"κλικ για μεγέθυνση"

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ

Music Corner

"Best of"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αν και δεν συμβαίνει συχνά, στην περίπτωση του Αντώνη Ρέμου κρίθηκε απαραίτητο!
Γιατί ο Αντώνης ενώ είναι ακόμα νέος και το μέλλον του επιφυλάσσει πάρα πολλές και μεγάλες επιτυχίες, έχει ήδη διαγράψει μια εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία στο ελληνικό τραγούδι. Έτσι λοιπόν δημιουργήθηκε η ανάγκη για ένα εκπληκτικό τριπλό album που περιέχει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του!
Συγκεντρώθηκαν οι 36 μεγαλύτερες επιτυχίες του Αντώνη Ρέμου (μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλες!), προστέθηκαν το νέο μεγάλο hit «Συγνώμη», αλλά και 4 νέα remixes από Top international djs, καθώς και ένα 20σέλιδο booklet, κι έτσι δημιουργήθηκε μια μοναδική κασετίνα που συγκεντρώνει 10 χρόνια καριέρας, 10 χρόνια επιτυχιών!
Από το «Τι Ήμουνα Για Σένα», «Νύχτες Μοναξιάς», «Μείνε», «Έτσι Ξαφνικά» και «Σ' αγαπώ» (ντουέτο με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη), έως το «Έλα Να Με Τελειώσεις», «Μη Φύγεις», «Θα 'πρεπε» και φυσικά την σημαντική συνεργασία με τη Μαρινέλλα στο «Σαν Άνεμος», ένα best of με 3 cd που θα το βρείτε σε ειδική τιμή!!!
Remixes έχουν γίνει πάνω στα τραγούδια «Με την πόρτα ανοιχτή», «Όσο ζω», «Θα 'πρεπε» και «Σ' εκδικήθηκα», από διάσημους djs όπως Floorphilla, Davidson Ospina, Alex-K και Jim Ryan.
Μια πολύτιμη κασετίνα που αξίζει να υπάρχει σε κάθε δισκοθήκη!


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ MUSIC CORNER

Μια πολυτελής έκδοση για ένα τραγουδιστή που κατάφερε να ανέβει γρήγορα στο χώρο του χάρη σε δύο σημαντικά στοιχεία. Το καλό υλικό που του έδωσαν διάφοροι δημιουργοί από την αρχή της καριέρας του (αν και στο τέλος μας κούρασε η μόνιμη συνεργασία με τον Θεοφάνους) αλλά και η άρτια ερμηνευτική τεχνική του στα σύγχρονα λαϊκά τραγούδια.

Στα 10 χρόνια που δισκογραφεί διαθέτει πλέον το κατάλληλο υλικό για μια τέτοια συλλογή "best of", χωρίς πάντως να θεωρώ όλα τα τραγούδια που ακούγονται άξια να υπάρχουν σ' αυτή τη δουλειά. Ο χαρακτήρας "best of" δικαιολογείται ουσιαστικά από τα δύο πρώτα cd, καθώς το τρίτο περιέχει τις remix εκτελέσεις κάποιων επιτυχιών του αλλά και το "συγνώμη", το μοναδικό ολοκαίνουργιο κομμάτι που ακούσαμε. Μάλιστα να σημειώσω πως ενώ μέχρι σήμερα ο τραγουδιστής έχει κάνει δύο live δίσκους, δεν είχε κάνει ποτέ "best of"! Αυτό είναι το πρώτο του και σίγουρα το δικαιούταν (εδώ άλλοι κάνουν "best of" στον τρίτο δίσκο τους και ούτε με το 1/10 του υλικού που έχει μαζέψει πλέον ο Ρέμος!)

Το πρώτο cd έχει τραγούδια που έχουν γράψει στον Ρέμο διάφοροι δημιουργοί ...εκτός Θεοφάνους, που έχει την αποκλειστικότητα στο δεύτερο cd (εκεί όλα τα τραγούδια είναι δικά του!) Το "συγνώμη", το μόνο καινούργιο τραγούδι που θα ακούσετε, υπάρχει στο τρίτο cd (υπάρχουν και 4 νέα remixes), και είναι μια ακόμα δημιουργία του Γιώργου Θεοφάνους. Η εμμονή σ' αυτή τη συνεργασία συνεχίζεται, όμως ομολογώ πως το τραγούδι μου άρεσε. Έχει ακουστεί ήδη αρκετά στα ραδιόφωνα και κινείται στο γνώριμο στυλ των τραγουδιών που ερμηνεύει ο Ρέμος. Μπαλάντα με δυναμικά όμως στοιχεία και αρκετό πάθος στην ερμηνεία.

Αξιόλογη δουλειά για τους fans του καλλιτέχνη, αλλά και γενικότερα για όσους θέλουν συγκεντρωμένες τις σημαντικότερες επιτυχίες του τραγουδιστή, έως τώρα...


HIGHLIGHTS:

... Το γεγονός πως στη δουλειά είναι συγκεντρωμένα πάρα πολλά κομμάτια του Αντώνη Ρέμου (τα cd έχουν σχεδόν ..."ξεχυλήσει" από διάρκεια!). Μια συλλεκτικής αξίας δουλειά για τον καλλιτέχνη ...


ΕΝΘΕΤΟ CD:
Γενικά το τριπλό album εμπεριέχεται σε μια πολύ όμορφη κασετίνα και είναι ξεκάθαρο πως δεν έχουν γίνει "εκπτώσεις" και "οικονομίες" στην κατασκευή της. Το ένθετο, μακρόστενο κι αυτό όπως και η κασετίνα, είναι επίσης καλοσχεδιασμένο, με πολλές μεγάλες φωτογραφίες του Ρέμου, σημείωμα του ίδιου και φωτο με τα εξώφυλλα όλων των cd του. Στίχοι δεν υπάρχουν (θα χρειάζονταν άλλωστε πάρα πολλές σελίδες για κάτι τέτοιο!) αλλά δεν υπάρχει ούτε ένα σύντομο βιογραφικό του καλλιτέχνη που έχω ξαναγράψει πως θεωρώ απαραίτητο σε ανάλογες δουλειές. Το ένθετο έχει συνολικά 20 σελίδες...

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ:

"Πέρασα από το σπίτι χθες
και είδα ανοιχτά τα φώτα
για μια στιγμή φοβήθηκα
όμως στο τέλος στήθηκα
για λίγο έξω από τη πόρτα...

Είδα στο τζάμι δυο σκιές
και λέω τα 'χω χαμένα
λες κι ήμουν μέσα εκεί ξανά
και σου 'λεγα λόγια γλυκά
λόγια αγαπημένα...

Τι άλλο να σου πω για να σε πείσω
πως θέλω να ξαναγυρίσω πίσω
τι να σου πω για να σου αλλάξω γνώμη
συγνώμη, συγνώμη...
συγνώμη φταίω για όλα εγώ, συγνώμη"...

(στίχοι: Γιώργος Θεοφάνους - "Συγνώμη")


Music Corner

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ

Τίτλος CD
"BEST OF"
Εταιρεία: EPIC
SONY BMG
Είδος: Τριπλό CD

Διεύθ. Παραγωγής
Θύμιος Παπαδόπουλος
Φωτογραφίες
Τάσος Βρεττός
Daniel Anast
Κώστας Μητρόπουλος
Κατερίνα Τσατσάνη
Ρούλα Ρέβη
Μανώλης Χιώτης
Artwork
Δημήτρης Ρεκουνιώτης
3 CD 46 Tracks
Διάρκεια
CD1: 73:52
CD2: 79:00
CD3: 42:44
12/2006 ©


Εκτυπώστε το!
Εκτυπώστε τη σελίδα!

 

 

 


Τα τραγούδια του cd

CD1
01. Έτσι ξαφνικά
02. Τι ήμουνα για σένα
03. Νύχτες μοναξιάς
04. Μείνε
05. Ποιο κορμί σε ταξιδεύει
06. Που να πήγε τόση αγάπη
07. Μόνος μου
08. Μην απορείς
09. Ντροπή σου
10. Με την πόρτα ανοιχτή
11. Δίκοπο φιλί
12. Το φως που πέφτει
13. Μόνο μη μου πεις πως μ' αγαπάς
14. Εμείς (συμμετέχει η Μαντώ)
15. Το κέρμα
16. Πάλι απ' την αρχή
17. Δεν τρέχει τίποτα
18. Γύρνα ξανά
19. Ήτανε λάθος μου

CD2
01. Έλα να με τελειώσεις
02. Δεν τελειώσαμε
03. Ποια νομίζεις πως είσαι
04. Έκρυψα το πρόσωπό μου
05. Μια αναπνοή
06. Τι σου 'χω κάνει
07. Ναφθαλίνη
08. Εγώ είμαι εδώ
09. Μη φύγεις
10. Δεν έχω που να πάω
11. Σ' αγαπώ (συμμετέχει η Άλκηστις Πρωτοψάλτη)
12. Τώρα σε θέλω
13. Θα 'πρεπε
14. Που να 'σαι
15. Σαν άνεμος (συμμετέχει η Μαρινέλλα)
16. Μείνε λίγο στη γραμμή
17. Τρέμω
18. Σ' εκδικήθηκα

CD3
01. Συγνώμη
02. Με την πόρτα ανοιχτή (Floorphilla) - (radio edit)
03. Όσο ζω (Davidson Ospina) - (radio edit)
04. Θα 'πρεπε (Alex - K) - (radio edit)
05. Σ' εκδικήθηκα (Jim Ryan) - (radio edit)
06. Με την πόρτα ανοιχτή (Floorphilla) - (extended mix)
07. Όσο ζω (Davidson Ospina) - (extended mix)
08. Θα 'πρεπε (Alex - K) - (extended mix)
09. Σ' εκδικήθηκα (Jim Ryan) - (extended mix)