"κλικ για μεγέθυνση"
HELENA PAPARIZOU

Music Corner

"The game of love"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το διεθνές album της Έλενας Παπαρίζου με τίτλο "The Game Of Love" κυκλοφορεί ήδη σε όλη την Ευρώπη και θα κυκλοφορήσει στις Η.Π.Α, την Αυστραλία, την Ιαπωνία, τη Νότιο Αφρική και τον Καναδά. Περιέχει τις Αγγλικές version των παρακάτω τραγουδιών από το πλατινένιο άλμπουμ "Υπάρχει Λόγος" και 6 πολύ δυνατά ολοκαίνουργια τραγούδια που γράφτηκαν και ηχογραφήθηκαν στην Σουηδία.
Από το Ελληνικό άλμπουμ λοιπόν, περιέχονται τα: "Mambo", "Gigolo", "The Game Of Love", "It's Gone Tommorow (Υπάρχει Λόγος)", "Let Me Let Go (Ποτέ Ξανά)", "Heart Of Mine (Με Θέλουν Κι Άλλοι )" και "You Set My Heart On Fire".
Τα καινούργια τραγούδια είναι τα: "Heroes" (No 1 single στην Σουηδία), "Somebody's Burning", "Voulez Vous?", "Seven Days" "Carpe Diem (Seize The Day)" και "Teardrops". Τα δύο τελευταία είναι σε στίχους της Έλενας.
Επιπλέον, σαν bonus track θα περιέχεται και ένα τραγούδι στα Ελληνικά. Είναι το "Ο,τι Αξίζει Είναι Οι Στιγμές" του Μάνου Χατζηδάκι - επιτυχία στην Γαλλία το 1962 από την Dalida - σε στίχους της Ελεάνας Βραχάλη.


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ MUSIC CORNER

Η πρώτη ουσιαστική διεθνής κίνηση της Έλενας Παπαρίζου, για την οποία έχω γράψει και στο παρελθόν πως χαραμίζεται αν δεν κοιτάξει προς το εξωτερικό. Το πρώτο της cd λοιπόν προς αυτή τη καυτεύθυνση έχει τίτλο "The game of love" και αναμένεται να κυκλοφορήσει σταδιακά σε πάρα πολλές χώρες σε όλο το πλανήτη, ακόμα και στη πολύ δύσκολη αγορά της Αμερικής!

Το cd περιέχει πολλά γνωστά κομμάτια από τις ελληνικές κυκλοφορίες της με αγγλόφωνο όμως πλέον στίχο. Υπάρχουν και 6 τραγούδια που γράφτηκαν ειδικά για αυτό το album και κινούνται σε dance, hip hop και slow ρυθμούς, στο στυλ κομματιών που κάνουν επιτυχία στις μέρες μας στα διεθνή charts. Το "heroes" έχει ακουστεί πολύ και στη χώρα μας, dance με κάποια ανατολίτικα στοιχεία. Το "somebody's burning" απευθύνεται στους λάτρεις των τραγουδιών σε στυλ Beyonce. Το "carpe diem" είναι το πιο ρυθμικό από τα καινούργια τραγούδια και θα έλεγα πως αυτό πιάνει περισσότερο ρεπερτόριο Shakira! Latin dance το "voulez vous?", ξεσηκωτικό αλλά όχι και τραγούδι που κολλάς. Το "teardrops" ακούγεται αρκετά αυτό το καιρό στα ραδιόφωνα, είναι μπαλάντα που προσωπικά δεν βρήκα να έχει κάτι ιδιαίτερο. Μπαλάντα και το "seven days", πιστεύω πως είναι καλύτερη από τη προηγούμενη, ούτε αυτή όμως βλέπω να κάνει ιδιαίτερη πορεία. Πολύ καλύτερο σαν μπαλάντα το "It's gone tomorrow", η αγγλόφωνη διασκευή του "υπάρχει λόγος".

Από τα παλιότερα κομμάτια της Έλενας που διασκευάστηκαν στιχουργικά στα αγγλικά, ξεχωρίζουν φυσικά τα "mambo" και "gigolo", το "βαρύ πυροβολικό" στο συγκεκριμένο album, αλλά και στην ως τώρα δισκογραφία της Έλενας. Πολύ καλό είναι και το "the game of love".

Στο cd υπάρχει και το "ότι αξίζει είναι οι στιγμές" στη κανονική του εκτέλεση στα ελληνικά. Καλή κίνηση για να ακουστεί προς τα έξω και η ελληνική τεχνοτροπία (μέσα από ένα υπέροχο τραγούδι) αλλά και η γλώσσα μας...

Το cd έχει καλό υλικό που μπορεί να ξεχωρίσει και έξω από τη χώρα μας. Η ίδια η Έλενα δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από διεθνείς ομολόγους της. Μένει πλέον να δούμε αν θα γίνουν σωστές κινήσεις στον τομέα προώθησης του album στο εξωτερικό. Αν η Έλενα πάντως παραμένει εδώ και εμφανίζεται σε λαϊκά νυχτερινά μαγαζιά, δεν μπορώ να καταλάβω για τι διεθνή καριέρα μιλάμε...


HIGHLIGHTS:

... Υπάρχουν πολλά καλά dance κομμάτια που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα αντίστοιχα hits της παγκόσμιας αγοράς ...


ΕΝΘΕΤΟ CD:
Το 20σέλιδο ένθετο είναι κι αυτό επηρρεασμένο από ξένες δουλειές. Πολύ καλή η φωτογράφηση στην οποία στηρίζεται η σχεδίαση του booklet. Υπάρχουν οι στίχοι των τραγουδιών, ενώ τα πάντα είναι φυσικά σε αγγλική γλώσσα (ακόμα και το σημείωμα της Παπαρίζου), κάτι λογικό αφού μη ξεχνάμε ότι το cd αυτό ουσιαστικά δεν απευθύνεται στην ελληνική αγορά. Για το εξώφυλλο περίμενα κάτι καλύτερο...

ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ:
"Carpe diem", "Heroes", "Mambo", "Gigolo", "The game of love", "You set my heart on fire", "Oti axizi ine i stigmes"...

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ:

"Hey papi, hey papi
I 'm not your average bimbo
lost in limbo
hey papi, you can't catch me
cause I 'm the bomb
diggy-diggy bomb
diggy-diggy uhh
you 're not my kind, got no time
for fake romancer now
there 's your answer

why, why deep stares
gonna get you nowhere
why, why cheap talk
can win no heart"...

(Αγγλικοί στίχοι: Marcus Englof - "Gigolo")


Music Corner

HELENA PAPARIZOU

Τίτλος CD
"THE GAME OF LOVE"
Εταιρεία: SONY BMG
Είδος: CD

Φωτογραφίες
Κώστας Αυγουλής
Artwork
Πέτρος Παράσχης
1 CD 14 Tracks
Διάρκεια CD: 47:10
10/2006 ©


Εκτυπώστε το!
Εκτυπώστε τη σελίδα!

 

 

 

 

 

 


Τα τραγούδια του cd

CD1
01. Gigolo
02. Somebody's burning (Put the fire out)
03. The game of love
04. Mambo!
05. Carpe diem (Seize the day)
06. Teardrops
07. Let me let go
08. Heroes
09. It 's gone tomorrow (Iparhi logos)
10. Heart of mine
11. You set my heart on fire
12. Voulez vous?
13. Seven days
14. Oti axizi ine i stigmes (Le bonheur) (bonus track)