"κλικ για μεγέθυνση"
ΠΙΤΣΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Music Corner

"Όσα αγαπώ"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Όσα τραγούδια αγαπώ θα τα τραγουδήσω, δηλώνει με αυτό το album η Πίτσα Παπαδοπούλου και ερμηνεύει μερικά από τα καλύτερα τραγούδια των τελευταίων χρόνων. "Πριγκηπέσα" του Σωκράτη Μάλαμα, "Πάω να πιάσω ουρανό" του Σταμάτη Κραουνάκη, "Ο γκρεμός" των Μάνου Χατζιδάκι και Λεωνίδα Στρογγυλού, "Aπόψε θέλω να πιω" των Αντώνη Βαρδή και Σοφίας Αργυροπούλου, "Καράβια Χιώτικα" και "Κράτα για το τέλος" των Παντελή Θαλασσινού και Ηλία Κατσούλη, "Πρώτο Φθινόπωρο" του Βαγγέλη Κορακάκη, "Δεν έχω πια δικαίωμα" των Αντώνη Βαρδή, Βασίλη Γιαννόπουλου, "Κλείσε τα μάτια σου", "Δεν μας συγχωρώ" του Νίκου Πορτοκάλογλου, "Για πού το 'βαλες καρδιά μου" των Ορφέα Περίδη και Νατάσσας Μεσσήνη και το "Που πάει η αγάπη όταν φεύγει" της Βάσως Αλαγιάννη που μοναδικά ερμηνεύει για άλλη μια φορά η Πίτσα Παπαδοπούλου.

Με την επιλογή της η Πίτσα Παπαδοπούλου συμπεριλαμβάνει στο album μερικά από τα καλύτερα λαϊκά τραγούδια που γράφτηκαν ή αναδείχτηκαν τα τελευταία χρόνια και τους αφήνει το δικό της μουσικό αποτύπωμα.


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ MUSIC CORNER

Άλλο ένα album καλλιτέχνη που κυκλοφορεί αυτό το καιρό και έχει ως περιεχόμενο όχι νέα τραγούδια αλλά επιλογές από ήδη γνωστά κομμάτια. Αυτή τη "πριγκηπέσα" μάλιστα του Μάλαμα με την οποία ξεκινάει το παρόν cd την έχω ακούσει πλέον σε πολλές και διάφορες εκδοχές καθώς φαίνεται πως αποτελεί must επιλογή!

Η Πίτσα Παπαδοπούλου πριν 1,5 χρόνο περίπου επέστρεψε στα δισκογραφικά με ένα album περισσότερο έντεχνο παρά λαϊκό, το οποίο προσωπικά με εντυπωσίασε αλλά τελικά η πορεία του δεν ήταν μάλλον η αναμενόμενη. Άλλο ένα cd που τελικά έμεινε στα αζήτητα αν και άξιζε σαφώς καλύτερης τύχης. Η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια συνεχίζει με το album "όσα αγαπώ". Ο τίτλος τα λέει όλα. Η Πίτσα Παπαδοπούλου ερμηνεύει τραγούδια που αγαπάει από την υπάρχουσα δισκογραφία. Έχουν επιλεγεί τραγούδια άλλων καλλιτεχνών, όχι πάντως από το μακρινό παρελθόν. Πρόκειται για νεότερες παραγωγές ανάμεσα στις οποίες μάλιστα υπάρχουν ξανά ορισμένα έντεχνα κομμάτια, είδος που η τραγουδίστρια μόλις στον προηγούμενο δίσκο της επιχείρησε για πρώτη φορά να ερμηνεύσει!

Οι επιλογές είναι πολύ καλές. Τραγούδια που έχουν κάνει μεγάλη επιτυχία και αποκτούν μια ακόμη εκδοχή με τη βοήθεια μιας φωνής ιδιαίτερα αγαπημένης στο χώρο εδώ και πολλά χρόνια. Αξιόλογη προσπάθεια και δεν νομίζω να μετανιώσετε αν αποφασίσετε να αγοράσετε το cd.

* Σημ.: Ένα "μπράβο" στην Eros Music για τον πολύ οργανωμένο τρόπο που μας έστειλε τις τελευταίες της παραγωγές με extra cd με φωτογραφίες και απαραίτητο υλικό. Ας τα βλέπουν αυτά κάποιοι άλλοι "μεγάλοι και τρανοί"...


HIGHLIGHTS:

... Πολλά γνωστά τραγούδια, ορισμένα μάλιστα "απαραίτητα" σε ένα λαϊκό πρόγραμμα! ...


ΕΝΘΕΤΟ CD:
Τυπικό αλλά καλά σχεδιασμένο το εξώφυλλο, ενώ στο 8σέλιδο ένθετο θα βρείτε τους στίχους των τραγουδιών...

ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ:
Κάθε τραγούδι είναι και γνωστό και καλό και όμορφα ερμηνευμένο!

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ:

"Άλλο δράμα δε θα ζήσω
φτάνει αυτό το τωρινό
μόνη μου θα διασχίσω
πάλι τον ωκεανό
κι άμα τύχει και λυγίσω
Θεέ μου σχώρα με
κι άμα πιω κι άμα μεθύσω
παρηγόρα με"...

(στίχοι: Σταμάτης Κραουνάκης - "Πάω να πιάσω ουρανό")


Music Corner

ΠΙΤΣΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Τίτλος CD
"ΟΣΑ ΑΓΑΠΩ"
Εταιρεία: EROS MUSIC
Είδος: CD

Ενορχήστρωση
Δημήτρης Καπηλίδης
Φωτογραφίες
Xenofon
Artwork
Τώτα Ρόζου
1 CD 12 Tracks
Διάρκεια CD: 46:55
12/2006 ©


Εκτυπώστε το!
Εκτυπώστε τη σελίδα!

 

 


Τα τραγούδια του cd

01. Πριγκηπέσα (Σωκράτης Μάλαμας)
02. Δεν έχω το δικαίωμα (Αντώνης Βαρδής, Βασίλης Γιαννόπουλος)
03. Πάω να πιάσω ουρανό (Σταμάτης Κραουνάκης)
04. Ο γκρεμός (Μάνος Χατζιδάκις, Λεωνίδας Στρογγυλός)
05. Απόψε θέλω να πιω (Αντώνης Βαρδής, Σοφία Αργυροπούλου)
06. Κλείσε τα μάτια σου (Νίκος Πορτοκάλογλου)
07. Καράβια χιώτικα (Παντελής Θαλασσινός, Ηλίας Κατσούλης)
08. Για που το 'βαλες καρδιά μου (Ορφέας Περίδης, Νατάσσα Μεσσήνη)
09. Δε μας συγχωρώ (Νίκος Πορτοκάλογλου)
10. Κράτα για το τέλος (Παντελής Θαλασσινός, Ηλίας Κατσούλης)
11. Πρώτο Φθινόπωρο (Βαγγέλος Κορακάκης)
12. Πού πάει η αγάπη; (Βάσω Αλλαγιάννη)