφεται από δύο επιτυχημένους δημιουργούς, τον Τάσο Παναγή (μουσική) και τον Χρήστο Καντζέλη (στίχοι).
Η Ελίνα Μελίτη προέρχεται από μουσική οικογένεια, η γιαγιά της ήταν τραγουδίστρια και ο πατέρας της ντράμερ, ενώ η ίδια έχει κάνει σπουδές πιάνου, φωνητικής και φιλοσοφίας. Μετά από σύντομη,
ερασιτεχνική ενασχόληση με την τηλεόραση και το modeling, στράφηκε οριστικά στο τραγούδι.
Στα τέσσερα χρόνια που τραγουδά, έχει συνεργαστεί με τους Γιώργο Μαζωνάκη, Κατερίνα Στανίση, Νίκο Κουρκούλη, Έλλη Κόκκινου, Θάνο Πετρέλη, Αποστολία Ζώη, Ανδρέα Στάμο, Νίκο Μακρόπουλο, Ειρήνη Μερκούρη κ.ά.
Το νέο album της Ελίνας Μελίτη περιέχει 12 τραγούδια που κινούνται σε λαϊκές φόρμες και απογειώνονται με την υπέροχη φωνή και τη μοναδική ερμηνεία της. Ξεχωρίζουν τα τραγούδια «Τι το λες», «Ξένοι», «Πόσο γελάστηκα», «Αναστάτωση».
Καλή ακρόαση!Music Corner

ΕΛΙΝΑ ΜΕΛΙΤΗ

Τίτλος CD
"ΕΛΙΝΑ ΜΕΛΙΤΗ"
Εταιρεία: Virus Music
Είδος: CD

Επιμ. Παραγωγής
Τάσος Παναγής
Ενορχήστρωση
Τάσος Παναγής
Φωτογραφίες
Γιώργος Γεράρδος
Artwork
Δήμητρα Ζαμπούρα
1 CD 12 Tracks
Διάρκεια CD: 42:30
5/2006 ©


Εκτυπώστε το!
Εκτυπώστε τη σελίδα!

Τα τραγούδια του cd

01. Τι το λες
02. Ξένοι
03. Πόσο γελάστηκα
04. Τι θες απ' τη ζωή μου
05. Αναστάτωση
06. Σε σένα αφήνομαι
07. Ευτυχισμένοι
08. Απομακρύνεσαι
09. Ο άνθρωπός μου
10. Όνειρό μου
11. Για μένα φεύγω
12. Ποτέ