"κλικ για μεγέθυνση"
ΘΑΝΟΣ ΠΕΤΡΕΛΗΣ

Λαϊκά
Γράφει ο Παύλος Ζέρβας

"Ευτυχώς!"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Ο Φοίβος γράφει για το Θάνο Πετρέλη. Ο Θάνος Πετρέλης ερμηνεύει Φοίβο»
Αυτή ήταν αναμφισβήτητα η συνεργασία της χρονιάς που πέρασε! To album «Θυμίζεις κάτι από Ελλάδα» σημάδεψε μουσικά τη χρονιά με τεράστιες επιτυχίες κατακτώντας την πλατίνα, ενώ ο Θάνος Πετρέλης με τις live εμφανίσεις του, το καλοκαίρι στο «Θάλασσα» και το χειμώνα στον «Απόλλωνα» έγινε ο κυρίαρχος της νυχτερινής διασκέδασης.
Ο Φοίβος γράφει άλλη μια φορά για το Θάνο Πετρέλη.
Ο Θάνος Πετρέλης ερμηνεύει άλλη μια φορά Φοίβο.
«Ευτυχώς» για όλους μας! η νέα τους συνεργασία είναι γεγονός με 4 νέα τραγούδια που κυκλοφορούν από τη Heaven. 4 νέα καθαρόαιμα λαϊκά τραγούδια, από αυτά που μας αρέσει να ακούμε, να τραγουδάμε, να ταυτιζόμαστε!
4 νέα must τραγούδια για το καλοκαίρι που μας έρχεται!
Το πρώτο single «Ευτυχώς» έχει κάνει ήδη την εντυπωσιακή του 'πρεμιέρα' στο ραδιόφωνο, ενώ ο Θάνος προετοιμάζεται για τις εμφανίσεις του στο «Θάλασσα», αφήνοντας για άλλο ένα καλοκαίρι το στίγμα του.


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ MUSIC CORNER

Η συνεργασία Φοίβου - Θάνου Πετρέλη συνεχίζεται. Άρωμα από την επόμενη δουλειά τους μπορείτε να πάρετε με το cd single "Ευτυχώς!" που στοχεύει στη καλοκαιρινή δισκογραφική αγορά. 4 νέα τραγούδια στο γνώριμο ύφος του Φοίβου που ζητούν θέση στις καλοκαιρινές σας επιλογές. Και μάλλον θα τη κερδίσουν!

Επιτυχία κάνει ήδη το ομώνυμο "ευτυχώς", όμως θα θεωρήσω καλύτερο τραγούδι την "ανηφόρα", αλλά και το "δανεικά" που αν κάτι σας θυμίζει, δεν κάνετε λάθος! Το τραγούδι αποτελεί μία κατά κάποιο τρόπο διασκευή του "δανεικά" που είχε δώσει ο Φοίβος πριν από αρκετά χρόνια στη Μαντώ! Μάλιστα τα λόγια στο ρεφρέν παραμένουν ίδια ενώ έχουν αλλάξει οι στίχοι στα κουπλέ! Όσο για την "ανηφόρα" ξεφεύγει από καθαρά λαϊκό άκουσμα και πατάει περισσότερο σε pop, αν και ούτε εκεί ανήκει καθαρά, μάλλον πρόκειται για ένα πρωτότυπο άκουσμα by Foivos! Το "δεν με χωράει ο τόπος" είναι ένα ζεϊμπέκικο που δεν θεωρώ κάτι ιδιαίτερο.

Γενικά ο Φοίβος ακολούθησε τις γνωστές του συνταγές και τα τραγούδια θυμίζουν πολλά άλλα δικά του που έχουμε ακούσει στο παρελθόν. Συνταγή επιτυχίας, όμως ...μέχρι πότε;


HIGHLIGHTS:

... Η διασκευή του "δανεικά" παρουσιάζει ενδιαφέρον, παρ' όλο που θεωρώ πως το τραγούδι ταίριαζε περισσότερο στη Μαντώ ...


ΕΝΘΕΤΟ CD:

Επιτέλους, ένα ένθετο cd single που έχει έστω και τους στίχους των τραγουδιών, κάτι που σπάνια συναντάμε. Όμως το artwork και η φωτογραφία στο εξώφυλλο δεν θα πάρουν θετικά σχόλια...


ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ:
"Ανηφόρα", "Δανεικά"...

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ:

"Μα ευτυχώς
που υπάρχει ακόμα Θεός
και με γλύτωσε ένα λεπτό
πριν μου κάνεις μεγάλο κακό.

Ευτυχώς
που κι αν πέρασα τόσα πολλά
τα κατάφερα και τελικά
σε ξεπέρασα, σε ξεπέρασα
σε ξεπέρασα και είμαι καλά"...

(στίχοι: Φοίβος - "Ευτυχώς")


Music Corner

ΘΑΝΟΣ ΠΕΤΡΕΛΗΣ

Τίτλος CD
"ΕΥΤΥΧΩΣ!"
Εταιρεία: HEAVEN
Είδος: CD Single

Διεύθ. Παραγωγής
Φοίβος
Οργάν. Παραγωγής
Γιώργος Σταμπόλης
Φωτογραφίες
Νίκος Βαρδακαστάνης
Artwork
Πέτρος Παράσχης
1 CD 5 Tracks
Διάρκεια CD: 18:22
6/2006 ©


Εκτυπώστε το!
Εκτυπώστε τη σελίδα!

 


Τα τραγούδια του cd

01. Intro
02. Ανηφόρα
03. Δανεικά
04. Ευτυχώς
05. Δε με χωράει ο τόπος